Şimdi Ara

UI Designer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Icinizde UI design ile ugrasan ve asagidaki ozellikleri okudugunda anlam verebilen halen ogrenci arkadaslar varsa bana PM den ulasabilirmi acaba?

-Kendine guvenen
    -Ogrenmeye acik
    -Takim calismasi nedir bilen
    -Ingilizce bilen, yazabilen, konusabilen (ben anliyorumda konusamiyorum demeyen)
    -User friendly UI, UX, HCI kelimeleri gectiginde "aaa evet tabi ?!?!?" seklinde karsilik vermeyen hic degilse bunlar hakkinda sole bi kulak dolgunlugu olan. Genel GUI Blooper lardan kacinacak.

Designer olacak olan arkadas, korkmasin hic bir sekilde developerlarla design ile ilgili hic bir sikinti yasamayacak, developerlar kendi isini, o kendi isini yapacak. Yapilacak is hic bir sekilde 2 tarafida etkilemeyecek. Designer rahat rahat istedigi design i istedigi an degistirebilecek, ustune eklemeler yapip. Yeni deneyimler ortaya koyabilecek.

Web icin

- Expression studio(Web, Blend vs) kullanabilen, olmadi kendi ortaminda design i yapabilir tabi :)
    - HTML + CSS bilgisi
    - JQuery bilmesi cok iyi olur
    - HTML 5 ten haberdar olan, su an icin cogunlugun kabul ettigi web standartlari ile gelistirme yapabilen.

Silverlight, Windows Phone 7 icin

-XAML nedir bilen
    -Yeni kontroller yaratabilecek

P.S : Imagine Cup 2011 yarismasi icin designera ihtiyacimiz war.http://www.imaginecup.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coWper -- 30 Eylül 2010; 17:46:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logic System Design
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.