Şimdi Ara

UK UNIVERSITE [EŞZAMANLI] [SS'Lİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fredydexter

http://www.openuniversity.edu/
    dediginiz bu şekildemi bende merak ettim şimdii

Simdi burada hic gormedim ve duymadim open uni diye birsey varsa bile dodgydir bence itibar etmeyiniz
  • ALPOTEK kullanıcısına yanıt
    Ceza alanını hiç düşünmüyorum hocam ama yine de sağolun, faydalanacak insanlar vardır muhakkak. Ben zaten yl yapacağım alanı belirledim. Benim çifte vatandaşlığım var, Türkiye yanında Bulgar vatandaşıyım dolayısıyla İngiltere'de çalışma izni ile yasal olarak çalışabiliyorum. Sormak istediğim saatlik çalışma ücretleri ne durumda? Londra pahalı bir şehir olduğu için tercih etmeyi düşünmüyorum çok büyük bir hata mı yapmış olurum? Düşündüğüm şehirler Southampton, Swansea, Nottingham ve Norwich. Bu şehirler hakkında iyi kötü bir fikriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Man

Ceza alanını hiç düşünmüyorum hocam ama yine de sağolun, faydalanacak insanlar vardır muhakkak. Ben zaten yl yapacağım alanı belirledim. Benim çifte vatandaşlığım var, Türkiye yanında Bulgar vatandaşıyım dolayısıyla İngiltere'de çalışma izni ile yasal olarak çalışabiliyorum. Sormak istediğim saatlik çalışma ücretleri ne durumda? Londra pahalı bir şehir olduğu için tercih etmeyi düşünmüyorum çok büyük bir hata mı yapmış olurum? Düşündüğüm şehirler Southampton, Swansea, Nottingham ve Norwich. Bu şehirler hakkında iyi kötü bir fikriniz var mı?

bugun biletini al bin cunku bu ayin 15'inde brexit in ilk 50 maddesi uygulanmaya baslayacak ve ekonomik alan disindaki ab ulkelerine vize uygulanacak ( Bulgaristan , Romanya gibi )
    Calisma ucretin dil durumun ve meslegine bagli olarak degisir . Londra'da sadece konut sikintisi var ama is olanaklari ve sosyal hayat diger sehirlere oranla cok iyi zaten Londra harici baya kucuk sehirler ve is imkanlari az irkcilik fazla , sosyal hayat cok az .

• ALPOTEK kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz daha açabilir misiniz bu ekonomik alan mevzuunu zira AB ülkelerinin hepsi aynı zamanda Avrupa Ekonomik Alan üyesi. Avrupa Ekonomik Alanı AB ülkeleri ile AB'ye üye olmayan Norveç, İzlanda ve Lihtenştayn tarafından kurulmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Man

Hocam biraz daha açabilir misiniz bu ekonomik alan mevzuunu zira AB ülkelerinin hepsi aynı zamanda Avrupa Ekonomik Alan üyesi. Avrupa Ekonomik Alanı AB ülkeleri ile AB'ye üye olmayan Norveç, İzlanda ve Lihtenştayn tarafından kurulmuş.

Ben haberin detayini arastirmadim cunku beni etkilyen bir durum yok . Ama duyduklarim Bulgaristan ve Romanya gibi ulkelere vize baslyacak dendi harbi harbi burada Bulgaristanin nufusundan fazla bulgar var neredeyse :)
  • Hocam selamlar lisans veya yüksek lisans sonrası UK'de kalabilmek ne derece zor Türkiye vatandaşları için? Çevrenizde var mı örnekler?

• quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

Hocam selamlar lisans veya yüksek lisans sonrası UK'de kalabilmek ne derece zor Türkiye vatandaşları için? Çevrenizde var mı örnekler?

soyle soyliyim normalde cok zordu , Brexitden sonra cok daha zor oldu ama imkansiz degil :
    Okul bittikten sonra yasal olarak basvurabileceginiz iki vize var - yatirimci (200.000 pound luk yatirim yapmaniz gerekiyor . ) - tier 1 ( yanilmiyorsam yillik 25k pound gelir saglayabilecegin bir is bulman lazim )
    Ankara antlasmasi vizesi vardi kalkti ama yeni bir antlasma yapilacakmis detaylarini bilmiyorum
    Iltica edebilirsiniz genelde ogrenciler askerlik bahane ediyorlar
    Evlilik evlenirseniz esiniz devletten yardim almiyor ve belli bir geliri varsa alirsiniz ( onceden ab vatandasi ile evlenincede oluyor mus ama tabi kalkmis cunku bulgar ve roman vatandaslari bu isi para dokmus 20.000 pound a hemen evleniyorlar :) )

• Anladım hocam tier 2 var bir de iş teklifi almanız durumunda geçerli bir vize sanırım. Size başarılar diliyorum teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROMA1927 -- 13 Mart 2017; 19:20:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

Anladım hocam tier 2 var bir de iş teklifi almanız durumunda geçerli bir vize sanırım. Size başarılar diliyorum teşekkürler :)

tesekkur ederim .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.