Şimdi Ara

UEFA'DA NE YAPARIZ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

volkan(mert)
    Gökhan egemen alves Hasan
    Topal
    alper meireles
    transfer
    emenike sow

ersun beyimiz akıllanır böyle 11 ler çıkarırsa yarı final gelebilir.tabi 10 numara transferi şart.

webo,kuyt,bekir,emre ile olacak iş değil.

Tek bir transfer lazım şu takıma.Onuda dedim zaten Gerrard gibi bir futbolcu lazım diye.Onu alırsanız toparlar takım.

gerrard kadar kaliteli ve çift yönlü olmasınada gerek yok.takımı hücuma çıkarabilsin,ara pas atabilsin ha birde istikrarlı olsun yeter.varsın koşmasın,defansa yardım etmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Avrupada iki senedir transfere en fazla para harcayan külüpler arasındayız. 2 Yıldır, BJK'yide GS'yide TS'yide geçtik. Bu takıma, CL Şart. UEFA'DA olacaksak ben gruptan çıkmayalım hemen elenelim diyorum. Yakışmıyor bu bize. Ceza 1 sene gelecekse, bu sene şamp. olup seneye direk gitmeliyiz. Başka türli CL'ye katılamayız zaten.

Hocam, bu futbolla bırak şampiyonluğu ilk 3'e zor gireriz.
  • Şu an taktiğimiz, nasıl bir oyun oynadığımız/oynayacağımız belli değil. Ersun hoca birşeyler deneyip duruyor ama daha olumlu bir futbol göremedik.
    Birkaç hafta bekleyip görmek gerek bence. O zaman belli olur ne yapıp yapamayacağımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

quote:

Avrupada iki senedir transfere en fazla para harcayan külüpler arasındayız. 2 Yıldır, BJK'yide GS'yide TS'yide geçtik. Bu takıma, CL Şart. UEFA'DA olacaksak ben gruptan çıkmayalım hemen elenelim diyorum. Yakışmıyor bu bize. Ceza 1 sene gelecekse, bu sene şamp. olup seneye direk gitmeliyiz. Başka türli CL'ye katılamayız zaten.

Haberlerde gördüm. Ersun Yanal 2 Saat konuşmuş maçtan sonra. Hamle hatalarını artık anlamıstır. Bizimde yapacağımız birşey yok zaten.

Neyse, Baroni alper topal orta saha olacakmış. Önde ikili sow ve emenike santrafor. Hayırlısı bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

quote:

Haberlerde gördüm. Ersun Yanal 2 Saat konuşmuş maçtan sonra. Hamle hatalarını artık anlamıstır. Bizimde yapacağımız birşey yok zaten.

Neyse, Baroni alper topal orta saha olacakmış. Önde ikili sow ve emenike santrafor. Hayırlısı bakalım.

Baroni.

• quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: antares07

volkan(mert)
    Gökhan egemen alves Hasan
    Topal
    alper meireles
    transfer
    emenike sow

ersun beyimiz akıllanır böyle 11 ler çıkarırsa yarı final gelebilir.tabi 10 numara transferi şart.

webo,kuyt,bekir,emre ile olacak iş değil.

Tek bir transfer lazım şu takıma.Onuda dedim zaten Gerrard gibi bir futbolcu lazım diye.Onu alırsanız toparlar takım.

Gerrard gibisini kim kaybetmişte biz bulalım

Onu bulamıyorsan bacasaksın parayı şunu alacaksın.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/christian-eriksen/profil/spieler_69633.html

• Men edilmezsek en fazla son 16'ya kalırız
  • Men edilmezsek en fazla çeyrek final olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.