Bildirim
Uefa Tur Kuponum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
inşallah tutmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: JampolPapa
inşallah tutmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aybala5 -- 15 Şubat 2016; 2:06:54 > -
Gs atlar turu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight
Gs atlar turu.
İkinci maç italya da olması olabilir diycem ama orada zor artı kabul edersinki gidişat iyi değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Aybala5
quote:
Gs atlar turu.
İkinci maç italya da olması olabilir diycem ama orada zor artı kabul edersinki gidişat iyi değil.
Gidişat ligde iyi değil. Takım ligi sallamıyor artık. Kupa ve ziraati önemsiyorlar. Arenadaki maçta gol yemezsek ya da 2-1 falan alırsak atlarız bence.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aybala5
quote:
Gs atlar turu.
Gidişat ligde iyi değil. Takım ligi sallamıyor artık. Kupa ve ziraati önemsiyorlar. Arenadaki maçta gol yemezsek ya da 2-1 falan alırsak atlarız bence.
Ligi mi sallamıyor .
-
her ne kadar Galatasaray'ı sevmesem de adamlar Avrupa'da bir başka oynuyorlar.
Ben GS nin turu atlayacağını düşünüyorum. -
Galatasaray rakibin büyüklüğüne göre oynar ha bu sene çok kötü ama avrupada hiç belli olmaz 20 atsam mı dedim de 4. Maçı değiştirmem gerek
Galatasaray dışında tutar galatasarayın üstünlüğü türkiyedeki çerez takımlara karşı. Avrupada en dandik takımlar karşısında bile 5 dk duramaz. Ki Lazio karsısında dursun. En az 2 yer 2 maçtada -
quote:
Orijinalden alıntı: jumper400
Galatasaray dışında tutar galatasarayın üstünlüğü türkiyedeki çerez takımlara karşı. Avrupada en dandik takımlar karşısında bile 5 dk duramaz. Ki Lazio karsısında dursun. En az 2 yer 2 maçtada
Galatasaray dışında tutar diyip, iki maçtada en az 2 yer demek..
Baba ne içtik? Bonzai? -
lazio maçi sonra görüşelim -
quote:
Orijinalden alıntı: jumper400
lazio maçi sonra görüşelim
Ben Galatasarayımı savundum sanki.Hem Galatasaray maçı hariç tutar demişsin hemde 2 maçtada 2 yer demişsin bu neyin kafası? -
at kafası -
Hayırlı olsun -
İlk maç geldi. -
Kuponum geliyor ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X