Şimdi Ara

Uğur derin dondurucu ued-5170 1349TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah servisine düşürmesin.Hayatımda gördüğüm en kurumsal olmayan firmalardan.Güle güle kullanın.
  • zyveli Z kullanıcısına yanıt
    Adamlar 7 yıl garanti veriyor. Malına güvenmese verir mi?
  • burgfb kullanıcısına yanıt
    tabi düz mantık öyle.Ama tavsiyem netten falan almayın sakın.
    hepsiburadadan zamanında derin dondurucu almıştım.kutu sağlamdı.ancak ürün kutudan ezik çıktı.Ne firma sahip çıktı.Ne servis tutanak tuttu.Genel merkezi aradım.Ne dedi dersiniz.Mağazamızdan almadığınız için ne servis tutanak tutabilir.Ne de biz o tutanağa göre işlem yaparız.Oysa ki ben hepsiburada üzerinden bir uğur satıcısından almıştım.1 ay firma oyaladı.hepsiburada firma tarafını tuttu.Sonuç olarak 1 ay sonunda hb ikna oldu ödedi parayı.Haa belki bana denk geldi.Ama genel merkezin sözleri olayı özetliyor :))
    Bu da böyle bir anımdır.
    Önce servis dediniz servisin ne hatası var sizin bu yaşadığınız problemde anlamadım. Zaten nereden alırsanız alın yetkili servis kuruyor ürünü o sırada onlar fark ederdi zaten. Kapalı kutu cihaz olduğundan doğrudan fabrika değişimi olurdu. Siz kendiniz mi kurdunuz? gg de ürünü alanlar yorum yapmış servisle ilgili bir bakın isterseniz. Allah servisine düşürmesin derken ,arıza yaptı da onarmadılar ilgilenmediler falan zannettim bende. Biraz yanıltıcı olmuş yorumunuz. Satıcı ve hb nin çözümü geç olmuş sizin için sorun o sadece. Ben eski bir modelini 6 senedir kullanıyorum. tık etmedi şimdiye kadar. iade ettiğinizin yerine ne aldınız?
  • burgfb kullanıcısına yanıt
    tam okumadınız sanırım.hala fabrika değişimi falan demişsiniz.Genel merkez diyor ki hepsiburada dan almşşın mağazadan almaışşın değişim onarım yamayız diyor.kurulum esnasında kutu açıldığında çıkan hasarlı ürüne servisin tutanak tutmaması bir servis sorunu olsa gerek.o olmayınca da işlem yapılamıyor haliyle :) Genel merkezin de tavrı servis sorunu olarak kabul edilebilir..İnşallah daha da tık demez ürününüz.Para iadesi aldım.
  • Fiyatı uygun, 7 yıl garanti ihtiyacı olan alsın gidip de iki katı fiyata Liebherr falan almaya gerek yok.
  • Nedensiz ve istemsiz bir şekilde sayfa başlığını okurken neden Mehmet ali erbil gibi uğur derin dondurucu diyorum :)
  • Çok küçük değilmi? Boyu 142cm hacim 152lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 27 Mayıs 2019; 3:0:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim evdeki buzdolabının net buzluğu 132lt bunun koplesi 152lt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    700 TL ye vestel 100 sd aldım. Taş çatlasa 2 ay olmuştur. Tavsiye ederim.

• Yeriniz varsa kesinlikle derindondurucu alin. Yazin yaz ürünlerini, kisin kis ürünlerini güzelce stoklarsiniz. Yazin domates 2 lira, kisin 8 lira. zamanla aradaki fark bile dolabin parasini cikartir.

Hayırlısı olsun demekki satıcıda önemli netten alırken.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.