Bildirim
ufak bir yardım açılış
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Haritanızı ve IGO nuzu satın aldığınız yer size yardımcı olacaktır.
Saygılar. -
GEREK KALMADI.ZATEN CİHAZLA BERABER GELDİ.ÇİNDEN.ÇİNİDE ARAMAK PEK İSTEMEM.BEN ÇÖZDÜM OLAYI GENEDE MERCİ. -
Nedir bu cozum onerisi mi* aldigin yer yardimci olacaktir. Burada formlari arayip birseyler yazan herhalde onu da akil ediyordur.
Neyse, turkwell arkadasim , nasil cozdunuz anlatirmisiniz ayni sorun bende de var.
quote:
Orjinalden alıntı: turkwell.com
GEREK KALMADI.ZATEN CİHAZLA BERABER GELDİ.ÇİNDEN.ÇİNİDE ARAMAK PEK İSTEMEM.BEN ÇÖZDÜM OLAYI GENEDE MERCİ.
-
Haa şimdi anlaşıldı sizin derdiniz.Başka yerlerede konu açmışsınız hangisi en güncel diye....
YAsal olmayan yazılımı kullanın.SAhte bozuk piyasaya düşen haritaları kullanın ondan sonrada bende şu yok bu yok kapıno yok deyin....Parasını verip emeğe saygı duyanlardan da yardım isteyin....Oldu...
Tebrikler....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X