Şimdi Ara

Ülkemizde neden Rifle silahlara ruhsat yok? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Komik olduğunu sanıyorsun değil mi şu forumda 2 yıldır seni görüyorum ilk yorum atıp popi hareketler yapma çabası içindesiniz haaaltundan olsun sen olsun onun kankisi olsun :D ne ayaksınız olm siz elinize ne geçiyor sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aesource

Komik olduğunu sanıyorsun değil mi şu forumda 2 yıldır seni görüyorum ilk yorum atıp popi hareketler yapma çabası içindesiniz haaaltundan olsun sen olsun onun kankisi olsun :D ne ayaksınız olm siz elinize ne geçiyor sizin

Yapma yaw :d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Nasıl yok ya bakkallarda dolu rafıls lays doritos

Bu nicki görüp - basmıyorsanız,forumdan çıkmalısınız
  • Trafik kazsasında adam baltayla diğer sürücüyü öldürdü düşün elinde M16 olduğunu
  • İyi ki yasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım şu kürtler rahat rahat keleşlerle falan dolaşıyor düğünlerde ağır makinalı tüfeklerle ateş ediyorlar,Türklere gelince iş hapis cezası

• Bu ülkede gerekli yerler hariç silahın yasaklanması lazım zaten. Önüne gelen silahla birbirini vuruyor, hala da silah istiyorsunuz
  • Hee ruhsat versinler de adamlar cinnet geçirince mahalleyi tarasın. Daha normal silahları bile düzgün kullanamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

quote:

Orijinalden alıntı: TheHaydarX

Elimde para var Nato onaylı bir sürü silaha bakıyorum tabanca tarzı değilde daha çok Rifle tam otomatik silahlar M16,M4A1,Mtar-21 vs silahlardan almak istiyorum Abd'de yasal ama Türkiyede değil illa ateş etme isteğimizi askerlikte mi dindircez yani hiçbir yolu yok mu?

senin gibi sümsükler call of duty'den etkilenip milleti vurmasın diye yasal değil. öyle kolay mı sanıyosun oyundaki gibi rahat mı sence ? m16 tetiğine 1 saniye basılı tutsana kaç metre geri savrulacaksın çok merak ediyorum

Bastım eksiyi

• Madem dağda bayirda kullanacaksin ne diye ruhsatlı silah alıyorsun.

• Tabanca satışı bile yasaklanmalı ne tüfeği lan çavo kaynıyor memleket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

quote:

Orijinalden alıntı: TheHaydarX

Elimde para var Nato onaylı bir sürü silaha bakıyorum tabanca tarzı değilde daha çok Rifle tam otomatik silahlar M16,M4A1,Mtar-21 vs silahlardan almak istiyorum Abd'de yasal ama Türkiyede değil illa ateş etme isteğimizi askerlikte mi dindircez yani hiçbir yolu yok mu?

senin gibi sümsükler call of duty'den etkilenip milleti vurmasın diye yasal değil. öyle kolay mı sanıyosun oyundaki gibi rahat mı sence ? m16 tetiğine 1 saniye basılı tutsana kaç metre geri savrulacaksın çok merak ediyorum

Hocam 1.96 boyun var 90 kiloyum fitness ile ilgileniyorum gerekirse rpg bile kullanırım tepmeişini kafanıza takmayın

• Abd'de nerde tam otomatik silahlar yasalmis, kafan guzel herhalde.
  • Onların ülkede kürt varmıymış merak ettim
  • Hapis cezası var olmasa taşırım
  • herkesin eline rpgde verelim
  • The Outsider kullanıcısına yanıt
    Hocam Abd'de istatistik yapılmış her 100 kişiden 70'i kadarının ruhsatlı silahı var sivil silahlanmanın en yüksek olduğu ülke her yer los angelas değil orada sahil deniz kum kızlar içeride ki eyaletleride düşünmek lazım adamların hobisi ateş etmek silah kullanmak iç savaş dönemimden beri bkz:western filmler
  • Sonra Irak'a dönsün burası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheHaydarX kullanıcısına yanıt
    isterse 5000 feet boyun olsun
  • Call of Duty'yi yeni bitirmiş beyler sessiz olun kendiliğinden gider
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.