1. Panathinaikos 2. Austuria Vien 3. GALATASARAY 4. Mleda Boleslav 5. Brann
Şahsen Bayern'i grubumuzda görmek isterim.
panatinaikos aek GALATASARAY Panionios aris
Keşke böyle bir grup olsa hepsini sıraya dizer terbiye verirdik
UEFA Kupası: Grup Kuraları 9 Ekim'de
UEFA Kupası 1. turunda FC Sion'u eleyerek gruplarda mücadele etme hakkını kazanan Galatasaray'ın rakipleri 9 Ekim Salı günü Nyon'da çekilecek kura ile belli olacak.
40 takımın katıldığı gruplarda; takımlar 5'erli 8 grupta mücadele edecek. Statü gereği her takım kendi sahasında ve deplasmanda 2 maç yapacak ve 1 haftayı bay geçecek.
UEFA Kupası Gruplar Maç Programı Maç günü 1: 25 Ekim 2007 Maç günü 2: 8 Kasım 2007 Maç günü 3: 29 Kasım 2007 Maç günü 4: 5/6 Aralık 2007 Maç günü 5: 19/20 Aralık 2007
2007-2008 sezonu UEFA Kupası Finali 14 Mayıs 2008 günü İngiltere'nin Manchester kentinde oynanacak.
saglam takimlar ciksinda hem yolumuza devam ederken iyi gelir getirir galatasaraya hemde tesaduf diyeceklerin agzinada emzik olur bence kesinlikle bayern munihle ayni grupda olmaliyiz
panatiakos cıkarsa maca geliyorum istanbula
1) Bayern Münih (Deplasman) 2) A. Vien (Deplasman) 3) Galatasaray 4) Boleslav 5) Elfsborg
beyler 1 torbadan bayern,diğer torbalardan en kek takımlar gelsin.süper olur.
Bayern Münih
Tottenham
GALATASARAY
D.Zagreb
Zürih
bende bu guruptan yanayım en az ikinci çıkarız...!
Bayern Tottenham Galatasaray Touluse Zurich
en zor grup olur herhalde Gs icin ama 1. veya 2. cikarlar yinede.
Panathinaikos'u istiyorum özellikle!! Ama ne çıkarsa çıksın, o gruptan biz çıkıyoruz...
Bayern Münih Panathinaikos Galatasaray Az Alkmaar Zurich
smdi bisi sorcam dielm gruplarda bayern geldi o zmn kesin finale kdr gelmicek demi bayern eger gelmicekse bayern gelsn eger gelcekse bayern gelmesn gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_seko
smdi bisi sorcam dielm gruplarda bayern geldi o zmn kesin finale kdr gelmicek demi bayern eger gelmicekse bayern gelsn eger gelcekse bayern gelmesn gerek yok
Çok doğru tesbit
Topiçi açan arkadaşa sesleniyorum . Başlığı neden ''Uefa cup'' olarak açtın.Bazı arkadaşlar üzülebilir
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_seko