eline saglik abi ben simdi yukardan inidrdigim gibimi
Yukarıdan indirdigin gibimi ne?
bos wer abi ben simdi nasil üye olucam bu oyuna yeni karakter acmak icin
ya bide indirdim oyunu yarim saat pact yapiyo nasil is bu yawwwwwwwwww
ya arkadaslar ben üye oldum ama cod istiyo bu cod u nereden örenicez
Bak Ultimada her serverin sitesi farklıdır farklı serverlerde oynamak için o serverin sitesine üye yapman ve clientini indirmen lazım( client genellikle 3-5 mb falan olur ama bazı serverlerde 50 mb da olabilir)
Server reklamları forumumuzda mevcut zaten biraz araştırırsan bir sürü server reklamı bulabilirsin
abi ben senin tanitimindaki mondails leglsi indirdim o oluyomu bide serveri sitedenmi indircez sence hangisine
simdi servere sitedenmi buluyoz yoksa ayri sitelerimi warsa werebilirmisin
abi bul dum saolasin ama biside takildim bu serverlarin sitelerine ayri olrak üye mi olcaz yoksa ana siteden üye olsak oluyomu
ben mondains leqacy ide bisi indirdim olurmu bu
ABİ TAMAM DEDİKLERİMİN HEPSİ YANLİŞMİŞ ANLADİM ÖNCE OYUNU İNDİRDİM SONRA SERVERİ (AMENTESİ) İNDİRDİM ÜYE OLDUM
BENDE HİC BİŞİ ANLAMAMİŞTİM SAOLASİN ABİ
Önemli değil
Muhteşem Paylaşım
Baştan sonuna kadar okuyan?
kodan calma bu oyunda
Kodan Calmamamı
Arkadasım Bu Oyun 1997 Senesinde Cıktı Daha KO nun K si bile yokken Yanlısım Yoksa İlk Online Oyun Bu Lütfen Gereksiz Mesajlar Atmayın
şimdi ben verdiğin clenti yüklüom ama sence hangi serveri indiriyim bide indirdiğimiz serverin sitesinemi üye olacak şuan %7 ama yardım edersen çok sevinirim bu oyunu çok beğendim güzel bi oyun arıodum ve buldum sanırım ama oyuna bi girebilsem çok sevinecem msnden görüşelim istersen ömden atiimi msni??????
bi şey soracam serverı nereden dowland ediyoruz
enfocer yukarıda linki verdim
jasmindemir bu oyunun hem ücretli hemde free serverleri var Türklerin %99.99 u Free serverlerde takılıyor server konusuna gelincewww.ultima-strike.com a girersen server reklamlarını görürsün
Ultima Online:Mondain's Legacy iLe Ultima Online:Age of Shadows Arasında 1 Fark Warmı. Yani 2D ServerLarına 2'si İlede Girebiliormuyuz ??
Girebiliyorsunuz Mondains Legacy AOS ye göre daha gelişmiş ve daha yeni birtakım özellikler barındırıyor ve bazı serverlerdeki sistemler Mondains Legacye göre