Şimdi Ara

Ulkedeki Suriyelilerin bayramda ulkelerine gitmesi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

Bu durumun savunulacak hicbir seyi yok. Akplilerin bile savunacağıni sanmıyorum

Bizle aleni dalga geçiliyor

İlk yoruma bak.

Gordum gordum. Kafayi yiyecegim

Klasik serkantrollü işte ne olacak ki?

Bana laf ettin sandim bir an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 katı olarak geri gelirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agjjbr

inanmayanı anlarımda bayramda Allah türk milletinden razı olsun diyen 8 16 30 70 yaşındaki insanların duasından önemli ne olabilir ki

Bütün Afrika kıtasını alalim, hepsi açlıkla boğuşuyor. Hepsine Allah razi olsun dedirtelim? Ulkemiz 300 milyonluk devasa bir hayır kurumu olsun?

• Umarım ülkemizi özledik ayağına orada kalırlar... Gerçe artık giriş,vatandaşlık falan beleş canları sıkıldımı gelirler buraya...
  • An bu andir kapatin siniri.Bunu yaparlarsa ilk defa overim

• Boyle enayi bulmuslar, birakirlar mi hic?

Bayram bitsin savas var diye donerler. Hukumet de donsunler diye iki kat para verir

• quote:

inanmayanı anlarımda bayramda Allah türk milletinden razı olsun diyen 8 16 30 70 yaşındaki insanların duasından önemli ne olabilir ki

Ne diyor lan bu ?
  • quote:

Ananı karını kızını taciz ettiklerinde tecavüze yeltendiklerinde de din kardeşlerinden aldığın hayır dualarını düşünücek misin bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backy

quote:

Ananı karını kızını taciz ettiklerinde tecavüze yeltendiklerinde de din kardeşlerinden aldığın hayır dualarını düşünücek misin bakalım.

3 milyon insan arasından tecavüze yeltenecek bir tek insan beklememek ne kadar doğru olur

Birde erdoğan ve akp düşmanlığıyla tek derdi bunları eleştirmek olan malum kesimin bir haberi onlarca gün gündemde tutması var

• Bir şey merak ediyorum baştaki parti bunlari ülkemize aldi,baska bir parti başa gelse şu an bunlari geri postalar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sphygmus

Bir şey merak ediyorum baştaki parti bunlari ülkemize aldi,baska bir parti başa gelse şu an bunlari geri postalar mi?

Eğer halk bundan muzdarip olduğunu iletirse yollarlar. Çünkü başka partinin yaptığını değiştirmeye can atarlar.

• quote:

Ne yani bunun için mi kalmalılar? Bunlar gitsin sen merak etme 3 milyondan fazla kişi dua edecek. Bunların dua etmesini beklemek, kaplumbağanın uçmasını beklemekten başka bir şey değildir. Dua eden adam kabul edildiği ülkeyi kirletmez, milletin karısına,kızına laf atmaz, hırsızlık yapmaz. Kendi ülkelerinden bin kat daha iyi ülkeye kabul edilen nankör olmaz, minnettae olur. Ama klasik arap işte ne beklersinki bunlardan ? İslamı yayma adı altında senin 100.000 den fazla atanı katledenler, defalarca yabancılarla iş birliği yapıp ihanet edenler bunlar. Eğer siz hala bunlara din kardeşim, dostum diyorsanız yazıklar olsun. Ben bunlarla din kardesi falan değilim. Benim ırkıma yıllarca zararı olan bir ırkı ben sevemem kimsede kusura bakmasın. En kısa zamanda gönderirler umarım. En kısa zaman 2019 oluyor, malum seçim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyommm -- 28 Haziran 2017; 0:31:34 >

• Sınır bölgesindeki vatamdaşlar bunlar dönmek istediğinde sınır önünde eylem yapsınlar hiçbiri içeri alınmasın

• Amaç ülkeyi araplaştırmak savaş bahane.

Arada cahil kesime de ver mehteri ver osmanlıyı ver harem, hürrem, paşam o bu şu dizi vs. beyni yıka mis gibi oldu mu sana comaristan.

Amaç başka abi aklı olan bu ülkenin bataklık ve geleceğinin boka sardığını görür.
  • Arkadaş ülkeye dışarıdan mülteci olarak gelen bayramında geri dönebiliyor ülkesine ve bu kişi mülteci parası olmayan çoğunluktan birisi.

Ülkeden dışarıya giden yine bayramda ülkeye geri dönüyor ziyarete.

Ulan ülkeye gelen yabancı uyruklu durumu normal denebilecek insanlar bayramlarında yahut istedikleri zaman ziyarete ülkelerine dönebiliyor.

Kendime çevremdekilere bakıyorum evet dışarıya gidebiliriz gezmeye vesaire ama aylar öncesinden kombo yapıp indirimli bir bilet alsak dahi bir servet harcanacağı için gidemiyoruz. Cidden merak ediyorum şu dünyaya geldik şöyle böyle yaşıyoruz ama şu ülkede umre ve hac ibadeti yapmadan dışarıya çıkan kaç insan vardır. Hadi genç neslin ailesinden gelen para falan derken belli bir şansları var. Anne baba abi yahut ablalarınızdan kaçı gitti ki ? Anlayamıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jim hatter

Zeytinburnu bomboş diyebilirim şuan.suriyeli ve afganlar gitmişler ülkelerine.

Özlemişim bu boşluğu beee.bunları başımıza bela ettiler sıçtı batırdılar ülkeyi

Insallah dönüş yolunu bulamazlar hocam

Bu kadar kerizi bir arada bulmuşlar bir daha unuturlar mı sanıyorsun?
  • Hiçbirinizin aklına gelmemiş:

Bu gidenler savaşta sakladıkları altınlarını alıp Türk bankalarına yatıracaklar, ekonomi şahlanacak.

• s. gitsinler. (selametle yani)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Arkadaş ülkeye dışarıdan mülteci olarak gelen bayramında geri dönebiliyor ülkesine ve bu kişi mülteci parası olmayan çoğunluktan birisi.

Ülkeden dışarıya giden yine bayramda ülkeye geri dönüyor ziyarete.

Ulan ülkeye gelen yabancı uyruklu durumu normal denebilecek insanlar bayramlarında yahut istedikleri zaman ziyarete ülkelerine dönebiliyor.

Kendime çevremdekilere bakıyorum evet dışarıya gidebiliriz gezmeye vesaire ama aylar öncesinden kombo yapıp indirimli bir bilet alsak dahi bir servet harcanacağı için gidemiyoruz. Cidden merak ediyorum şu dünyaya geldik şöyle böyle yaşıyoruz ama şu ülkede umre ve hac ibadeti yapmadan dışarıya çıkan kaç insan vardır. Hadi genç neslin ailesinden gelen para falan derken belli bir şansları var. Anne baba abi yahut ablalarınızdan kaçı gitti ki ? Anlayamıyorum.

Vay be, ben akrabalarımı ziyarete UK'ye gitmek istesem, 3-4 asgari maaş dökmem lazım. Elemanlar kafalarına göre girip çıkıyor.

• Reis hemen sınır kapılarını kapatın birdaha türkiyete girmesinler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.