Şimdi Ara

UKRAYNA DA 98.000 TL OLAN MEGANE DİZEL TÜRKİYE 167.000 TL. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dükkanı bırak gel o zaman görürsün asgari ücreti.

Bak çalışma şartları, saatler, yol, yemek olayına girmiyorum bile. Cesaretin var mı Türkiye'de çalışmaya ibo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Dükkanı bırak gel o zaman görürsün asgari ücreti.

Bak çalışma şartları, saatler, yol, yemek olayına girmiyorum bile. Cesaretin var mı Türkiye'de çalışmaya ibo?
    Ben vasifli biriyim, oraya gelsem zaten maas alan degil, veren olurum o yuzden sorun yok.

Ancak ben ailemi dusunurum, sizler nasil bu kadar kolay ailenizi terk edebiliyorsunuz bilmiyorum ancak benim gibi insanlarda aile sevgisi, vatan aski agir basar. Ailem olmasa bir dakika durmam zaten, havasi kapali, insani soguk. Kiymetini bilmiyorsunuz, insAllah ileride pisman olmazsiniz.

• Eminim ailenden dolayı oradasındır, eminim vatan aşkı ağır basar. Onları da al gel. Görelim vasıflı biri olup bu söylediğin kadar kolay maaş veren mi oluyorsun. Türkiye'ye gelsen 1 yıla kalmaz aman Allah deyip Almanya'ya geri dönersin. Çünkü yaşamak uzaktan yalan yanlış konuşmak gibi değil, bunu sen de biliyorsun.

Mesela "lisede okuyorum o yüzden gelemem" deseydin daha inandırıcı olurdun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Şubat 2020; 2:37:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Eee git o zaman?

Atmanin da bu kadari olur. Burada ben sahsen taniyorum Ukraynali cok kisi var. Hic oyle dedigin gibi bir durum yok. Esas Turkiye de kimse asgari ucrete calismiyor. Sigorta asgariden yatiyor, vergi kacirmak icin kalanini elden aliyorlar. Forumda bile kac kere yazdiniz bunlari.

Alıntıları Göster
    Benimde bir çok tanıdığım ukraynaya gitti iş yapmak çalışmak için onu ne yapacağız ?

Ben ülkemi seviyorum gitmem.

• orda asgari ucret 200 dolar
    burda 400 dolar iki kati olmasi normal degilmi devlet alicak bi sekilde o parayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ukrayna'da millet 300 doları beğenmiyor. Öyle her anlatılana bakmamak lazım. Türkiye ile kıyaslandığında birçok şeyde ucuz ve bazıları Türkiye den gönderiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benden az kazanan Gürcülerin altında 3, 4 yaşında C sınıfı hatta d sınıfı arabalar var. Benim aynı arabayı almam için 8-10 yıl para biriktirmem gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A401672FA

burdaki megan daha kaliteli olduğu için daha pahalı.
    orda kalitesiz plastik kullanıyorlar. burdakinde en kaliteli parçalar var.
    İnanırlar...
  • avrupanın birçok ülkesinde araba fiyatları çok ucuz.
  • Trolsun onu anladık da hiç mi halkın nabzını yoklamadin. Çoğu işçi asgari ücret bile almıyo. Kaç tane kaçak çalışan var bi bilsen. İşveren de veremiyor giderlerim fazla diye. Iskurda 50 kontenjanlik ise 5bin kişi başvuruyo ne iş olursa olsun. Herkes asgari ücrete bile muhtaç

• müstehak bu millete
  • Köyün sahibi ağa başlık parasını artırıyor nasıl olsa gençler sevişmek için ne yapıp eder bulur parayı diyor

Bu ülkenin ağası da vatandaş araba, telefon ,içki -sigarasız durmaz diyor basıyor vergiyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 model opel corsa b ...km 130 bin de... hidrolik direksyion otomatik cam.. sadece 300 euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 3 Şubat 2020; 20:36:40 >

• Bizim ülke vergi vergi vergi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıncı017

Ukrayna da asgari ücret 800 TL 98000 = 122 asgari ücret
    Türkiye de asgari ücret 2300 TL 168000 = 73 asgari ücret

Sen şimdi Ukraynayı mı kötülüyorsun bize
    bu konuyu savunmak amacım yok,avrupada bir çok ülkede bulundum araçlar ucuz bizden.

ukrayna da bulundum asgari ücret 800 tl değil , 4723 griva oda 203 dolar , yani 1206 tl yapar. 800 diye sallamayalım bilmediğimiz şeyleri.

news.bloombergtax.com
    Ukraine to Increase Minimum Wage in 2020
    https://news.bloombergtax.com/payroll/ukraine-to-increase-minimum-wage-in-2020-1

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.