arkadaşlar bu şahsiyetin forumda kirlilik makinası olduğunu düşünüyormusunuz bn düşünüyorum böleyse tepkinizi belirtin
SADECE SEN DUSUNUOSUN HERALDE
Aslında eski konuları upluyo ama bunun için ona birşey diyemeyiz...
evt sonuçta kişiliğini bilmiorz şimdilik sadece bir post kasıcı olduğunu biliyoruz
belli oluo kimin forum kirliligi olduguu onun için 20 gun banlandınnn !! dimi fazla konuşma çünkü konuştukça bakıyosun...
evt belli tarih oncesi konuları uplayıp duruyon eğer küfür yemek istemiyorsan ve haal post kasmak istiyosan "konu dışı" diye bi bölüm var orda kendine arkadaş çevrsei kur orda takıl artık burayada hiiiiiiiiiç uğrama
quote:
Orjinalden alıntı: onur976
evt belli tarih oncesi konuları uplayıp duruyon eğer küfür yemek istemiyorsan ve haal post kasmak istiyosan "konu dışı" diye bi bölüm var orda kendine arkadaş çevrsei kur orda takıl artık burayada hiiiiiiiiiç uğrama
konu dışında post kasma mı varmışbilip bilemeden konuşup kendini rezil edion
asıl kımın bilmediği belli orda istediğin konuyu açıon havdan sudan burda konu uplayıp milletin sinirini bozcana orda "meraba"adlı konu açsın daha iyi aslında sana hiç cevap vermemem lazım alone_dandik
keinlikle düşnüyorum:S adamın 1 ay önce sattıgı char konusuna şimdi cevap veriyor.amacı ne anlamadım hep hep saçma işler yapıyor. zavallı arkada bide 20 günlük ban diyor.zaten senin bu durumlarını şikayet etsek sonsuz ban yersin son olarak bakıyorsun degil batıyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme