Şimdi Ara

ukrayna ve rusya ile ilgili sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ukrayna veya rusyaya gidecem sorularım var

1.rusyada ve ukraynada vizesiz girebiliyozmu
    2.rusya ve ukrayna hayat nasıl yaşam nasıl
    3.rus ukrayna kızları nasıl tavlanır nasıl onların dürüst yalancı olmadığını güvenilir olduğunu anlarım belki hayatımın aşkını ordan bulurum bende türk kızlarında çektim.
    4.rusça ben gramersiz rusça nasıl öğrenirim konuşmak istiyorum akıcı sadece
    5.umumi pasaport 6.ay alsam rusyada 1 ay vizesiz kalsam dönsem ondan sonraki dönüşümün ayın 1.brinde gidebilir ve 30 gün kalabilirmiyim

6.vizesiz rusya ve ukrayna ile ilgili bilgiler kendi tecrübelerinizden anlatırmısınız
    7.rusya ve ya ukrayna ve kırımda herşeyi ucuzma pahalımı

sorularım çok yardım istiyorum gitçem oraya
    türkçem biraz bozuk sebep klavye bozuk
    şimdiden teşekkür ediyorum

• 28 kişi gelmiş cevap veren yk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bomb

arkadaşlar ben ukrayna veya rusyaya gidecem sorularım var

1.rusyada ve ukraynada vizesiz girebiliyozmu
    2.rusya ve ukrayna hayat nasıl yaşam nasıl
    3.rus ukrayna kızları nasıl tavlanır nasıl onların dürüst yalancı olmadığını güvenilir olduğunu anlarım belki hayatımın aşkını ordan bulurum bende türk kızlarında çektim.
    4.rusça ben gramersiz rusça nasıl öğrenirim konuşmak istiyorum akıcı sadece
    5.umumi pasaport 6.ay alsam rusyada 1 ay vizesiz kalsam dönsem ondan sonraki dönüşümün ayın 1.brinde gidebilir ve 30 gün kalabilirmiyim

6.vizesiz rusya ve ukrayna ile ilgili bilgiler kendi tecrübelerinizden anlatırmısınız
    7.rusya ve ya ukrayna ve kırımda herşeyi ucuzma pahalımı

sorularım çok yardım istiyorum gitçem oraya
    türkçem biraz bozuk sebep klavye bozuk
    şimdiden teşekkür ediyorum

1.Rusya ve ukrayna için vizesiz gidebilir rusya ve ukraynada 30 günü aşmayacak şekilde turistik seyahatlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

2.Hayat oralarda geleceğe yönelik değildir oradaki insanların yaşamı gündelik paramı kazanayım akşamında evde yemeğimi yiyip pub ta takılayım şeklinde geçer.Kışın gitmeyi düşünüyor iseniz araştırıp gidin çok soğuk ülkelerdir.TVlerde zaten geçen sene itibariyle soğuklardan kaç yüz tane donarak ölen insan haberlerini duyduğunuzu umuyorum.Rusya ve ukraynada nereye gideceğinize bağlı olaraktan hayat pahalılık koşulları değişiklik göstermektedir.Mesela rusya moskova pahalı bir yerdir fakat krasnodar gibi bir yer ise daha ucuz tabikide.Bu durum nereye gidip takılacağınada bağlıdır.Ukrayna rusyaya göre ucuz bir ülkedir fakat bir kievle donetsk yada lviv aynı keseye koyamazsın şehirden şehire değişiklik göstermektedir.Aynı şekilde pahalı aynı zamanda kime ve neye göre pahalıdır burasıda var senin ucuz dediğin şey bana pahalı gelebilir benim ucuz dediğim şey sana pahalı gelebilir.

3.Bu soruya gülerekten cevap yazıyorum :) şeytan kadınları özene bezene yaratmıştır desem yeri olabilir.Aşk meşk olayına fazla kapılmayın derim oradaki kadınlar çıkar uğruna sizinle olacaktır cebinizde para yok ise ancak yollardaki kadın fotoğrafı bulunan afişlere bakar bakar durursunuz.Cebinizde para var ise sizinle tanışmak isteyen orta halli clublara gider iseniz olacaktır.Aşk meşk size kalmış bir durum ama sizi çıkar doğrultusunda kullanacaklarını unutmayın.Ukrayna hayat seviyesi düşüktür ruslar ise bildiğiniz gibi sıcak denizlere tarihlerden beri inme yaşama derdinde...

4.Akıcı gramer olmadan rusça konuşmanız için çok uzun seneler rusça konuşulan ülkelerde kalmanız lazımdır buda bir tek rusyadır diğer ülkelerde benzer dil konuşulur fakat değişiklik mevcuttur örnek azeri türkçesi türkiye türkçesi gibi...

5.Pasaportu size tavsiyem 10 yıllık almanız neden uğraşacaksınız bir daha pasaport almaktan 3-5 üstüne koyun 10 yıllık alın yoksa sonradan defter ve gene pasaport parası vereceksiniz...6 ay =143 TL 10 yıllık = 446,35 TL

6. Soru için bu linke tıklamanızı önereceğim;

http://forum.donanimhaber.com/m_68082382/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68082382

7. 2.soruda cevabı verilmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.