Şimdi Ara

ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
10
Favori
16.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba
    Sayın Donanım Haber Forum üyeleri

Beni forumda tanıyan pek çok üye var hatta çoğu Logitech Z5500 Hoparlör ayaklarını benden temin etmiştir bu vesile ile hepsine teşekkür ederim ve güle güle kullanmalarını dilerim
    Bu sefer karşınıza Logitech in yeni ürünü olan Z 906 serisinin Hoparlör standını satışa sunmuş bulunmaktayım

- ULSE Z9 Hoparlör Standı 5 kg'a kadar taşıma kapasitesi bulunmaktadır.
    - Siyah renk
    - Ürünün yerden yüksekliği 1 m.
    - Kablolar ana taşıyıcı direğin içerisinden geçmekte
    - Ürünler demontedir.
    - Yüksek ses de yıkılma yapmaz
    - Bütün vida aksamları ve kurulum kılavuzu kutu içerisindedir.
    - Malzemesi metal malzemedir
    - Ürün Logitech Z906 Hoparlörlerine uygundur.
    - Kutu içerisinde 4 ADET STAND veya 2 ADET STAND çıkmaktadır.

Detaylı resim ilan linkinde mevcuttur

4 ADET SATIŞ (199,99 TL)
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-logitech-z906-hoparlor-standi-ulse-z9-4-adet-536638642/detay/

2 ADET SATIŞ (99,99 TL)
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-logitech-z906-hoparlor-standi-ulse-z9-2-adet-583264855/detay/

ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)ULSE Z9 Hoparlör Standı (Logitech Z906 Hoparlör ayağı)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explat -- 10 Eylül 2018; 23:30:10 >

• Arkadasa sonuna kadar güvenebilirsiniz 10 numara bir insandır z-5500 ayaklarını almıstım

• quote:

Orijinalden alıntı: BrKcN_1903

Arkadasa sonuna kadar güvenebilirsiniz 10 numara bir insandır z-5500 ayaklarını almıstım

teşekkür ederim

• Selam
    Z906 ayak alan ilk müşteriden yorumlar

Z906 için üretilmiş (Z 906'da hoparlörün eğimi, ağırlığı, vida yeri, kablo giriş yeri özellik gösteriyor)
    Komple siyah fırın boyalı
    Saf metal
    İki parça: direk ve taban
    Taban çivili değil (tahta-parke zemini çizmiyor, iyi. Halınız uzun tüylü ise koymayın derim)
    Taban - direk bağlantısı tek vidayla. (Yeterli. Elle vidayı sıkmam bile yeterli oldu)
    Ağır (galiba 7 kg kadar kargo ağırlığı vardı)
    Uzunluk iyi (bence ideal uzunlukta. Koltuklardan yukarıda)
    Uzunluk ayarı yok.
    Sesi açmam titremesine neden olmuyor.
    Paketleme muhteşem. Paketi açmak için harcayacağınız zaman kesinlikle montajkinden az olacak.
    Paketten uyumlu, siyaha boyalı 4 vida çıkıyor (piyasada kolay bulunmuyor, eklemesi iyi olmuş)
    Vida sıkmak için paketten küçük metal bir alet çıkıyor. Aslında elle sıkmak bile yeterli (benim fikrim tabii :) )
    Fiyat Z5500 olanından ucuz tutulmuş.

Diğer:
    Z906 kablolar çok uzun değil. Ayağın içinden de 1 metre kablo geçecek :)
    Ben 4 hoparlörden üçüne uzatma ekledim.
    Uzatma kablosunu elektronikçiden alın. Siyah, ikili, bir tanesi kırmızı işaretli, kaliteli hoparlör kablosu isteyin. Beş metre kablo bana yeterli geldi.
    Hoparlör kablo bağlantıları için jak/fiş kullanmayın, çekiştirmeler, paspaslamalarda kısa devre riski var. Basitçe elektirik bantı kullanın.
    Bıçakla çizerseniz boya çizilir. Bir liralık siyah öje iş görür.

quote:

Orijinalden alıntı: 906

İlk Z906 özel üretim hoparlör ayağını ben kullanıyorum.
    Eğer 906'nız varsa hoparlör ayağı almalısınız. Ben aldım (Explat'ın özel üretimi. Sağol Explat) ve çok memnunum.
    Sesler artık yerden gökten gelmiyor.

Explat'ın özenli paketlemesinden kurulumuna kadar resimlerim aşağıda:
    http://imageshack.us/g/163/img6029hw.jpg/

Explat'ı bu forumda, sahibinden.com içindeki satışlarında takip ettim ve siparişimi verdim.

• quote:

Selam
    Z906 ayak alan ilk müşteriden yorumlar

Z906 için üretilmiş (Z 906'da hoparlörün eğimi, ağırlığı, vida yeri, kablo giriş yeri özellik gösteriyor)
    Komple siyah fırın boyalı
    Saf metal
    İki parça: direk ve taban
    Taban çivili değil (tahta-parke zemini çizmiyor, iyi. Halınız uzun tüylü ise koymayın derim)
    Taban - direk bağlantısı tek vidayla. (Yeterli. Elle vidayı sıkmam bile yeterli oldu)
    Ağır (galiba 7 kg kadar kargo ağırlığı vardı)
    Uzunluk iyi (bence ideal uzunlukta. Koltuklardan yukarıda)
    Uzunluk ayarı yok.
    Sesi açmam titremesine neden olmuyor.
    Paketleme muhteşem. Paketi açmak için harcayacağınız zaman kesinlikle montajkinden az olacak.
    Paketten uyumlu, siyaha boyalı 4 vida çıkıyor (piyasada kolay bulunmuyor, eklemesi iyi olmuş)
    Vida sıkmak için paketten küçük metal bir alet çıkıyor. Aslında elle sıkmak bile yeterli (benim fikrim tabii :) )
    Fiyat Z5500 olanından ucuz tutulmuş.

Diğer:
    Z906 kablolar çok uzun değil. Ayağın içinden de 1 metre kablo geçecek :)
    Ben 4 hoparlörden üçüne uzatma ekledim.
    Uzatma kablosunu elektronikçiden alın. Siyah, ikili, bir tanesi kırmızı işaretli, kaliteli hoparlör kablosu isteyin. Beş metre kablo bana yeterli geldi.
    Hoparlör kablo bağlantıları için jak/fiş kullanmayın, çekiştirmeler, paspaslamalarda kısa devre riski var. Basitçe elektirik bantı kullanın.
    Bıçakla çizerseniz boya çizilir. Bir liralık siyah öje iş görür.

quote:

İlk Z906 özel üretim hoparlör ayağını ben kullanıyorum.
    Eğer 906'nız varsa hoparlör ayağı almalısınız. Ben aldım (Explat'ın özel üretimi. Sağol Explat) ve çok memnunum.
    Sesler artık yerden gökten gelmiyor.

Explat'ın özenli paketlemesinden kurulumuna kadar resimlerim aşağıda:
    http://imageshack.us/g/163/img6029hw.jpg/

Explat'ı bu forumda, sahibinden.com içindeki satışlarında takip ettim ve siparişimi verdim.

Alıntıları Göster
    çok teşekkür ederim güle güle kullanın sizin gibi kullanıcıların yorumları bana bu zamana kadar hep yol göstermiştir o yüzden her zaman yoruma açık dır ürünlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: explat

çok teşekkür ederim güle güle kullanın sizin gibi kullanıcıların yorumları bana bu zamana kadar hep yol göstermiştir o yüzden her zaman yoruma açık dır ürünlerim

Alıntıları Göster
    hayırlı satışlar, pm attım.
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@

pm
    Z906 elime geçince bende almayı düşünüyorum yardımcı olursanız Gerçekdende güzelmiş ayaklar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMCNR

Z906 elime geçince bende almayı düşünüyorum yardımcı olursanız Gerçekdende güzelmiş ayaklar :)

Alıntıları Göster
    Dürüst satıcı, bende z5500 ayağı aldım kendisinden, ambalajı açana kadar yarım saat uğraştım...

bende vida sıkmak için aparat yoktu, ama alet edavatım olduğundan sorun olmadı hallettim.

Gönül rahatlığıyla alış-veriş yapabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

Dürüst satıcı, bende z5500 ayağı aldım kendisinden, ambalajı açana kadar yarım saat uğraştım...

bende vida sıkmak için aparat yoktu, ama alet edavatım olduğundan sorun olmadı hallettim.

Gönül rahatlığıyla alış-veriş yapabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    pm :D

• quote:

Orijinalden alıntı: nickotin35

pm :D

Alıntıları Göster
    Ahhh ah... Bir gün de girdiğimde Creative mt 1200 ayaklık ilanı görsem ne olur Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCe

Ahhh ah... Bir gün de girdiğimde Creative mt 1200 ayaklık ilanı görsem ne olur Hayırlı satışlar.

Alıntıları Göster
    Pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Pm.

Alıntıları Göster
    PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzzayim

PM

Alıntıları Göster
    ürünümde değişiklik olduğu için uzun bir süre bazı arkadaşlara cevap veremedim bu geçikme için kusura bakmayın. Şuan için elimde 20 takım ayak bulunmakta yeniden iletişime geçebiliriz .
  • Merhaba,
    Bana z906 için 2 adet ayak lazım. İzmirdeyim. Yardımcı olabilirmisin ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sec35

Merhaba,
    Bana z906 için 2 adet ayak lazım. İzmirdeyim. Yardımcı olabilirmisin ??
    Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

Pm

Alıntıları Göster
    Hocam Bana 2 Adet Ayak LAzım Antalyada İkamet Ediyorum Yardımcı olurmusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieN_DeLoN

Hocam Bana 2 Adet Ayak LAzım Antalyada İkamet Ediyorum Yardımcı olurmusun.

Alıntıları Göster
    hocam bu ayakları kendiniz mi imal ediyorsunuz ya da ettiriyorsunuz. metal basit bir rafa ihtiyacım var yardımcı olma şansınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

hocam bu ayakları kendiniz mi imal ediyorsunuz ya da ettiriyorsunuz. metal basit bir rafa ihtiyacım var yardımcı olma şansınız nedir?

Alıntıları Göster
    SanalPazar'da bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim.

Sevgiler...
  • explat E kullanıcısına yanıt
    merhaba z 5500 ayaklığı lazım hocam ne kadar fiyat istiyorsunuz acaba veya elinizde yoksa uyumlu
    hangi ayaklığı alayım bilgi verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.