Arkadaşlar akşam dışarıda dolaşıyordum.eve dönerken karanlık bir yol var.ıssız bi yer fazla ev de yok.yolun kenarı tarla gibi.neyse işte dönerken sağda bi ışık dikkatimi çekti dikkatlice baktım yukarıdan aşağıya bişey iniyordu yuvarlak ve mavi-kırmızı gibi ışıkları olan bişey.hiç ses falan çıkarmıyordu.iyice yolun kenarındaki alana yaklaştı yaklaştı 5 metre falan kaldı iyice gördüm artık cam yerine metalik renkte bişey vardı kuşak şeklinde ve ışıklarla çevriliydisanırım beni fark etti ve tüm ışıkları 3 kırmızı oldu birden yükselmeye başladı inanılmaz bir hızla yükseldi daire çizdi ve yok oldu..eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum..
iyiki 5 olmadı yoksa yemiştin banı
güleyimmi
Sen niye şoka giriyorsun be kardeşim ufonun şoka girmesi lazım.
uzaylıda şimdi gezegenlerinde dünyalı beni gördü diye forumda anlatıyomuş
quote:
Orjinalden alıntı: VenomVendetta
Arkadaşlar akşam dışarıda dolaşıyordum.eve dönerken karanlık bir yol var.ıssız bi yer fazla ev de yok.yolun kenarı tarla gibi.neyse işte dönerken sağda bi ışık dikkatimi çekti dikkatlice baktım yukarıdan aşağıya bişey iniyordu yuvarlak ve mavi-kırmızı gibi ışıkları olan bişey.hiç ses falan çıkarmıyordu.iyice yolun kenarındaki alana yaklaştı yaklaştı 5 metre falan kaldı iyice gördüm artık cam yerine metalik renkte bişey vardı kuşak şeklinde ve ışıklarla çevriliydisanırım beni fark etti ve tüm ışıkları 3 kırmızı oldu birden yükselmeye başladı inanılmaz bir hızla yükseldi daire çizdi ve yok oldu..eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum..
konu dışını senin gibi saçmalıklar deryası haline getiren herkese
quote:
Orjinalden alıntı: Vaio
Son günlerdede amma çok ufo topiği açılıyor.Türkiye'de ufo patlamsı oldu galiba.Herkes ufo görüyor be kardeşim.[:D
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
quote:
harbiden
bu konu alay konusu olmuş resmen
hocam bende gördüm. beni ışınlamaya çalıştılar. ama beni kaldıramadılar aksine ufo aşağı geldi. pebcereden yeşil adamlar el kol hareketi yuapıodu bende. şak diye bi el hareketi çektim kaçtılar.
3 kırmızı ise xbox360 tır o
böyle üç ışıklı şeylere
bi ben göremedim şu ufoyu
adın andersen olmalı yahut soyadın göbek adınında olma ihtimali yüksek andersenden masallar
Arkadaşım çpk şanslısın. ben de çok gördüm ama beni görmediler. Şükret.
iyiki 5 olmadı yoksa yemiştin banı
ARKADAŞLAR DALGA GEÇMEYİN HER TÜRLÜ ŞEY OLABİLİR.
iftara çaırsaydın belki acıkmıştır yazık yiyecek bişeler verseydn.
gitti mekiğin bi ton mazotu boşa adam örnekleri alamadan kırmızı alarm verip uzaklaşmış.