Şimdi Ara

ULAŞTIRMA VE LOJISTIK DUSUNEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varsa soru sorabilirsiniz arkadaslar seve seve cevaplarim. 3 4 kisi mesaj atmis ozelden belki daha fazla dusunen vardir diye konu actim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nerde okuyosun hocam?

• Lejyoner1 kullanıcısına yanıt
    Istanbul universitesinde hocam

• Numans96 N kullanıcısına yanıt
    Hmm

Ortam nasıl bölüm çok bilindik mi değil mi artıları ney eskileri ney biraz genel bahseder misin

Ortam cok iyi alt ust donem arasinda ben buyugum sen kucuksun git sunu yap falan filan diye bisey yok giriskensen herkesle arkadas olabilirsin. Koca bina yapilmis bize bina sadece bizim bolumun toplam 4 sinif var zaten 72 kisiden maksimum 280 kisi falan oluyor ki o kadar kiside olmuyor son siniflar falan genelde stajda falan oluyor. Bölüm bilindik yani meslek bilindik bi meslek ama her okulda yok ve fakulte olarak sadece istanbul universitesinde diger okullarda yuksekokul. Meslektr en onemlisi ingilizce bilmek onuda senin halletmen gerekiyor. Meslek olarakta hic bitmeyecegini gun gectikce dahada gelisecegini dusunuyorum cunku ticaretin ithalatin ihracatin oldugu surece lojistikcilere ihtiyac var

• quote:

Orijinalden alıntı: Numans96

Ortam cok iyi alt ust donem arasinda ben buyugum sen kucuksun git sunu yap falan filan diye bisey yok giriskensen herkesle arkadas olabilirsin. Koca bina yapilmis bize bina sadece bizim bolumun toplam 4 sinif var zaten 72 kisiden maksimum 280 kisi falan oluyor ki o kadar kiside olmuyor son siniflar falan genelde stajda falan oluyor. Bölüm bilindik yani meslek bilindik bi meslek ama her okulda yok ve fakulte olarak sadece istanbul universitesinde diger okullarda yuksekokul. Meslektr en onemlisi ingilizce bilmek onuda senin halletmen gerekiyor. Meslek olarakta hic bitmeyecegini gun gectikce dahada gelisecegini dusunuyorum cunku ticaretin ithalatin ihracatin oldugu surece lojistikcilere ihtiyac var

Eyvallah çok teşekkür ederim

Ne demek hocam yardimci olduysam ne mutlu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.