Şimdi Ara

Ulkede araba mi yok kardesim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    lan mı senin kafa gitmiş en iyisi sen bas git
  • Baştan sona haklısın kardeşim. Aslında ön planda araca olan güveniniz ve zevkiniz olmalı. Yani konu çok yayılmamalı , yoksa herkes kendine göre yazıyor çiziyor.
  • 35000 tl ye fiat veya Hyundai lere bakabilirsiniz en azindan yaşı iyi olur. O deilde i20 lerin sıfır fiyati 39.900. Alinabilir gerci siz otomatik bakıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi hyundai i20kullandim yani arabanin direksiyon tepkileri bana zevk verdi cevirirken cok tatli araba ses konusundada guzel ama o arabanin direksiyon sertlesmesi ve debriyaj sertligi insani araba surmekten sogutuyor arabayi bi karis suda bogasim geliyor direksiyonunda normal suruste gram sertlik yok ama is park yapmaya geldiginde 2 hamlede soktun soktun eger sokamazsan dar bi alandaysa kol kaslarini gelistirecek bir araba hatta tesaduf ehliyet kursumdada o araba vardi hoca oglum hizli park et zaman yok dedi cevrilmiyor hocam dedim adam elini bir atti noluyor lan diye tepki gosterdi adam korktu kontagi kapatti :D o yuzden hyundai almam hele ki direksiyon buysa otomatik hic alamam :) otomatik sorunum olmasa gozum kapali fiat linea ya da 2005 ford fiesta alirim 25 bin liraya isi kapatirim ama kahrolasi otomatik vites elimi kolumu bagliyor :@

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • palvin P kullanıcısına yanıt
    Al isteee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar opel corsa 1.3 cdti otomatik hakkinda ne dusunuyorsunuz ?

• Senin alacağın araba 2008-2009 opel astra 1.3 cdti easytronik vites.

• 2009 2010 subaru impreza 1.5awd at. Bir bakın. Az paraya cok çok araba.

• Buradaki ince çizgi "kimsenin lafiyla hareket etmemek " olmali. Focus otomatiğe laf söyleyen kendi arabasını öven tipler. Gittim test sürüşü yaptim Gayet guzel ayrica klasik şanzıman olduğu için ömrü araba ömrü kadar arizasiz bir şanzıman. Vosvosun dsg adını verdiği manuelden nerdeyse 10.000 fazla istediği bir şanzıman var resmen bomba ne zaman elinde patlayacağı belli degil, bunu alip stres yaşayacağına klasik alirim rahat binerim Dedim. Öte yandan civic otomatik sahiplerine bi hal oldu 2006 ya 42.000 istiyorlar. Kisaca 2009 makyajlı kasa full yani titanyum donanımlı otomatik focus 35.000 e aldim memnunum. Aynisinin civic i 47.000 istiyorlar temizini bulursan tabi. Ha bu arada civic ikinci el alacağım son arabalardandir nerde görsem hep bagirtarak, o çizerek resmen arabanın anasını ağlayarak sürüyorlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.