Şimdi Ara

Ufak Tefek Cinayetler - Star Tv (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
3
Favori
7.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kadar boş bir bölümdü ki, 20 dakikalık senaryodan 2 saat çıkartmışlar. Genel olarak izlediğim en kötü dizi bölümüydü belki de. Geçen haftaki bölümden sonra hiç olmamış, yakısmadı bu diziye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15. Bölüm gerçekten vakit kaybı hiç yayılamasalar daha iyiydi yapmadıkları şey değil zaten. (Bknz. Yılbaşı)

• Bu çöplüğü izleyen varmı la? Geçen biraz izleyim dedim resmen işkence gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne diyorum -- 14 Şubat 2018; 11:33:13 >
  • 15. bölüm çok durgunken 16 ve 17'de durum biraz hareketlendi. 18 bölüm fragmanında da bu durum devam edecek gibi görünüyor. 18. bölüm fragmanı yayınlandı.
    Burcu, sahte hamileliğini güzelce yaşarken bu yalanı doktorluk tecrübesi sayesinde ilk fark eden Oya olur. Öğrendiği bu yalanı Arzu’ya söyleyip söylememekte kararsız kalsa da sonunda en doğru kararı verir.
    KAYNAK: Ufak Tefek Cinayetler

• Bence ölen kişi Serhan. Merve, Oya'yla Serhan'ın birlikte olduğunu öğrenecek cinnet geçirip Serhan'ı atacak aşağı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son iki bölümdür iyi gidiyor bakalım.

• Oya karakteri bozdu bayağı. Pasif yaptılar iyice. Biraz zorla izliyorum açıkçası. Bu bölüm merak uyandıran sahneyle bitti yine.

• Son bölüm gayet iyiydi.
    İnşallah ratingleri de iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reytinglerde 4,2 ve 3. olmuş kadın her alanda liderliği korumuş. Kadının önüne geçemiyor bu dizi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi için de ki orkid reklamı ne gereksiz di arkadaş, ev de herkes sus pus oldu. Kim ne derse desin ben sevmiyorum bu tür reklamları. Tam da dizi de herkesin dikkat kesildiği an da üstüne basa basa iki kez orkid temalı sahne. Geçmek bilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Dizi için de ki orkid reklamı ne gereksiz di arkadaş, ev de herkes sus pus oldu. Kim ne derse desin ben sevmiyorum bu tür reklamları. Tam da dizi de herkesin dikkat kesildiği an da üstüne basa basa iki kez orkid temalı sahne. Geçmek bilmedi.

Kadınlar için doğal bir durum, ne var bunda? Rahatsızlık duyanda psikolojik sıkıntı vardır.

Güzel bölümdü. Bazı bölümler anlamsızca çekiliyor gibi, geçiş bölümü mü desek ne desek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nikahtan sonra, Merve eve gidiyor. Hava aydınlık belli ki öğleden sonra falan.

Baygın yatan hizmetçiyi görmüyor, mutfakta su içiyor sonra da raşel’i görmeden! çıkıp gidiyor.

Daha sonra, hava kararıyor. Merve eve geliyor aaa bir baksın hizmetçi hala yerde baygın yatıyor!!..

Merve raşel diye seslenince kendine geliyor.

Kızım nerede diyor, uyuyordu diyor hizmetçi.

Bir koşu kızının odasına gidiyor bingoo kızı uyuyor!..

Mantıksızlar dizisine bak allahım kafayı dağlara taşlara vursam azdır...

Yani öğlende yatan kız akşama kadar uyumuş, hizmetçi de saatlerce baygın yatmış...

Ey senarist kafan mı güzel, ne içtin.

Senaryo yazarken biraz mantığa uyuyor mu diye kontrol etsen ölürmüsün...

• La sade o olsa iyi. Merve Oya ve diğer kadın düğünde baştan sona beraberdi. Oya itti diye bir inandılar bir inandırdılar. O da diyemedi "La mallar baştan sona beraberdik ne ara gidip iteceğim?" "Bir kameralara bakalım bakalım ben salonu terketmiş miyim?"

Resmen dalga geçiyorlar izleyiciyle. Millet de gelip izliyor.

Neymiş Düşük Raporunu getir de görelim. Doktor olarak diyeceği tek cümle şu: "Mehmet Bey rapor vs istemenize gerek yok. Birlikte bir kadın doğum doktoruna gidin. Yıllar da geçse düşük yapan kadının rahminden bu anlaşılır. Güveninizi kazanmak istiyorsa bunu yapabilirsiniz."

Çok mu zor, çooook mu? Milletimiz bu kadar APTAL mı? Bu kadar CAHİL mi?
  • Süper iyi jinekolog Oya Tokgöz basit bir şekilde sahte rapor hazırlanabileceğini tahmin edemiyor.

Bu kadar dalga geçilmez izleyiciyle ya.

Jet Edit: Oya Toksöz imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 21 Mart 2018; 17:2:33 >
  • Son zamanlardaki en iyi bölümdü, küçük mantık hatalarını büyutmeye gerek yok.

• Oha gerçekten Merve Aksak sınırları aştı iyice. Bu kadına nasıl dur denemiyor anlaşılır gibi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalık iyice karıştı

• Allahım yarabbim bu senarist ne içiyorsa bende aynısından istiyorum, sırf heyecan katmak için, Merve’nin kapısına polis ekibi geliyor ama o da ne; meğer takipsizlik kararları artık posta yolu ile değil de bizzat polis ekibi vasıtası ile tebliğ ediliyormuş...

İnsanların aklı ile dalga mı geçiyorlar yoksa rating uğruna böyle salak saçma hareket yapıyorlar anlamış değilim.

Sezon sonunda bence pencereden düşen raşel olacak...

• Bu senarist sürekli ayağına sıkıyor...

Çok beğendiğim bir diziydi ancak sürekli kan kaybediyor.

Mantık hataları saçmalıklar almış başını gidiyor...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.