Şimdi Ara

ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK. EĞT.A. 1 İNCİ ULŞ.EĞT.TB./İZMİR GAZİEMİR Kasim2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.facebook.com/mehmet.elci.71 BENİMDE adresim bu kardeşim
  • bende varım arkadaşlar denizliden :)
  • gel buyur kardeşim arkadaş olarak ekleyebilirsin benim profil adresim var

• https://m.facebook.com/edro123
    Buradan ekleyebilirsiniz arkadaşlar.
    Ben uzun donemim acemi birliğin burasi.
    7 kasim teslim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim acemı bırlıgımdı gırıste xray fılan var telefon sokucaksanız dıkkatlı olun oldukı soktunuz pepsı makınalarının fıslerınde gızlıden sarj edin .Has torunlarım benim,benim çilem bitti,Allah yardımcınız olsun.

Bu arada ya çvş egitim bolugune gırın (lıse diploması sart) yada 1. boluk Ambulans ve İtfaiye,ben ambulanscıydım cok rahat ettım.Unimog,Man boluklerı fılan var onlara gırmemeye calısın boluk sırasında ya cvs egıtım yada 1. boluge yanasın.Sülüste Mer-Man yazar aldırmayın orda belli olcak.Degerını bılın yemeklerı fılan super.Usta birliginizde goremıyebılırsınız bu yemekleri.

Onemlı bir not daha eger acemılıkte carsıya cıkarsanız,büyük ihtimal cıkıcaksınız uçkurunuz ile sıkıntınız olursa izban'a binin Kemer de inin,tepecik neresi diye sorun gosterırler zaten 2 adımlık yer.

Üçkagıtcısı boldur 20-30 tl ye satılık iphone-s3 vs ust duzey telefonlar gorursenız uzayın tombala (cıft torba ) paranızı kaptırırsınız,yada Al karayı bul parayı vs dıkkat edın.

Neyse tekrar Allah yardımcınız olsun p*ç askerlere dikkat edin usta askerleri hem dinleyin hemde cok iplemeyin bir sorunuz olunca uzmanlara sorun.Sabah iştiması(ilk zamanlar dıkkat edın gecıkmeyın),Oglen ıstıması(sabah ıstıması gıbı ) Aksam ve yat ıstıması en onemlısıdır kesınlıkle kaybolmayın. İlerleyen zamanlar 1-2 hafta sonra sabah ıstımasına yetısıcem dıye dert etmeyın yemege sonra ınsenızde olur zaten aksam ve yat ıstımaları harıc genelde sayıyı tutturamıyorlar,neden dersenız ot olunur acemı gıder bılmem ne hastalanır vs vs uzar gıder ama aksam ve yat ıstımalarında dıkkat edın.

Ailenize ve size nişanlıysanız sevdiklerine cabuvak kavusun kardeslerım,eger asker nısanlısı vs okuyan olursa kardeslerım sızlerde askerlıgı boyunca sevdıgınıze destek olun zaman zaman morallerı cok yıpranıcak alttan alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 24 Ekim 2014; 21:41:59 >

• arkadaslar benim acemi birligimle usta birlgm de gaziemir.burda askerlik yapan arkadaslar varsa tecburelerini paylassin bizimle. ikinci grup gidecem bunun avantaji yada dezavantaji varmi birde sinifi muhabere yaziyo ne is yapacam ben orda? tellefon goturmeyi dusunuyorum nasl sokabilirim iceriye ne kdr para harcarim askerlgm suresince. bu arada kisa donem gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erzuruma beklerim beyler İzmir gaziemir ve mannina alaşehir sürekli erzuruma asker yolluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drazah -- 25 Ekim 2014; 11:48:15 >
  • yok kardeşim biz izmirde kalıyoruz. 6 ay yapıp gelicez :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.