Ardakaşlar mod merakım yeni başladı bende elimdeki bir miktar parayı değerlendirmeye karar verdım makineme kırmızı led mavi ledli fan ve neon alarak modlamaya başladım kırmzı ledleri güç kaynağına bağlamak epey zor oldu umarım beğenirsiniz
yan kapagı kesip bide kablo tapolanırsa 2 kat daha güzel gözükür
gayet güzel akıllıca güzel görüntü olmuş. ama içi için bişeler yapacak olursan ilk kabloları toplamakla başlamalısın bence :)
eline sağlık ;)
Gerçekten o kablolarla başım belada nasıl toplarlıcağımı bılmıyorum bantlamakta ıstemıyorum yardımlarınızı bekliyorum ???
kasanın arka kapağını açarak arkadan dolaştır
2 resim le açıklamaya çalışiyim tabi bnm kasam uygundu bn böle bi yöntem kullandım snn kasan müsait deilse başka biyolu vardır onuda sen bulcaksın veya içinin ayrıntılı resimlerini çek tabi pc yi kapat ışıklı fanlar yansıma yapar öle çek kolay gelsin
genelde aralarda boşluk oluyor benim kasada vardı boşluklar ama kablo için değil bende kenarlarını hafif zımparalayıp arkadan dolaştırdım gayette güzel oldu
ben fazla rengarenk olamsını sevmiyorum (en azından aynı anda rengarenk olmasın) ama yinede hoş bir çalışma olmuş biraz daha uğraşırsan daha güzel bir makineye dönüştürebilecğin inancındayım
şerit ledler güzel olmuş ama power ın yeterli ise bi kaç tane daha led fan takabilirsin bide yan tarafını kabloları toplayıp plexi yaparsan mükemmel olur.
Gayet güzel olmuşta kabloları düzenlesen iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: wahdet35tr
kasanın arka kapağını açarak arkadan dolaştır
2 resim le açıklamaya çalışiyim tabi bnm kasam uygundu bn böle bi yöntem kullandım snn kasan müsait deilse başka biyolu vardır onuda sen bulcaksın veya içinin ayrıntılı resimlerini çek tabi pc yi kapat ışıklı fanlar yansıma yapar öle çek kolay gelsin
Bilgi icin tesekkürler
kabloları saklamak güzel yöntemmiş aklıma gelmedi yarın deneyeceğim, kardeş kapağı plexi yapsan hoş durur
Başlangıç için gayet güzel olmuş
Bencede Başlangıç için güzel. Fakat parasız olmuyor bu işler. Az parayla az güzel oluyor:)
plexi iyi gider
Kablo alert onları topla bence
Bu kasaya güzel bi soğutucu iyi gider yeme içme 1 soğutucu al derim
kablolar dışında güzel :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme