Şimdi Ara

Ukulele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben bir gitar merakına salındım ve daha sonra ukuleleyi farkettim ve onu almayı düşünüyorum bana gitar mı ukulele mi ? diye cevap verirseniz sevinirm ama önceliğim ukulele eee bütçem 90tl bu tanışmak için daha sonra iyilerini almayı planlıyorum. Tavsiyeler verir misiniz ? İyi forumlar bu arada forumu yanlıs yere actıysam kusura bakmayın bulamadım

• upupupupupupupupuupupupup
  • arkadaşlar hadi ya upppp
  • Ukulele çok hoş bir sesi var ben mahalo kullanıyorum aldığım ukulele 40 liraydı sizin bütçeniz bende uygun üstüne bir 20 30 kağıt daha atsanız profesyonel bişey bile alabilirsiniz bence kesinlikle ukulele sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bi ara ukulele ye merak sarmıştım, sırasıyla klasik, elektro, bas gitar çaldım, bas gitarda kendimi geliştirdim...müzik teorisi bilgin varsa parmaklar alıştıktan sonra kolaylıkla çalarsın, gitardan farkı yoktur.ama daha önceden şu 3-4 haftalık ritim gitar kurslarına gidip "am,em,g,fc..." diye akorları ezberlediysen farklı bi alet gibi gelir..en iyisi ukuleleyle birlikte bi metod kitabı al, kasıp kavur ortalığı, biz de seyredelim youtube dan :)

arkadaş ukulele de daha tecrübelidir benden o daha yardımcı olur sadece forumda bulunsun diye yazayım dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mızıka Notaları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.