Şimdi Ara

[ULKUCULER_TR] ALPS SERVERININ KRALI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İYİKİ GUİLDİMİZE GELEBİLİRSİNİZ DEDİM HAA.... İSTEYEN GELSİN İSTEMEYEN GELMESİN !
    ISRAR EDEN YOK BİDE SİZ SAĞ SOL DİOSUNUZ AMA GUİLDİMİZDE SAĞDA VAR SOLDA AMA BİZ SADECE BU SOLMAS BU SAĞMIS DİYE AYIRT ETMİYORUZ TÜRKİYE BİR BÜTÜNDÜR !

BU ARADA BAZI ARKADASLAR SORU SORMUS O SİLAH GERÇEK +11 VE SOSUN ÇÜNKÜ BAKSANA ASTRAL VE İMMORTAL DOLU

BİDE O YILBASI SAPKASI FLN 3-4 YIL ÖNCE SİLK İLE ALINIODU YILBASI DİE ONUN BİRSÜRÜ RENGİ VAR AMA Bİ ÖZELLİĞİ YOK GÖRÜNÜM SADECE...
  • madem bukadar yazan olmus hernekadar yaşım küçükte olsa bnmde siyasi görüşüm belli.bi ara bende DEWRiM adında guild açıcaktım vazgeçtim.Simdi senin yaşadıklarını yaşamim die
  • aç guildini bunları dinleme bu senin hayatın onların diil ok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: =] akc [=

aç guildini bunları dinleme bu senin hayatın onların diil ok...

Keşke herşey senin dediğin kadar kolay olsaydı...
  • ne olurki zormu sarki 500 k sadece !
  • quote:

ne olurki zormu sarki 500 k sadece !

O manada demediğimi sende gayet iyi biliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: blqck

arkadas o sosun +11 mi yoksa ben mi yanlış gördüm?

PFFFFFFF BEN +1 GÖRMUSTUM NE O BE +11 (AMA DAHA ÖÇNCEDE VERİLMİŞTİ FORUMDA BÖLE Bİ SİLAH)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Konuyu sağ sol tartışmasına çevirmeyelim.
    Kimseyi zorla guilde de almıyorlar zaten.
    Dileyen girer dileyen girmez.

ewet haklısın saçmalamaya başlamış arkadaşlar yanlız benim anlamadığım konu kendilerini serverin kralı ilan etmişler. o yüzden bu konuyu açan arkadaş da kendilerini abartmışlar. kime sorsan bilmez yani o açıdan tek tük oda masterlerini tanıyan vardır. gerisi bende tanımıyom
  • quote:

ARKADASLAR ALPS SERVERINDA GUİLD ARIYORSANIZ VE LWLİNİZ 40 VE 40+ İSE GUİLDİMİZE KABUL EDEBİLİRİZ...
    Veeee.....Guildimiz 5 lwl
    Not:Katılmak isteyen arkadaslar oyunda " kuscu veya ttkartal2 "ye pm atsınlar...

....:::_akç_:::....

[ULKUCULER_TR] ALPS SERVERININ KRALI...

Adam guildden çok kendinin reklamını yapmış be

• Akc Kardeşim Sen Bunların Kusuralarına Bakma Kıskandıkları İçin Öyle Diyorlar.
    Elinize Geçmiş Kılmıdır Arkadaşlar O Sun?
    Ben Tibet'teyim Yoksa Gelebilirdim.
  • tmm saçma bir guild tmm güzelülkücüsünde neden bunun reklamını hem oyunda hemde burda yapıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirb

tmm saçma bir guild tmm güzelülkücüsünde neden bunun reklamını hem oyunda hemde burda yapıyorsun

22 Temmuz'a az kaldı : ))
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan21

Akc Kardeşim Sen Bunların Kusuralarına Bakma Kıskandıkları İçin Öyle Diyorlar.

Bu laf banaysa kıskanmam arkadasım ben sadece kendimi kıskanırım.
  • u ya basıp göstersene gaç tane 80 war bakim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan21

Akc Kardeşim Sen Bunların Kusuralarına Bakma Kıskandıkları İçin Öyle Diyorlar.

Aman Tufan abim oldu bi kere kıskandık bizi mazur gör

O sun onun değil büyük ihtimalle onunsa görmek isterim

• SEAL OF SUN 'MI GÖRMEK İSTİYORSUN GEL GÖSTERİM __aKc__ pm at ok...

umbaba adlı arkadasımzda kaç 80 lwl var dior tam 4 tane 80 var 2 tane 78 var 4 tane 72 var 71 lwl var ama nerdeyse 40'dan assa adam yok resmini çıkip koyarım...
  • quote:

SEAL OF SUN 'MI GÖRMEK İSTİYORSUN GEL GÖSTERİM __aKc__ pm at ok...

umbaba adlı arkadasımzda kaç 80 lwl var dior tam 4 tane 80 var 2 tane 78 var 4 tane 72 var 71 lwl var ama nerdeyse 40'dan assa adam yok resmini çıkip koyarım...

Ok...Ama 4 tane 80 ile server ın kral guild i nasıL oluyorsunuz ben orayı çözemedim ... Yada siz3 göre Re1s
  • lafın gelisi ama iyi adamlar var bana göre en iyi SuperStar var sonra bis hem senin lwl kaç ki konusuon !
  • Guildsiz guildsiz dolaşıyom ortalıkta, o serverda olsaydım gelebilirdim.
    Keşke bazı arkadaşlar "böyle adı olan guilde ben girmem" deyip ortamı germeselerdi, daha güzel bi topic olabilirdi.
  • Haklısın kardes sağ sol olarak ayırt ediolar saçmalıktan ibaret bisey bildikleri yok ama aralarında çokta haklı olan arkadaslarımız var onlara bise demiorm ... !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.