Şimdi Ara

ufak bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum var. Botta, petin inventory dolduğunda itemleri chara nasıl geçirebilirim ? itemleri çantaya taşımaya izin ver diyorum ama olmuyor. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyosa -- 29 Ocak 2013; 23:10:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: btyosa

Arkadaşlar bir sorum var. Botta, Şehirde charın inventory sindeki itemleri nasıl sattırabilirim ? yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

mbot kullanıyosan toplanan itemlerin ismini bottan işaretleyip C seçeneğini seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

quote:

Arkadaşlar bir sorum var. Botta, Şehirde charın inventory sindeki itemleri nasıl sattırabilirim ? yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

mbot kullanıyosan toplanan itemlerin ismini bottan işaretleyip C seçeneğini seç.

çok teşekkür ederim, soruyu değiştirmiştim sonra cevabını gördüm sağol, o işi hallettikte, şimdi pet toplayıp doluyor ama chara atmıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

quote:

çok teşekkür ederim, soruyu değiştirmiştim sonra cevabını gördüm sağol, o işi hallettikte, şimdi pet toplayıp doluyor ama chara atmıyor.

Eşyalar bölümünden işaretlenmesi gereken yerler var sanırım şuan oyun yok bnde haliyle botta tam hatırlayamıyorum. Bu arada hangi sroda takılıyosun hoşuma giderse bende başlayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanimvar -- 29 Ocak 2013; 23:16:36 >

• duckroad
  • quote:

duckroad

Çok eski sw değilmi hocam varlık göstermek zor olur
  • Yok doğru düzgün server, sadece akşamları stres atmaya, vakit geçirmeye takılıyorum. Necro dediler girdik 23 saat kapalı 1 saat açık server. Server' lar hep çakma, öylesine oyalanıyoruz.
  • Duckroad'ı ben de tavsiye ederim, geç başladığınız için kaçırdığınız tek şey honor buff olacak.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.