LCD Yi nerden Bula Biliriz Bi Eksiğim O Kaldı Onuda Yparsak Kasayı fotolomak içine Pirebir Olacak
@PoISoN
LCD için vitro ile bi konuş...
@Lecher
Güzel yorumların için sağol
Sormadan edemiycem, kasanın yanında ki inca marka hoparlörün ses kalitesi nasıl bu ara ben de almayı düşünüyorum da değer mi sence
@kmp16
kesinlikle değer diyorum fiyatı ucuz ses kaliteside hiç fena değil alette gerçek 5,1 surround var
vitroyu nerden bulcaz
işte kasa modu budur. modlanmış kasa paraya harcanarak yada süslü şeyler takılarak yapılan kasa değildir. modlanmış kasa emek harcanan yeni fikirlerle yoğurulan kasadır. tebrikler güzel fikir ve güzel kasa
lcd yi hangi kablo yoluyla bağladın bu bağladığın lcd nin lehim noktalarını nasıl belirliyecez link varsa atarmısın
@poison . vitroyu forumdan bulabilirsin
@desperatto teşekkürederim yorum için...
@goke lcd de direk fono giriş var ben ekran kartının e -video çıkışını fonoya dönüştürüp direk görüntü aldım yani lehim işiyle uğraşmadım ama bu ekranı direk vga ya dönüştürenler var zannedersem.
bit-tech.net sitesinde detaylı bi inceleme yapılmış sanırım istersen bi bak
arkadaşım o kullandığın krom boyanın iletkenlik durumu nedir acaba. kasa içinde kabloların üzerinde kullanırsak problem çıkarırmıki? bir de hangi marka kullandın? çalışman etkileyici olmuş. tebrikler..
hoca helal çok ii iş çıkartmışşın...
emeğine eline koluna sağlık...
ellerine sağlık süper olmuş
@gastrit boya iletken markasını bilmiyorum 10 güne kadar eve gidicem sana sölerim karaköy hırdavatçılar çarşısından 7.5 tl ye almıştım. ayrıca boyayı kablo üstünde uygulamanı önermem kablo büküldükçe boyada çatlayıp dökülecektir. buda tehlikeli olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme