Şimdi Ara

Ufc2009 yalanmı oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merakla bekledıgım oyunun demosunu dun ındırdım oynadım trailerlerinde gozukenle ve oynanıs olarak ben cok begenmedım ama ılk olmasının verdıgı hevesle oyunu cıkınca genede alıcam bu oyun hakkında hıc bır yorum yok oynayanlar fıkırlerını yazsın arkadaslar sizce bu oyun ıs yaparmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: ekremcoskuner

arkadaslar merakla bekledıgım oyunun demosunu dun ındırdım oynadım trailerlerinde gozukenle ve oynanıs olarak ben cok begenmedım ama ılk olmasının verdıgı hevesle oyunu cıkınca genede alıcam bu oyun hakkında hıc bır yorum yok oynayanlar fıkırlerını yazsın arkadaslar sizce bu oyun ıs yaparmı?

Oyun hakkında yorum istiyorsan Xbox bölümüne bak oyun normalde çok beğenildi , baya konuşuldu bencede çok güzel bir oyun olmuş alınabilir
  • Benim için tam bir fiyasko.Ne grafik var ne de başka bir şey...Fight night herşeyiyle bundan çok daha güzel...
  • HAYRET ben çok beğendim hem grafik hem oynanış ama herkezin fikrine saygı
  • Herkeze selamlar demo şu anda inmekte ama daha demo inmeden bi arkadaşımla msn de konuşuyordum paylaşmak istedim

Oyunun çıkış tarihi son baharda 7 aylık bir sure var belkide 8 oyunun cıkmasına neden bukdar erken yaptılar bilmiyorm
    zaten sitesinde ve cesitli sitelerde demosunu izledim hepsinde sonbahar da kasımda diyolardı dogal olarak grafiklerden
    ve oynanış tarzından birşey beklemeyin ama çıktıgında eminim grafikleri box kadar saglam olucak

eger bildiklerim dogruysa oyun sonbaharda cıkıcaksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekremcoskuner

arkadaslar merakla bekledıgım oyunun demosunu dun ındırdım oynadım trailerlerinde gozukenle ve oynanıs olarak ben cok begenmedım ama ılk olmasının verdıgı hevesle oyunu cıkınca genede alıcam bu oyun hakkında hıc bır yorum yok oynayanlar fıkırlerını yazsın arkadaslar sizce bu oyun ıs yaparmı?

aynen dediğin gibi dostum ufc yalan oldu...
    geçen sene oyunun aşşağıda linkini verdiğim trailerini yayınladıklarında herkesin dudağı uçukladı millet oha dedi ama çıkardıkları oyun bunun yanından bile geçmiyor neden böyle adilik yapıyorlar anlamak mümkün değil madem yapamayacaksınız kardeşim milleti neden beklentiye sokuyorsunuz yapabileceğiniz oyunun videolarını yayınlayın
    bu geçen sene yayınlanan video
    http://www.gametrailers.com/player/usermovies/172692.html

buda yaptıkları demo siz karşılaştırın
    http://www.gametrailers.com/player/48419.html?type=wmv

• daha oyun cikmadi demosuyla karar vermeyin hemen bu konu icin cok cok daha erken
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman29

daha oyun cikmadi demosuyla karar vermeyin hemen bu konu icin cok cok daha erken

dostum oyun un demosunda mayıs ta çıkacakmış diyo 1 aydan az kaldı başka ne yapabilirlerki mucizemi olacak
  • oyunu yaklşık 3 saat aralıksız oynadım ve beğendiğimi söyleyebilirim. yer dövüşünü de ilerletirsem şahane olacak ama yukarıdaki arkadaşa da katılıyorum. linkte verilen demoyu daha önceden izlememiştim. gerçekten o demoyla oyun arasında uçurum var. demodaki oyun içi görüntüler neredeyse gerçek gibi, oyun da aslında gerçekçi ama demodaki kadar değil maalesef. netice itibariyle ufc'ye ilgi duyanları öyle ya da böyle tatmin edecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: funky9

oyunu yaklşık 3 saat aralıksız oynadım ve beğendiğimi söyleyebilirim. yer dövüşünü de ilerletirsem şahane olacak ama yukarıdaki arkadaşa da katılıyorum. linkte verilen demoyu daha önceden izlememiştim. gerçekten o demoyla oyun arasında uçurum var. demodaki oyun içi görüntüler neredeyse gerçek gibi, oyun da aslında gerçekçi ama demodaki kadar değil maalesef. netice itibariyle ufc'ye ilgi duyanları öyle ya da böyle tatmin edecektir diye düşünüyorum.

Oyunun Traileri Zaten(CGI) Bu Kalitede Beklemeniz Bile Saçmalık Olurdu'Ki PS3'CGI Kalite Taşıyamaz _Tamamiyle Firmanın Tehşir Fiyaskosu .Yeni Serileri Beklemek Lazım...+ Yeni Çıkan Son seri HIGH Oyunlardada Bu MEVCUT
    i
  • Başlamadan tutorialları mutlaka yapın arkadaşlar,yoksa zevk alamazsınız,bi dünya hareket var,onları yapıp öğrendikten sonra şahsen çok zevk aldım oyundan
  • valla nedim arkdaşlar bende az önce oynadım..begendim...demodaki gerçekçilik olmsada oynanıs güzel..hoşuma gitti...bu Fight Night Round 4 de sabırsızlıkla bekliyorum...işn Fight Night Round 4 demosu gibi olur...
  • Açıkcası çok gerçekçi değil ama bir boks oyunundan çok çok daha zevkli. Evde arkadaşlarla deli danalar gibi oynuyoruz eğleniyoruz kopuyoruz. Shogun biraz daha teknik oynamak gerektiriyor gibi geldi bize.
  • Zevkli bir oyun bencede. Grafiklere biraz daha özen gösterseler iyi olurdu, o biraz sırıtıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: zslayz

Açıkcası çok gerçekçi değil ama bir boks oyunundan çok çok daha zevkli. Evde arkadaşlarla deli danalar gibi oynuyoruz eğleniyoruz kopuyoruz. Shogun biraz daha teknik oynamak gerektiriyor gibi geldi bize.

Evet, Liddell gerçek hayattaki gibi ters bir yumrukta rakibini indiriveriyor, ama Shogun karşısında da zor seviyede oynarken yer oyunlarına karşı çok dikkatli olmak gerekiyor. Oyunun en beğendiğim yanı da spiker, anons yapan kişi ve grafikler dahil herşeyin Amerika'da pay per view yayınlanan UFC serileri ile birebir aynı olması. Resmen insanı havaya sokuyor, çıkınca hemen alacağım Shopto'dan. Favorilerim Andrei Arlovski ve her ne kadar eskisi gibi olmasa da Wanderlei Silva ile dövüşmek zevkli olacak.
  • Bu oyunda oynamaya başlamak çok kolay ama uzmanlaşmak çok zor... Sonu gelmez bir tecrübe Fight Night 4'den çok daha iyi.. Kendini gerçekten ringde zannedebilirsin. Ayrıca vuruş güçleri ve etkileri mükemmel yansıtılmış..

Oyun demodan daha iyi grafikler bence yeterli seviyede... Bence Fighting kategorisinde en iyi oyun. kaçırmamak lazım... Fighnt Night da oynadım sadece yumruk bir süre sonra sıkıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.