Arkadaşım anlamamakta inat ediyorsun ama anlayacaksın bak ne diyorum iyi oku. Uefanın feneri almaması gündemdeyken inş almaz para bize kalır dedik.Alınca da sağlık olsun diyip geçtik yani sizin umduğunuz gibi karalar bağlama durumu yok anladın mı? İnş gidemezler dedik gittiğiniz açıklanınca da uykumuz filan kaçmadı. ''madem paraların bölünmesi için bizim gruplara kalmamız lazım o zaman ne diye uefa ins almaz diyorsun?'' soruna cevap veriyorum. Ya gruplarına kalırsanız ön elemelerden sonra? Uefanın direk men edip paranın bize kalması daha rahat bi seçenek değil mi sence? Bunu istemem saçmalık mı? Temenni ettiğim durumun bir an önce gerçekleştiği seçeneği istemem mantıksız mı geliyor sana? o seçenek olmadı ön elemelere bakacaz artık. o da olmazsa sağlık olsun diyip geçecez.
Inat yapan sensin arkadasim.ama anladin en sonunda anlatilmak istenileni.bal simdi yine kendinle celisiyorsun ve anlak istemiyorsun aciklayayim onuda.madem ilk bastan beri biliyorsun gruplara kalindiginda paralarin bolunecegini niye o zaman katilmaz ins diyorsun ? Uefa alsin ama elensin ins deseydin gereksiz yere tartisma cikmazdi.Ayrica karalara baglama durumu yok diyorsun ama gruplara kalma ihtimalimizi , paralarin bolunme ihtimalini dusunup icin icin dereniyorsun(z).sakin inkar etme yazdiklarindan bu anlam cikiyor.
Ayrica akli selim butun takim taraftarlar avrupada butun takimlarimiz en iyi yere kadar gitsin , gerekirse kupa bile alsin modundar.buna bende dahil.gecmis yazilarimi bilenler bilir zaten.cunku artik bu kafayla devam edersek abuk sabuk ulkeler bizim puan olarak onumuze gececek , daha kotusu sampiyon olan takim bile 1/2 hatta 3 on eleme oynayarak sl ye kalma mucadelesi verecel.bundan daha kotu birsey olabilir mi ? Bu durum senin onemsedigin paradan cok daha onemli sey. Milan porto ve yunan takimlari bile sikeden ulkelerinde ceza alip avrupada oynadi.ligde istediginizi deyin ama avrupaya takimlarimiz gitme konusunda(sike davasinda bile) arka cikin , cikalim.cunku avrupada takimlarimiz surekli basari saglarsa sl ye 4 takim direk ,uefa ya 2 takim katilir.e ulkemizde de fb gs bjk ts surekli(anormal durumlar olmadikca) ilk 4 e giriyor.girdii icinde sl ye hemen hemen hersene katildiginda hem seri basi olma ihtimali yukselecek(dolayisiyla kolay takimlar gelip gruptan cikma sansi cok artacak) hemde bol bol paralar gelecek.sponsorlar artacak , reklam yayin gelirleri vs saymiyorum bile.paralar geldikce kaliteli transfler olacak , ardindan basari surekli gelecek ve yine paralar gelecek.ulke puani surekli artacak.bak ingiliz italyan ispanyol takim taraftarlarina.avrupada birbirleriyle hep en son finalde eslesmek ister.cunku mumkun oldukca fazla takimlariyla avrupada boy gosterip ulke puaninini ve o dediklerimi dusunuyorlar.o yuzden ambargo koydular avrupaya senelerdir.
Artik birakin bu hep banaci dusunceleri de artik ulkemizi dusunelim.hep soyledim simdi de sana soyluyorum.bu kafayla devam edersek aptal aptal takimlari puan olarak onumuze gececek ve sl ye bile bilmem kac on elemeee katilmis olacak.ben cok isterim bu sene sizle beraber sl de final oynamak.uefa da takimlarimizin gerekirse kupa kaldirmalarini.uyan arkadas uyan birlik beraberlik zamani yoksa bu kafayla anca birbirimizi yeriz bi adimda one gidemeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Basin, Fener taraftari geneli, Gs atarftarinin bir bölümü bu konularda havalanmalari yokmu cözmek zor. Fenerbahcenin Sampiyonlar ligi lsitesine almamak gibi bir haklari yok cünkü Uefa Fb spor klubu icin herhangi bir karar almamis. Yani insanlari aptal yerine koyarak yaklasim icinde olanlari cözemiyorum Fb hakki olan listeye girdi ama adamlar demisler disiplin komitesi inceliyecek nihai kesin karar degil. Oumlu olumsuz ne cikar bilemeyiz ama bu karar normal Uefa kurallarinin isleyisidir
quote:
Orijinalden alıntı: Cris
Kardesim ailevi sorunlariniz mi var? Ya da sevgilinizden felan mi ayrildiniz forum olarak? Ya Senes Bey olay kapandi artik diyor neyi zorluyorsunuz hala? Hayir kabullenemiyosan da 2 gun bekler konu acarsin yettiniz ama la bu nasi yuzszluk. Adamlar bizden daha cok ilgilendi olayla. Size ne arkadasim hangi kafada oldugumuz sizi ne ilgilendiriyor? İsinize bakin biraz.
Neden sürekli heyecanlı ve agresif bir şekilde yorum yazıyorsun? Adam ben öyle bir şey demedim diyor hala inatla bizim aklandığımızı söylüyor diyorsunuz. Sizden daha çok ilgileneceğiz tabi. İşin ucunda tek başımıza gitmek var.
Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. UEFA incelemeleri sonucu Fenerbahçe'de bir şüphe görmedi ve Şampiyon Ligi'ne katılabileceğini belirtti ve disiplin kuruluna yollamaya gerek görmedi. Disiplin kurulu müfettişinin 25 Haziran'a kadar itiraz etme hakkı var ki bunun da ihtimali çok düşük. UEFA gibi bir kurumda çift başlılık olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
Bu sefer istediğiniz olmayacak içinizde hala umut var ama bence o umudu bir an önce çıkarın
Umut borsaya bildirildi büyük bir ihtimal alınacak
quote:
Orijinalden alıntı: gök-han
quote:
Kardesim ailevi sorunlariniz mi var? Ya da sevgilinizden felan mi ayrildiniz forum olarak? Ya Senes Bey olay kapandi artik diyor neyi zorluyorsunuz hala? Hayir kabullenemiyosan da 2 gun bekler konu acarsin yettiniz ama la bu nasi yuzszluk. Adamlar bizden daha cok ilgilendi olayla. Size ne arkadasim hangi kafada oldugumuz sizi ne ilgilendiriyor? İsinize bakin biraz.
Neden sürekli heyecanlı ve agresif bir şekilde yorum yazıyorsun? Adam ben öyle bir şey demedim diyor hala inatla bizim aklandığımızı söylüyor diyorsunuz. Sizden daha çok ilgileneceğiz tabi. İşin ucunda tek başımıza gitmek var.
Bıktım çünkü moruk bu olayla bizden fazla ilgilenmenizle. Ulan zaten geçen sene de gidemedik emin ol sizden daha heyecanlı ve kaygılı durumdayız. Bırakın da biraz biz ilgilenelim. Her konuda bi provoke yok timsah yok öyle yok böyle biz evliya değiliz kardeşim patlıyoruz ister istemez.
2 yöneticileri ceza aldığında da aklandık diye dolanıyordu onlar. Laf anlatmaya çalışma zaman kaybı, antudakilerin biraz daha mantıklı düşünebilen versiyonu buradaki fenerliler.
quote:
quote:
quote:
Bıktım çünkü moruk bu olayla bizden fazla ilgilenmenizle. Ulan zaten geçen sene de gidemedik emin ol sizden daha heyecanlı ve kaygılı durumdayız. Bırakın da biraz biz ilgilenelim. Her konuda bi provoke yok timsah yok öyle yok böyle biz evliya değiliz kardeşim patlıyoruz ister istemez.
İyi de biz niye ilgilenemiyoruz onu anlamadım? Aynı ligde mücadele ediyoruz ve ortada sizin haksız rekabet ile ilgili suçlamalarınız var. Ve varsa eğer, bu işlenen fiilin cezalarının verilmesi yönünde sonuna kadar takipçiyiz. Kendizinide yırtmanız, paralamanız birşeyi değiştirmeyecek
quote:
Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut
quote:
quote:
quote:
İyi de biz niye ilgilenemiyoruz onu anlamadım? Aynı ligde mücadele ediyoruz ve ortada sizin haksız rekabet ile ilgili suçlamalarınız var. Ve varsa eğer, bu işlenen fiilin cezalarının verilmesi yönünde sonuna kadar takipçiyiz. Kendizinide yırtmanız, paralamanız birşeyi değiştirmeyecek
Hiç ilgilenmeyin demiyoruz ki. Siz zaten adalet timsali bir takımsınız tabi ki ilgilenin. Fakat asıl olayın iç yüzünü bırakın da biz araştıralım. Bırakın da Talip Doğan Karlıbel gibi 10 dediğinden 1 ini tutturamayan kolpa adamlar değil Sedat Kaya gibi bu işi bilen adamlar araştırsın. Sonuca göre hareket ederiz beraber. Gerçi bu muhabbetleri yapmak gereksiz. Unutun gitsin o yüzden.
quote:
***UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, BBC Türkçe'nin sorularını yanıtlarken, uygulamanın rutin olduğuna dikkat çekti ve nihai kararın Disiplin Kurulu'na ait olacağını vurguladı. ***Erzik, BBC Türkçe'nin soruları üzerine, kendisine atfedilen ''Artık Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmesi için önünde bir engel kalmadı. Bu iş bitti'' ifadelerini ise yalanladı ve bu ifadeleri kullanmadığını söyledi. Kaynak:http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2012/06/120622_uefa_fenerbahce.shtml
Bunu sen ve diğer FB taraftarları iyice okusun ve anlasın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut
quote:
quote:
quote:
Hiç ilgilenmeyin demiyoruz ki. Siz zaten adalet timsali bir takımsınız tabi ki ilgilenin. Fakat asıl olayın iç yüzünü bırakın da biz araştıralım. Bırakın da Talip Doğan Karlıbel gibi 10 dediğinden 1 ini tutturamayan kolpa adamlar değil Sedat Kaya gibi bu işi bilen adamlar araştırsın. Sonuca göre hareket ederiz beraber. Gerçi bu muhabbetleri yapmak gereksiz. Unutun gitsin o yüzden.
Bırakta kim kime inanıcak, kimi takip edicek ona insanlar karar versin. Sen sedat kaya yı araştırmak istiyorsan seni tutan yok Ayrıca birşeylerin takipçisi olmak için suçsuz olmanın gerekmediğini, siz bu işleri çevirirken resmi sitenizde 'Sonuna kadar takipçisiyiz' yazınızla görmüş olduk. Gün olur devran döner malum.
Passat,Doğan,Şahenk medyasının yalanlarıyla Uefa'dan ceza almayacağını zanneden fenerli arkadaşlar önümüzdeki günlerde yaşayacağınız travmanın sarsıcı etkisi çok ama çok büyük olabilir.Camianızın son yıllarda yaşadığı travmaların bir sonucu olarak güdümlü medyanın yalan-yanlış haberlerine sarılıp gerçeklerle-hayalleri birbirine karıştırmanın bünyenizde ağır komplikasyonlar yaratabileceğini söylemek benim açımdan tarihi bir görevdir.
Fenerbahçeli unutma;"Şişman kadın sahneye çıkmadan perde kapanmaz"
quote:
Orijinalden alıntı: eco2003
Passat,Doğan,Şahenk medyasının yalanlarıyla Uefa'dan ceza almayacağını zanneden fenerli arkadaşlar önümüzdeki günlerde yaşayacağınız travmanın sarsıcı etkisi çok ama çok büyük olabilir.Camianızın son yıllarda yaşadığı travmaların bir sonucu olarak güdümlü medyanın yalan-yanlış haberlerine sarılıp gerçeklerle-hayalleri birbirine karıştırmanın bünyenizde ağır komplikasyonlar yaratabileceğini söylemek benim açımdan tarihi bir görevdir.
Fenerbahçeli unutma;"Şişman kadın sahneye çıkmadan perde kapanmaz"
Hadi bu zor günler elbet geçicek. Hep böyle ters gitmez. Ama sendeki bu FENERBAHÇE kompleksi hiçbir zaman bitmez güzel kardeşim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme