Şimdi Ara

Ukrayna, Rus dronlarına karşı çareyi Türk yapımı tüfekte buldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hatsanın tam otomatik pcp'si dehşet bir şey ama 6kg olunca taşıması da 300bar doldurması da imkanları zorlar. bu seçtikleri ürün şartlara daha uygun gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pompalıya koyacan 10 numara fişek. tamamdır.

• gun kullanıcısına yanıt
    tm en akıllımız sensin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NATO'nun Ukrayna'dan sonraki yemi Türkiye.

O yüzden Türk demeyelim Afganistan'da 6 bin dolar maaşla yolda yürüyen adamın öldürülmesine en azından göz yuman NATO taşeronları diyelim

Bir bakmışsınız TR uzaya çıkmış geçen senede çıktı ya önce gazı verecekler sonra geri çekilip doğu insanlarının birbirlerini öldürmesini izleyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 12 Aralık 2024; 21:33:23 >
  • elime o kadar silah geçti tr üretimi bildiğin çöp ucuz diye almışlardır yoksa malzeme kalitesi ithallerle yarışacak seviyede değil

• Güzel bir silah hoşuma gitmişti ben de aldım. Sorun olduğunda getirin fabrikaya yolluyoruz değiştiriyorlar dediler. Zaman dilimini sordum firma batmadığı sürece istediğin zaman gönder fabrikaya demişlerdi. Araştırdım gerçekten yardımcı oluyorlarmış. Almadan önce çok videosunu izledim yurt dışında farklı ülkelerde de hobi ve av amaçlı alıp video çekenler var. Körü körüne karalamayın zati o fiyata fazla bile. Bakımını yap sıkıntısız kullan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.