Şimdi Ara

Ugreen optik kablo vs Ugreen 5+1 optik kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki gibi, aşağıdakilerin farkı ne? İkisi de optik ses kablosu. Amazon'da bunlar.

• başlık yanlış yazılmış optik kabloda ayrım yoktur hepsi aynıdır

• İster 7+1 olsun ister 5+1 ister 2+1 optik kablo hepsini destekler. Optik kablo da ayrım olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden diğer kablo daha pahalı acaba? Dış koruması olduğundan mı?

• eylül kabus kullanıcısına yanıt

Evet başka bir sebebi yok kısacası . Ürünün dış kaplaması, kullanılan malzeme gereği ufak tefek farklar oluyor bu farklar da bir şekilde fiyata yansıyor . Tabi bazı markalar tabiri caizse soyguncu düzeyinde çalıştıkları için bu kabloları çok daha ekstrem rakamlara da görmek mümkün. Ses anlamında alacağınız bir fayda olmamakla beraber ölçülebilen bir şey de olmamasına rağmen seste iyileşme iddia eden markalar da var ne yazık ki ... Kısacası bütçeniz neye yetiyorsa onu alın ama arada 30-40 TL fark var ve pahalı olan bir nebze de olsa daha iyi bir kablolamaya sahipse e o halde pahalı olanı tercih etmekte bir zarar yok elbette .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 130 TL lik olanı aldım arkadaşlar. Tıpkı Paugge marka görüntü kablolarında olduğu gibi sağlam bir dış koruması var. Bu dış koruma bence gerekli çünkü fiber optik ses kablolarının dış darbelere vb karşı dayanıklı olması gerekiyormuş, RCA veya AUX ses kablolarından daha fazla ihtiyaçları varmış dayanıklı olmaya. Bu bilgileri nereden edindin? diye sorarsanız, google'a ''fiber optik vs AUX vs RCA'' gibi şeyler yazarak araştırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.