Şimdi Ara

Uğur dershanesine bulasmayin bence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Uğur dershanesi okuduğum şubesi şehir merkezinde yani ilçede felan da değilim.Dershane berbat ya doğru düzgün soru çözüm saatleri yok, etüt sistemi var dendi ama yok, 4 ay oldu daha 3 sınav yaptılar ygs.Öğretmenler deseniz pc basında anlatıp geciyorlar slayttan dersmi anlatılır ya.Tak tak geciliyor sorular yani konular hemen biter uzatıyorlar bilerek.Dersler 50 dk diye övdüler oda yalan bildiginiz ders saatine hoca 5 dk geç geliyor(bunu tüm hocalar yapıyor büyük ihtimal onlara söylendi göz boyama olarak bize 50 dk dediler) ve 5 dk en az onceden bırakıyorlar dersi anliycaginiz keske 40 dk olsa böyle olunca sanki fazladan zamanımız varmış gibi oturuyoruz.Stajerlere soru cozduruyorduk 2-3 hafta sınavları var diyerek gelmeyeceklerini söylediler neyse gecti 2-3 hafta sonra geldiler 2 gün sonra da etüt vermediler etüt sisteminde arıza var diyorlar abi hergun gidiyorum rehberliğe resmen hergun başka bir bahane uyduruyor sonuc olarak almadan geri çıkıyorum etüdü l.Zaten ders hocalarından etüt verilmiyor hiç.Anliycaginiz katrilyon kere pişmanım ygsden sonra ayrılmayı düşünüyorum lanet olsun diyorum yazıldığım güne.Siz siz olun dershaneye defalarca ciddi ciddi sorun ben sorduğum hep etüt var en fazla sınavı biz yapıyoruz soru cozdurmede hiç sorun olmaz derslerimiz 50 dk vs gibi birton övdüler abi hiç biri doğru değil lanet olsun hepsine.
    Fem dershanesine gidiyorum derslerine girmiyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymann -- 13 Aralık 2012; 16:46:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ugurun franchise calistigini biliyorsundur umarim.bunlari subenizi soyleyeeek yazmaliydiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

Arkadaslar Uğur dershanesi okuduğum şubesi şehir merkezinde yani ilçede felan da değilim.Dershane berbat ya doğru düzgün soru çözüm saatleri yok, etüt sistemi var dendi ama yok, 4 ay oldu daha 3 sınav yaptılar ygs.Öğretmenler deseniz pc basında anlatıp geciyorlar slayttan dersmi anlatılır ya.Tak tak geciliyor sorular yani konular hemen biter uzatıyorlar bilerek.Dersler 50 dk diye övdüler oda yalan bildiginiz ders saatine hoca 5 dk geç geliyor(bunu tüm hocalar yapıyor büyük ihtimal onlara söylendi göz boyama olarak bize 50 dk dediler) ve 5 dk en az onceden bırakıyorlar dersi anliycaginiz keske 40 dk olsa böyle olunca sanki fazladan zamanımız varmış gibi oturuyoruz.Stajerlere soru cozduruyorduk 2-3 hafta sınavları var diyerek gelmeyeceklerini söylediler neyse gecti 2-3 hafta sonra geldiler 2 gün sonra da etüt vermediler etüt sisteminde arıza var diyorlar abi hergun gidiyorum rehberliğe resmen hergun başka bir bahane uyduruyor sonuc olarak almadan geri çıkıyorum etüdü l.Zaten ders hocalarından etüt verilmiyor hiç.Anliycaginiz katrilyon kere pişmanım ygsden sonra ayrılmayı düşünüyorum lanet olsun diyorum yazıldığım güne.Siz siz olun dershaneye defalarca ciddi ciddi sorun ben sorduğum hep etüt var en fazla sınavı biz yapıyoruz soru cozdurmede hiç sorun olmaz derslerimiz 50 dk vs gibi birton övdüler abi hiç biri doğru değil lanet olsun hepsine.
    Fem dershanesine gidiyorum derslerine girmiyorum ama.

Her Uğur şubesi birbirinden farklıdır evlat bayilik gibi bir sistem var franchising deniyor.

• Ben de uğur dershanesine gidiyorum ve ben de şehir merkezindeyim. Senin bu yazdıklarını okuyunca sanki apayrı dershanelerdeymişiz gibi hissettim. Hoş şubeden şubeye değişir ama ben şok oldum açıkçası. Zira ben şubemden fevkalede memnunum. Dersler 45 dakika evet ama bizde de 45 dakika boyunca ders işlenmiyor mesela. Zaten kimse 45 dakika ders işleyemez emin ol. En iyi sınıf bile hocam artık bırakın demeye başlıyor. 5 dakika arttıysa sen de iki soru çöz nedir yani bu kadar dert etme. Git rehberliğe çemkir. Ben her şeyi yaptırıyorum valla. Para veriyoruz biz oraya. Paralı köle onlar. Öyle düşün. O sorular çözülecek. Okul değil orası. Senin ders babında isteklerini yerine getirmek zorundalar. Mesela coğrafyadan atmosferden itibaren bir tırt anlamadım açık konuşayım. Gittim coğrafyacıya anlattım adam bana 3 haftadır 2 saatini ayırıyorum konu anlatmak için, haftada iki gün, mesela. Öğretmenlerini sömür. Onlar inek. Etinden sütünden faydalan. Ben anlamadım etüt sistemi falan işlemiyor demişsin. Katılıma açık ek dersler falan var mesela onlara katılmaya çalış. Ya da öğretmene söyle bana fırsat kalmıyor de beni bir araya sıkıştırın falan de. Öğretmen peşinde koştur biraz da kısaca.

• Besiktas ugurdayim bi sorunum yok

• Geçen Sene Kayseri Uğur'daydım... Nerdeyse Dershane 2 Bin Kişi Rahat Vardı.. Ama İş Sende Bitiyor, Hocalarla Öyle İç İçeydim ki Sanki Koca Dershane Bana Çalışıyormuş Gibiydi :)

Ayrıca Şubeden Şubeye Değişir Bu Durum ~
  • Avcilar ugurda sikinti yok millet rahat olun :D soru cozum etut tikir tikir gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mecidiyeköy final akar matematik öğretmenleri türkiyedeki en iyi matematik öğretmenlerinden
  • Dersaneden zıyade subeden subeye degısıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.