Şimdi Ara

UEFA ÜLKE PUANI DÜŞÜYOR, TÜRKİYE TAKIMLARI ARTIK ÖN ELEME OYNAYACAK? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: All Nightmare

Şaibe olmasa onlar da konuşmazdı. Boş boş konuşmayın.

Alıntıları Göster
    Hakem hatası şaibeyse kadıköyde oynanan maçta, Galatasaray’ın yediği golde faul atlandı dakikalarca ortasahada varla konuşan hakem vara bile gitmedi, bu şaibe değil mi ?

İşinize gelenlerden boş konuşmayın bizde izledik gördük, başkanınız biz neden küme düşme hattında gezdik mevzusunu açıklamak yerine sizlere masallar anlatmayı tercih etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patavatlı

Beşiktaş şampiyon olduğu 2 senede de ağır şekilde kollanarak şampiyon oldu sen neyden bahsediyorsun ? Aziz Yıldırım çıkıp MHK'daki Beşiktaşlılar oradan gidecek falan diyordu, sizin taraftarınız bile artık alışın bunlara biraz da biz keyfini sürelim hakemlerin vs diyordu. Takımın hakemlerle şampiyon olurken her şey çok iyi on numara, tff on numara, mhk on numara takım şampiyon olamayınca hakemler tü ka ka. Beşiktaş'ı engelleyen tek şey kendi yönetimidir, sen giden adamların yerini dolduramazsan adam akıllı kadro kuramazsan tabi şampiyon olamazsın üstelik hakemler de yanındayken.

Ayrıca Beşiktaş'ın 5 senede adamakıllı puan topladığı 2-3 var yani Beşiktaş o 5 senenin 5'inde de üzerine düşeni yapmadı, yapsaydı geçen sene de adamakıllı puan toplardı. Bu sene de geçen sene gibi yaparsa topladığı puanları eritmiş de olacak.

Alıntıları Göster
    zavallı birde inanarak yazmış muhatap olmaya değmezsin, blokluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KOVA_ÇAĞI_KARTALI

zavallı birde inanarak yazmış muhatap olmaya değmezsin, blokluyorum.

Alıntıları Göster
    Verecek cevabın yok tabi bloklarsın.

• hakemlerle, torpillerle ilerleyen 3 buyukler avrupada sus pus oluyor. herhalde hakem ayarlayamadilar, federasyon mac saatlerini, federasyon destek cikmiyor
  • Bu hafta

10-Ukrayna : 33.100
    11-Türkiye : 31.800
    12-Avusturya : 30.725

İlk 10 direk katılım sağlıyor
    11.ülkenin durumu Şampiyonlar Ligi’ni kazanan takıma bağlı. Takım liginde de Şampiyonlar Ligi bileti alırsa 11.ülke ekibi de direkt katılıyor.

Açıkçası Ukrayna’yı geçmemiz zor. 10.luk hayal.
    11.nde Avusturya olacağını düşünüyorum. UEFA’ya düşecek Salzburg ve gruplardaki Linz takımı puanları süpürür. Özellikle Salzburg UEFA’ya gelirse yarı final görür.

Umarım Avusturya bizi geçerde Türk futbolu boyunun ölçüsünü alır!

• Uzun aradan sonra Türkiye Ligi'nden maç izleyeyim dedim. Son izlediğim maç geçen sene ki Fener-Galatasaray maçıydı hani ülkede VAR merkez hakemin vara çağırılmasına rağmen gitmediği golun geçerli sayıldıgı malum maç. Bu akşamda bakıyorum oynanan maça zihniyetler değişmemiş. Sene başından beri uzay takımı denilerek adlandırılan takıma itile kakala maç kazandırıyorlar. Böyle bir ligden Avrupa'da çok takım görmek istemiyorum şahsen. Pekte umrumda değil açıkçası ön eleme oynaması. Madem şampiyon olucaksa bu malum takım ön elemeleride geçer diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Ohhhh cok iyi olur, tiyatroyla sampiyonun belirlendigi ligde sozde sampiyon takim sozde sampiyon olacak kadar kaliteliyse gostersin kalitesini gitsin sampiyonlar ligine.
    Geçen sene Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamamış, bu sene de 4'te 0 çekmiş. Özgüvene bak puhahahah

• quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

Geçen sene Avrupa Ligi'nde gruptan çıkamamış, bu sene de 4'te 0 çekmiş. Özgüvene bak puhahahah

Alıntıları Göster
    Tekerlege comak sokulmasaydi gayet iyi gidiyordu Besiktas.

Birileri gol dahi atamazken namaglup liderlik yasadi sampiyonlar ligi'nde.

Bana kalsa yedeklerle cikalim avrupa maclarina bu duzen devam ettikce bir gram umrumda olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

Tekerlege comak sokulmasaydi gayet iyi gidiyordu Besiktas.

Birileri gol dahi atamazken namaglup liderlik yasadi sampiyonlar ligi'nde.

Bana kalsa yedeklerle cikalim avrupa maclarina bu duzen devam ettikce bir gram umrumda olmaz.

Alıntıları Göster
    Tekerine çomak sokan gene kendi yönetiminizdi, Galatasaray'ın 2013'deki çeyrek finalinden sonra olduğu gibi yabancı kuralı falan mı çıkarttılar sanki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eski Açık Sarı Desene -- 10 Kasım 2019; 19:58:8 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.