Şimdi Ara

ulan sinir oldum ya adam parayla okuyor havasını bana atıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    lise mezunu olmayabilir bunda sorun yok sonuçta adam çalışıp kurmuş şirketi, emek var en azından.
  • Wuxx kullanıcısına yanıt
    en çok da bu koyuyor bana yani hukukçu olma şevkiyle, hukuk alanında uzman olmak için istedim bu bölümü hatta sırf onun için okulu bıraktım tekrar girdim sınava ama böyle tipler görünce soğuma oluyor ister istemez.
  • molkoinci43 M kullanıcısına yanıt
    Benim demek istediğim o değildi. Bu memlekette ne insanlar var okumaya fırsatı olmamış ama çok büyük işler başarmış.

Anlatmak istediğim senin patronun pislik, bi boktan anlamayan, zalimin parasını yiyerek, haksızlık yaparak o şirketi kurmuş olabilir.
  • Isterse uzayda okusun sen kimseye bakma kendi işine odaklan bu tür kişiler başarılı zeki insanları cekemez bunlara en iyi isinde başarılı olarak cevap verirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan yemin ediyorum böylelerini tokatlayasım geliyo paralı okul nasıl bi mantık ya biz zaten bi yerde para kazanmak için okuyoruz şu yaşlarımızda o kadar cabaliyoruz. madem parası var o zaman okumasın guzelim unvanları da böyle adamlar almasın

• Summer Jam S kullanıcısına yanıt
    haklısın
  • özellere laf atma. eminim burssuz bile giremezsin

ulan sinir oldum ya adam parayla okuyor havasını bana atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A5D1A0F50 -- 12 Ağustos 2016; 18:29:07 >
  • Bilkent ve koçtan bahsetmiyoruz delikanlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: molkoinci43

Bilkent ve koçtan bahsetmiyoruz delikanlı.

liseliye bak sen
  • ap ap ap
  • ap ap ap
  • Ulan baskasının hayatı bu kadar gerer mi insanı igrenc toplumun gerzek insanları yol ver gitsin arkadasım .yok cok dokundu yok cok koydu ne bos adamsınız lan hayatınızı baskalarına gore yasıyosunuz bana bunu dedi onu dedi tamamen cevre ne dere kurulu bir hayat. her denilen seyi dert ediyonuz. kendinize bakın hoslanmadıklarına he he he de gec boyle kasma yani kendini. turk toplumu cok geri bir toplum biraz bireysellesin surekli toplum ne dedi o ne dedi bu ne dedi boyle cok yıpranırsın ve gelisemezsin tipik mutsuz bir adam olursun bu kadar umursamamak lazım kim ne demis. bu adamların senin hayatına ne etkisi olacak yani sinirlerini bozuyosun bos yere. sanane olum istedigini yapsın salaksa salak babası zenginse zengin sen niye geriliyon

• Ozelde hukuk okuyan birini cok fazla takma derim.Bahsettigim arkadasinin girdigi ozeller.Yani ozelde alacagi egitim derslerden basarisi vs zaten senden daha kotu durumda olacak.Ki hic bi yeni mezun direk buro acip kolay kolay cok kazanirim vs diyemez.Isi okulda ogretmezler o yuzden disarida tecrube kazanmasi gerekir.Yani sen bi cok iyi buroya girerken onun girecegi yerler az bi maasla cok calistiran yerler olacaktir.Hukukta olay kendini gelistirmekte cabalamakta o yuzden baskalarinin ne dedigini umursama kendi yoluna bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışıp kazansaydın sen de zoruna gitmeseydi. Çözüm bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Bon Jovi

Çalışıp kazansaydın sen de zoruna gitmeseydi. Çözüm bu kadar basit.

Hocu adam zaten İst. Üni Hukuk kazandım diyor
  • metalmanr+ kullanıcısına yanıt
    Görmedim o kısmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.