Şimdi Ara

Ultima Online Başlangıç Rehberi[Değiştirildi][Linkler Calısıyor!] (03/05/2009) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
2
Favori
35.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sinopii

eline saglik abi ben simdi yukardan inidrdigim gibimi

Yukarıdan indirdigin gibimi ne?
  • bos wer abi ben simdi nasil üye olucam bu oyuna yeni karakter acmak icin
  • ya bide indirdim oyunu yarim saat pact yapiyo nasil is bu yawwwwwwwwww
  • ya arkadaslar ben üye oldum ama cod istiyo bu cod u nereden örenicez
  • Bak Ultimada her serverin sitesi farklıdır farklı serverlerde oynamak için o serverin sitesine üye yapman ve clientini indirmen lazım( client genellikle 3-5 mb falan olur ama bazı serverlerde 50 mb da olabilir)

Server reklamları forumumuzda mevcut zaten biraz araştırırsan bir sürü server reklamı bulabilirsin
  • abi ben senin tanitimindaki mondails leglsi indirdim o oluyomu bide serveri sitedenmi indircez sence hangisine
  • simdi servere sitedenmi buluyoz yoksa ayri sitelerimi warsa werebilirmisin
  • abi bul dum saolasin ama biside takildim bu serverlarin sitelerine ayri olrak üye mi olcaz yoksa ana siteden üye olsak oluyomu
  • ben mondains leqacy ide bisi indirdim olurmu bu
  • ABİ TAMAM DEDİKLERİMİN HEPSİ YANLİŞMİŞ ANLADİM ÖNCE OYUNU İNDİRDİM SONRA SERVERİ (AMENTESİ) İNDİRDİM ÜYE OLDUM

BENDE HİC BİŞİ ANLAMAMİŞTİM SAOLASİN ABİ
  • Önemli değil
  • Muhteşem Paylaşım
  • Baştan sonuna kadar okuyan?
  • kodan calma bu oyunda
  • Kodan Calmamamı

Arkadasım Bu Oyun 1997 Senesinde Cıktı Daha KO nun K si bile yokken Yanlısım Yoksa İlk Online Oyun Bu Lütfen Gereksiz Mesajlar Atmayın
  • şimdi ben verdiğin clenti yüklüom ama sence hangi serveri indiriyim bide indirdiğimiz serverin sitesinemi üye olacak şuan %7 ama yardım edersen çok sevinirim bu oyunu çok beğendim güzel bi oyun arıodum ve buldum sanırım ama oyuna bi girebilsem çok sevinecem msnden görüşelim istersen ömden atiimi msni??????
  • bi şey soracam serverı nereden dowland ediyoruz
  • enfocer yukarıda linki verdim

jasmindemir bu oyunun hem ücretli hemde free serverleri var Türklerin %99.99 u Free serverlerde takılıyor
    server konusuna gelincewww.ultima-strike.com a girersen server reklamlarını görürsün
  • Ultima Online:Mondain's Legacy iLe Ultima Online:Age of Shadows Arasında 1 Fark Warmı.
    Yani 2D ServerLarına 2'si İlede Girebiliormuyuz ??
  • Girebiliyorsunuz Mondains Legacy AOS ye göre daha gelişmiş ve daha yeni birtakım özellikler barındırıyor ve bazı serverlerdeki sistemler Mondains Legacye göre
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.