İYİKİ GUİLDİMİZE GELEBİLİRSİNİZ DEDİM HAA.... İSTEYEN GELSİN İSTEMEYEN GELMESİN ! ISRAR EDEN YOK BİDE SİZ SAĞ SOL DİOSUNUZ AMA GUİLDİMİZDE SAĞDA VAR SOLDA AMA BİZ SADECE BU SOLMAS BU SAĞMIS DİYE AYIRT ETMİYORUZ TÜRKİYE BİR BÜTÜNDÜR !
BU ARADA BAZI ARKADASLAR SORU SORMUS O SİLAH GERÇEK +11 VE SOSUN ÇÜNKÜ BAKSANA ASTRAL VE İMMORTAL DOLU
BİDE O YILBASI SAPKASI FLN 3-4 YIL ÖNCE SİLK İLE ALINIODU YILBASI DİE ONUN BİRSÜRÜ RENGİ VAR AMA Bİ ÖZELLİĞİ YOK GÖRÜNÜM SADECE...
madem bukadar yazan olmus hernekadar yaşım küçükte olsa bnmde siyasi görüşüm belli.bi ara bende DEWRiM adında guild açıcaktım vazgeçtim.Simdi senin yaşadıklarını yaşamim die
aç guildini bunları dinleme bu senin hayatın onların diil ok...
quote:
Orjinalden alıntı: =] akc [=
aç guildini bunları dinleme bu senin hayatın onların diil ok...
Keşke herşey senin dediğin kadar kolay olsaydı...
ne olurki zormu sarki 500 k sadece !
quote:
ne olurki zormu sarki 500 k sadece !
O manada demediğimi sende gayet iyi biliyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: blqck
arkadas o sosun +11 mi yoksa ben mi yanlış gördüm?
PFFFFFFF BEN +1 GÖRMUSTUM NE O BE +11 (AMA DAHA ÖÇNCEDE VERİLMİŞTİ FORUMDA BÖLE Bİ SİLAH)
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
Konuyu sağ sol tartışmasına çevirmeyelim. Kimseyi zorla guilde de almıyorlar zaten. Dileyen girer dileyen girmez.
ewet haklısın saçmalamaya başlamış arkadaşlar yanlız benim anlamadığım konu kendilerini serverin kralı ilan etmişler. o yüzden bu konuyu açan arkadaş da kendilerini abartmışlar. kime sorsan bilmez yani o açıdan tek tük oda masterlerini tanıyan vardır. gerisi bende tanımıyom
quote:
ARKADASLAR ALPS SERVERINDA GUİLD ARIYORSANIZ VE LWLİNİZ 40 VE 40+ İSE GUİLDİMİZE KABUL EDEBİLİRİZ... Veeee.....Guildimiz 5 lwl Not:Katılmak isteyen arkadaslar oyunda " kuscu veya ttkartal2 "ye pm atsınlar...
....:::_akç_:::....
Adam guildden çok kendinin reklamını yapmış be
Akc Kardeşim Sen Bunların Kusuralarına Bakma Kıskandıkları İçin Öyle Diyorlar. Elinize Geçmiş Kılmıdır Arkadaşlar O Sun? Ben Tibet'teyim Yoksa Gelebilirdim.
tmm saçma bir guild tmm güzelülkücüsünde neden bunun reklamını hem oyunda hemde burda yapıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: emirb
tmm saçma bir guild tmm güzelülkücüsünde neden bunun reklamını hem oyunda hemde burda yapıyorsun
22 Temmuz'a az kaldı : ))
quote:
Orjinalden alıntı: tufan21
Akc Kardeşim Sen Bunların Kusuralarına Bakma Kıskandıkları İçin Öyle Diyorlar. Elinize Geçmiş Kılmıdır Arkadaşlar O Sun? Ben Tibet'teyim Yoksa Gelebilirdim.
Bu laf banaysa kıskanmam arkadasım ben sadece kendimi kıskanırım.
u ya basıp göstersene gaç tane 80 war bakim
quote:
Orjinalden alıntı: tufan21
Aman Tufan abim oldu bi kere kıskandık bizi mazur gör
O sun onun değil büyük ihtimalle onunsa görmek isterim
SEAL OF SUN 'MI GÖRMEK İSTİYORSUN GEL GÖSTERİM __aKc__ pm at ok...
umbaba adlı arkadasımzda kaç 80 lwl var dior tam 4 tane 80 var 2 tane 78 var 4 tane 72 var 71 lwl var ama nerdeyse 40'dan assa adam yok resmini çıkip koyarım...
quote:
SEAL OF SUN 'MI GÖRMEK İSTİYORSUN GEL GÖSTERİM __aKc__ pm at ok...
umbaba adlı arkadasımzda kaç 80 lwl var dior tam 4 tane 80 var 2 tane 78 var 4 tane 72 var 71 lwl var ama nerdeyse 40'dan assa adam yok resmini çıkip koyarım...
Ok...Ama 4 tane 80 ile server ın kral guild i nasıL oluyorsunuz ben orayı çözemedim ... Yada siz3 göre Re1s
lafın gelisi ama iyi adamlar var bana göre en iyi SuperStar var sonra bis hem senin lwl kaç ki konusuon !
Guildsiz guildsiz dolaşıyom ortalıkta, o serverda olsaydım gelebilirdim. Keşke bazı arkadaşlar "böyle adı olan guilde ben girmem" deyip ortamı germeselerdi, daha güzel bi topic olabilirdi.
Haklısın kardes sağ sol olarak ayırt ediolar saçmalıktan ibaret bisey bildikleri yok ama aralarında çokta haklı olan arkadaslarımız var onlara bise demiorm ... !