Şimdi Ara

Ülkelerin mobil veri fiyatlandırması açıklandı: Peki Türkiye kaçıncı sırada? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    20GB 120 TL'ye satılırken neyin ucuzluğundan bahsediyorsun?

Troll oğlu troll, sen kotanla yetinirken millet 20-30 birime sınırsız kullanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En kötü TL yüklemesi 70 Tlden başlıyor 70TLden aşagıda faturalı yok genelde buna ucuz diyenin aklına gülerim

• Böyle bir konuya Instagram fatiği Berat Albayrak'ın ağzından cevap vermek istiyorum: "Dolarla mı maaş alıyorsun?"  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ismarlama haber böyle oluyor sanırım , internet hızı ile ilgili bir haber daha mantıklı olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amerikada sınırsız tarife 45 brim bizde 500 brim vardır

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Temmuz ayında Telekom 25gb özgürce prime tarifesine 105₺’ye taahhüt yaptırdım. 4.2₺/GB demek oluyor.

Alım gücünü tartışmadan çıkarırsak, muhtemelen taahhütsün fiyatları yazmışlar ki sayılar doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperVisör

amerikada sınırsız tarife 45 brim bizde 500 brim vardır
    199birim bizde

• 300 dolar asgari ücret alıyoruz ama

• Hollanda'da sınırsız için 25 Eur ödüyorum aylık, bi altı 20 Eur 20 gb, 5 Eur için mantıklı gelmedi bana. Ha çok nadir 20gb'ın üzerine geçiyorum, o da evdeki internete birşeyler olursa yada tatile çıkarsak ama işte sınırsız olduğunu bilmenin verdiği kafa rahatlığı daha ağır basıyor.

• Ülkede kazanılan paraya oranlanmalı, böyle listeleyince dolar kazanan bir Amerikalıya göre en ucuz ülkeler ve en pahalılar listesi olmuş.

• Ev ve cep internetini ayrı değerlendirmek gerek. Ev interneti için şunu söyliyim iki gün evvel tarife yeniledim. 50Mbs internet için 315 fiyatı, 198 e düşürdü, eski müşteri olduğun için de 138 e bağladı. Şuan sınırsız 50Mbs interneti 138 tl ye kullanıyorum. 16mbs idi 50mbs ye yükselttim. 16mbs nin fiyatı 98 tl idi. Ben kendim için söyliyim gayet uygun bir fiyata yüksek hızlarda internet kullanır duruma geldim.

• akdh' den şaşırtmayan haberler

• Redeemertr kullanıcısına yanıt

• Şeffaf olmayan bir araştırma olmuş, gerçeklere bakıcak olursak Yabancı ülkelerde 25-35 euro fiyata Sınırsız telefon internetleri var ve hız açısından 5G ye geçtiler zaten, yani bizden daha iyiler.

Bizimkiler ise 120 TLye 20gb internet veriyor
    ve 25 Euro Sınırsız paketi TL cinsinden çevirdiğimizde 455 TL para birimine tekabul ediyor.

Ülkemizde Superboxun sınırsızı bile kalkmış olmasına ramen ( ki sözde 4.5 G internet )

Sınırsız interneti makul bir fiyata veren ülkelere göre çok ama çok gerideyiz.

• dolar üzerinden değil de kişi başına düşen gelire oranla sıralamayı tekrar görmek isteriz

• Miragle kullanıcısına yanıt

Birim diye bir kıyas şekli yok. Alım gücü üzerinden kıyas olur. Yani ortalama saatlik ücret ile kim ne kadar alabilir vs

• berk768 kullanıcısına yanıt

çok fazla halojenik madde kullanmasan saçmalamazdın avatarından belli vatan hainine tapan tip... kotalı internet sınırsızdan pahaLı...

• rasterx kullanıcısına yanıt

kotalı her yerde hızı düşük... pahalı... itiraz eden nankörtmüş... sen koyun olmasan güdülmesen...

• Bu kıyaslamayı a haber yapmış galiba , oranla bakayım asgari ücretle tarifeyi bakalım hangi ülkenin tarifesi daha ucuz , hangi ülkenin daha pahalı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.