Bildirim
ugioh rp(7 kişi olduk)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Artık şöyle bir karar alsa DH yönetimi iyi olucak böyle yeni açılan siteleri hemen buraya koyuyorlar sonra boşu boşuna kimse girmiyor böyle üyelik sınırımı koysalar napsalar... -
quote:
Orjinalden alıntı: TheBestOnTHeWe
Artık şöyle bir karar alsa DH yönetimi iyi olucak böyle yeni açılan siteleri hemen buraya koyuyorlar sonra boşu boşuna kimse girmiyor böyle üyelik sınırımı koysalar napsalar...
benm rp hamachi ve joey pc ile karışık ayrıca sitemde 7 kişi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimert123 -- 10 Ağustos 2007; 15:55:02 > -
Sadece fikir sürdüm ortaya sana bu siteyi koymamalıydın diye bir şey demedim ,üyen az demedim -
up -
7 kişi olmakla adam gibi rpg sitesi olmak arasında büyük fark var. Alınma ama üye sayısını göstere göster siteni söylemek hiç güzel birşey değil. Mesela ben sitemde aktif olaman üyeleri siliyorum. Daha önceki sitelerde sildim. Şimdikindede silecem... Üye sayım düşünce benim playerlarım oynamaya devam etmeyecekmi? -
7 kişi benimkiler bile ondan fazla
-
aslında güsel..ama üzerinde biras çalışman gerekio.. -
aslında o anlamda demedim siz yanlış anladınız am neyse bosverin -
sana bşka bi forum teklif ediorum gel senle beraber yönetelim bu oyunu ben de sana hosta kurulmuş bir forum yapim ne dersin??? -
ne forumu -
bildiğin forum işte snn bu forumunu bir host kurarak oraya geçirecez ne dersin????
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X