Ekran kartına mem_er nickli arkadaşımızın gönderdiği soğutucuları yapıştırdık (AS Ceramique kullandık) bayaa işe yaradı çünkü soğutucusuz ram'lerden 450'de bench alabilmiştik (hatta üzerine çift kasa fanı vardı, şu anda tek) ramsinklerle 565'e kadar çıktık ram'ler hynix'in 5ns ram'leri bu da şans işte [^]
--- Overclocked by ThePcMaN ---
5ns ile 565 iyi iş başarmısın [gitar]
565mi 465mi? bence ramsink 115mhz degistirmez :D
bencede kesinlikle bir hata var.
Nie baba hata olsun, tmm biraz uyukluyodum ama o kadar da deil yane [^]
allah allah harbiden çok ilginç. nasıl o kadar fark eder?
yoksa uyuklarken ramsink yerine peltier falanmı taktın?Yada canın ramler soğutucusuzken o hızda bench almak istedi ramsinkin yapacağı 10-15mhz dan başka bişey değildir.
Yok albayım biz işimizi gayet ciddi yaparız, oldu diyoz, siz bnm yaptığım işi deil kartı yorumlayın
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mephisto</i> <br /> bayaa işe yaradı çünkü soğutucusuz ram'lerden 450'de bench alabilmiştik (hatta üzerine çift kasa fanı vardı, şu anda tek) ramsinklerle 565'e kadar çıktık --- Overclocked by ThePcMaN --- <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> [oo]
Bana da cok ilginc geldi.
arkadaşlar doğru olabilme ihtimali var çünkü 5 ns ramler soğuyunca çok iyi overclock olduğunu duydum bu olay sadece 5ns ye mahsustur birde ben test edeyim 5 ns lik bir ekrankartı arayayım ilk sonuçları vericem
115mhz[dry]
Ya dusuk ns li ram daha iyi overclock olmuyormuydu. Benim eksi gf2 GTs vardi onun ramler 5 ns idi. Resetledim overclock bilgilerini ya off
5ns hynix ile çıplak olarak 570Mhz görebilmiştim zaten, bence daha önceki denemede bir sorun vardı. Hynixler iyi gidiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme