Bence kendiniz gidin...Ayrica otel yerine gunluk evlerde kalmanizi tavsiye ederim..
Kişi Başı iki haftalık kharkiv tatil ne kadar tutar sizce bir hafta da olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Haftasonu yine Odessa'daydım. Hava felaket soğuktu, -18i gördük ama hayatımda hiç bu kadar soğuk hissetmemiştim. Yine merkeze yakın Deribasoskaya caddesinden flat kiraladık. Sokakta ve clublerde çok fazla insan yoktu ama yine mamba.ru sitesinden tanışmış olduğumuz arkadaşlarımızla 3 gün tatilimizi geçirdik.
Fiyatlara yaza göre biraz düşüş göstermiş. Yeni keşfettiğimiz masaj salonunda 2 bayanlı 2 rahatlamalı birbuçuk saat süren mükemmel masajın fiyatı 850 grivna ( yaklaşık 200 TL )
mamba.ru sitesinden tanıştığım Katrinle beraber mükemmel vakit geçirdik. Kaprissiz, anlayışlı bir kızdı Katrin. Kendisine 48 saat için 300 usd ödedim
Enterasan bir anektod, Odessa'nın iyi sayılabilecek restaurantlarından Top Sandwich'de kız arkadaşımla yemek yedik ve kapının önüne sigara içmeye çıktım tek başıma. 2 kız yaklaştı ve biri 5 grivna verirmisin üşüdüm çay içeceğim dedi. Tamam dedim 10 grivna ( 2 TL ) verdim. Daha sonra bir kaç adım attı ilerledi ve geri döndü. Sonra sex veya masaj isteyip istemediğimi sordu. İstemiyorum dedim, kız arkadaşınmı var dedi evet dedim. Tamam dedi ve yanımdan ayrıldı
Benim için sanırım Odessa misyonunu tamamladı. Artık yeni yerler bulmam gerekiyor.
Kalın sağlıcakla
Şubat ayında tam olayların ilk cıkmaya basladıgı anda gittim ben ) bitaraflarım dondu resmen yok böyle soğuk. Ama kieve ucuz diyen yalan söyler hiçte ucuz değil ) en basidinden bir hamburger sipariş ettik internet üzerinden fiyatları normaldi bende iyi bari dedim sonra bir geldi 20 tl internettekinden fazla ödedik sebebi eve siparişlerde 20 tl fazla alıyorlarmıs. Tabi o soğukta eve servis yapmakta zor olsa gerek ) birde hiçte beklediğim gibi güzel deildi kızları güzel olsada bakamıyordum zaten ben kız arkadsmn yanına gitmiştim ) o yüzden fazlada masrafım olmadı 300 dolarla gittim 100 dolarla geri döndüm :D ama ucakta iki tane türkle karsılastım dönüşte kaç para harcadın diye sordular dedim 200 dolar basladılar gülmeye iki kişi toplamda 10.000 tl harcamıslar bir haftada. O kadar da eğlenemedik birdaha gelmeyiz diyorlardı )) benim şansım kız arkadsımın kuzeninin arabası falan vardı onlarla beraber heryere girdik çıktık ve beraber eğlendik. öyle olmasa sanırım pekbirşey anlamazdım. neyse zaten benimde birdaha gitmeye niyetim yok. rusya yada belarusu denemeyi düşünüyorum )
gece hayati ve gezi rehberi olarak 2 senedir kiev de yasamaktayim buraya gelecek misafirlerimizi havalimanindan karsılıyoruz vize sorunu ve sıkıntısı cekmeden nasılmı ( heryerde oldugu gibi avrupa multeci sorununa cozum araması tabıkı butun balkan ulkelerini etkilledigi gibi ukranyayıda etkilemis ) yani kapıya geldigin zaman pasaport kontrolde senden para istiyen polisler ola bilir sanki bir anda kendini bulgaristanda hissede bilirsin ama degil burası ukrayna biz napiyoruz peki sizi bu tur olaylardan uzak tutarak geceleri dickoda gelen hesaplari minimize edip sizi bu gibi sıkıntılardanda uzaklastirmis oluyoruz ilk isimiz havalimanindan sizi almak ondan sonra anlasmali hotel veya Apartslarimiza Yerlestiriyoruz ondan sonra oglen arasi sehir gezimiz istege bagli saatler 24:00 gosterdiginde ise dickoda bizim refakattimizle egleniyorsunuz .. whatsapp + 995 568 70 33 91 Tel + 995 557 29 00 74
Kiev'de Erotik masaj salonu Erotik masaj salonu Kiev'de: güncel adresler, telefonlar, kurumun çalışma saatleri ve haritada ulaşım rotası. Haritalar'da yer alan ve kullanıcı yorumları, puanları ve fotoğrafları olan tüm kurumları bulabilirsiniz. https://gecemanya.com/kiev-erotik-masaj-salonu/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme