Şimdi Ara

UEFA FİNALİ TOTEM KONUSU [Road to amsterdam] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupayı aldıktan sonra yapın toteminizi forumda FB li kalmıyor. ya da bir iki gün tatile çıkın adam gaza geliyor 3 ay banlayacağım diyor. İnşallah sezon başına yetişirsin
  • kupayı alırsak 1 ay çizerim kendimi yaz usta
  • Yaz 1hafta
  • Uefa'yı alırsak 1 ay ban.
  • 1 ay yaz
  • Finale kalırsak 3 ay, şampiyon olursak 1 sene
  • Elersek 1 ay
  • Az kaldı o kupa buraya gelecek
  • Uefayı alırsam sınırsız banlatırım kendimi,yazın bunu kenara beyler büyük oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli__Divane

bu ne totemi? gerçekten anla(ya)madım; çünkü bazı Renkdaşlarım Benfica'yı elersek 1-2 hafta banlayacak, bazı Renkdaşlarım da elenirsek kendisini banlayacak. Bence ne totemi yaptığıızı netleştirmemiz gerekiyor.

Ben, Benfica gibi vasatın da altında köy takımına elenirsek kerndimi 3 ay banlayacağım

Aslında net renkdaş eğer fenerbahçe benficaya elenirse herkes buraya belirttiği kadar kendisini banlayacak ve toteme katılacak burda amaç takıma inanmak hesap 2.planda.

4. totem bu üst üste aynı şekilde yapıldı daha hiçbir turda elenmedik ve banlayamadık kendimizi eğerki elenemezsek yine banlayamayacağız çünkü amaç hesaplarımızı riske atarak fenerbahçeye totem yapmak kupayı alırsak bu totem sayesınde amacımıza 2 şekilde ulaşmış olacagız hesaplarda duracak kupada müzede olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

quote:

bu ne totemi? gerçekten anla(ya)madım; çünkü bazı Renkdaşlarım Benfica'yı elersek 1-2 hafta banlayacak, bazı Renkdaşlarım da elenirsek kendisini banlayacak. Bence ne totemi yaptığıızı netleştirmemiz gerekiyor.

Ben, Benfica gibi vasatın da altında köy takımına elenirsek kerndimi 3 ay banlayacağım

Aslında net renkdaş eğer fenerbahçe benficaya elenirse herkes buraya belirttiği kadar kendisini banlayacak ve toteme katılacak burda amaç takıma inanmak hesap 2.planda.

4. totem bu üst üste aynı şekilde yapıldı daha hiçbir turda elenmedik ve banlayamadık kendimizi eğerki elenemezsek yine banlayamayacağız çünkü amaç hesaplarımızı riske atarak fenerbahçeye totem yapmak kupayı alırsak bu totem sayesınde amacımıza 2 şekilde ulaşmış olacagız hesaplarda duracak kupada müzede olacak

haklısın, orasını biliyorum ve ben de o şekilde yani benfica'ya elenirsek diye toteme katıldımda bazı Renkdaşlar benfica'yı elersek banlayacağım demiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

quote:

haklısın, orasını biliyorum ve ben de o şekilde yani benfica'ya elenirsek diye toteme katıldımda bazı Renkdaşlar benfica'yı elersek banlayacağım demiş.

Merak etme renkdaş kaybedersek banlıyoruz konu açık ve net aslında. Kendini banlamak isteyen çok kimisi tur atlasakta banlamak ıstıyo onlarada zincir vuramayız ya

• Fblilerden totem yapanı görünce hep aynı şeyleri söylüyorum işi bilenine bırakın sonra ters teper.Bu işte uzman biziz yardım istemeniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Fblilerden totem yapanı görünce hep aynı şeyleri söylüyorum işi bilenine bırakın sonra ters teper.Bu işte uzman biziz yardım istemeniz yeterli.

Vereceğin tek yardım ay yıldıza olan saygın olsun yeter bize başkasına gerek yok..
  • Aykut Çıkabilir, Deli__Divane, Peter Tägtgren, C4N-LeqnD, Düşük_Baglanti, Zaman46, IArdaI,
    4TL4NT1S, ^beetlejuice, Aeroga, Androalphus, ksenhops, Avesome, clestial26, Jar Jar Binks,
    MavéRicK_09, Ne Veriyim Abime, Droogie, Johnny B. Goode, chilekesh-13, selcuktrkylmz,
    draguh, LED ZEPPELIN, Arresst, moskowa48, Anilglr, crywolf34, Cirixus1907, AnlTrn12,
    R.Rondo9, Belarius,

Güncellenmiştir alımlar devam ediyor

Road to Amsterdam !
  • Kupayı alırsak 4 gün
  • 1 ay dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcelin00

1 ay dostum

Yada yok kardes vazgectim ne 1 ayi yari finale 1 ay yetti sen 2 ay yap onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel..
  • Değişik bir şey düşünüyorum. Ama ne olabilir bilemiyorum. Totem büyük olmalı ki katkı da büyük olsun. Fikirlere açığım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.