Şimdi Ara

Ultima Online (Revolution uo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda benden başka revolution uo oynayan varmı? Varsa nickiniz ne? Benim Cingozzz.

• ben revoda başlayacagım sanırım en büyük sphere server burası
  • ben başladım.Adım aldemian .Birde hırsız charım var.:D.. Mdat o da.:D

revo ayrıca runuo tabanlı sphere server.Ama Kalitelidir yani.Ayrıca sadce revoyu kurup oyuna bağlanabilirsiniz.Yani uo ml ye gerek yok.400 mb(200+200 link halinde).indirip oyuna başlayabilirsiniz.ama çabuk olun ph kapandı nerdeyse:D
  • ben ve kardeşim + 2 arkadasta revoda hatta son sıfırlandıktan sonra kasmadım yarın arkadaslarla kafeye gidip beni kascaz :)
  • Ben oynadım berbat bir guild sistemi varGuild kurmak paralıdır.100-110 kişilik serverda 50 kişilik bir guild vardı(twiglight)ve malesef server kabak tadı verdi arkadaşlarla bıraktık.Guild takip sistemi(ekranda ok çıkıyor çevredeki guild üyelerini gösteriyor) vardı 3 kişi kapışırken 20-25 kişi oluyorlardı birden.Bir kere daha düşünün o serverda kasmak için
  • ben ve arkadaşım başladık gayet eğlenceli gözüküyor.daha actiona çıkamadık.sırf özledğimz için başladık.bence güzel bir server.
  • Kendımı ovmıyeyım yanlıs anlasılmamak ıcın yazıyorum bunuda..
    Revo oynanıcak en son uo serverıdır
    Neden baslayın anlayın
    Bazı seyler anlatılmaz yasanır...............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online: Kingdom Reborn
    18 yıl önce açıldı
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kolayı sevmeyenler, kaliteden anlayanlar için mükemmel bir serverdır.6 yıldır ayaktadır.Bu yüzden sağlam bir altyapısı vardır.Oyuncu kalitesi yaş olarak ortalama 20+ olduğundan yüksektir.Bu yüzden türkiye'nin en iyi serverıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crln

Kolayı sevmeyenler, kaliteden anlayanlar için mükemmel bir serverdır.6 yıldır ayaktadır.Bu yüzden sağlam bir altyapısı vardır.Oyuncu kalitesi yaş olarak ortalama 20+ olduğundan yüksektir.Bu yüzden türkiye'nin en iyi serverıdır...

Aynen oyle deneme tahtası srıpler para ıcın herseyı yapabılıcek bır server sahıbı (guıld kurmak para ıle banlı acc acmak para ıle) ılgısızlıkden yıkılan eskı oyuncularını kaybeden edemeyıp res atıp 270 onlıneyı 100 e kadar dusuren en fazla 6 ay sonra kapanıcak bır serverdır revo nerden bılıyorum.
    5 tane 7x charım var ve clınetını 1 ay once falan sıldım herseyın bosa olucagını adımın serkan oldugu kadar ıyı bılıyorumda ondan...
    Herkeze sımdıden basarılar...
    Nebula ve digerleri............
  • beyler ben nebula'da başladım UO'ya yıllar önce. 2 yıl önce falan da bıraktım. WoW oynadım, şu an Team Fortress 2 oynuyorum. Tabi arada oynadığım diğer oyunlar da var, ama ben en genel olarak başladıklarımı ve online olanları belirtiyorum.(RPG'den sonra FPS oynamak çok alakalı olmuş di mi? ) Nebula'dayken çok eziktim. Serverı paralı yaptılar, hayatımı kararttılar Sonraki serverlarda ya Warrior(fence) ya da craft oynadım. Size bazı sorularım var, UOTR nin şu anki halini çok merak ediyorum:

Sphere dünyasında kaç server kaldı adam akıllı?
    Hala bu oynu oynayan var mı yav
    RunUO ne alemde?

• Selamlar,
    Nebula yı bırakalı yıllar oldu, Locus ve Quann sonrası bırakıp Revolution'a başlamıştım, tam hatırlamıyorum ama 2 ya da 3 sene önceki item res sonrası tamamen bıraktım. (HaniNujelm'de pazar alanı falan vardı)

RunUo'ya geçtim, son 2 sene içerisinde Türkiye için uzun soluklu sayılabilecek RunUO sunucularında yer aldıktan sonra şu an
    www.oyuncuyuz.com bünyesinde yer alan Dargath ML Ultima sunucusundayım.

Ekim ayında açıldı. Oldukça sağlam bir sunucu ve başındaki ekip ML sürümünü çok iyi bilen teknik insanlardan oluşuyor.
    Yenilikler olarak Osi takip ediliyor. Şu an sadece Felluca açık ama diğer bölümlerde sırasıyla açılacak (Malas-Tokuno vs)

Aşağıdaki linkten detaylı bilgi alabilirsin ama şu kadar söyliyim, ML sürümünde her template her yetenek inanılmaz eğlenceli, her yer quest veren NPC dolu ve ödülleri gayet güzel. Yani 2 saat ağaç kesip sıradan crossbow yaparak bile ödül kazanabilir, necro-archer-chivalry bir char açarak vampire dönüşüp her okta düşmanlarının canını çekerek iyi PVM yapabilir yada vs vs. (Sonsuz alternatif)

http://forum.donanimhaber.com/m_35376173/tm.htm

Saygılar

Deltoro

• quote:

Orijinalden alıntı: skylinez

quote:

Orijinalden alıntı: Crln

Kolayı sevmeyenler, kaliteden anlayanlar için mükemmel bir serverdır.6 yıldır ayaktadır.Bu yüzden sağlam bir altyapısı vardır.Oyuncu kalitesi yaş olarak ortalama 20+ olduğundan yüksektir.Bu yüzden türkiye'nin en iyi serverıdır...

Aynen oyle deneme tahtası srıpler para ıcın herseyı yapabılıcek bır server sahıbı (guıld kurmak para ıle banlı acc acmak para ıle) ılgısızlıkden yıkılan eskı oyuncularını kaybeden edemeyıp res atıp 270 onlıneyı 100 e kadar dusuren en fazla 6 ay sonra kapanıcak bır serverdır revo nerden bılıyorum.
    5 tane 7x charım var ve clınetını 1 ay once falan sıldım herseyın bosa olucagını adımın serkan oldugu kadar ıyı bılıyorumda ondan...
    Herkeze sımdıden basarılar...
    Nebula ve digerleri............

Para için diyorsunda Nebula paralıyken nerdeydin nebula ve diğerleri??

İlgisizlik olduğu doğrudur ama buna rağmen hiçbir zaman eski oyuncularını kaybetmemiştir!Senin gibi burnu büyükler dışında tabii! Zaten lazım değilsiniz bu kalitede ki bir servera.

270 online'nın düşmesinin sebebini bilmiyorsan susacaksın.Karalamak çok kolay.Sen kesin multi, speed den ban yemişsindir.İçine oturmuştur.

En fazla 6 ay sonra kapanıcak server? Neremle güleyim? Sen hiç 6 sene boyunca hiç kapanmayan bir server gördün mü? Nebula'ya ne oldu? Owner'ınız sizi satmadı mı? Çok mu koydu da revoya laf atıyorsun!

Aylık küçük bir miktar para vermek çok mu zoruna gidiyor? 5 kişi kursan 5 ytl yapar.Bu sana koyuyorsa oynama zaten! Ayrıca Nebula da ki gibi çoluk çocuk guild kurmamış oluyor fena mı?

Sen git nebulanda küçük yaş gurubunla oyna.Tabii nebula diye bişey kaldıysa..Ahahh...

• burda klan savaştırmanın bir alemi yok diye düşünüyorum. ben nebula'da oynadım ve oynadığım sunucular arasında en kaliteli olanıydı. revo uo'yu oynamadım ama eğer nebuladan daha kaliteliyse denebilecek tek şey "helal olsun.". yanı sıra, nebula veya revolution uo iyi serverlar olmasa, birbirlerini denk sayıp da burda tartışma yapmazlardı. demek ki her iki taraf da güzel bir yerlere gelmiş. bence yiğidi öldürün hakkını yemeyin. ben kimsenin yanlısı değilim çünkü oynamadığım bir server hakkında net yorum yapamam. ama Türkiye'de UO'nun ayakta kaldığını görmek beni ÇOK sevindirdi...

yalnız vampir mampir öyle şeyler dedi bi arkadaş. bi de bildiğim birçok kavram gördüm. ben harbiden biraz geri kalmışım yav
  • Türkiye de sunucu kalmadı ne nebula ne revo ben şu an pyramidde oynuyorum ama hani oynamak için oynuyorum desem yeridir.
  • Hmm vayy revolution Çok iyi serverdi. Ben eskiden oynuyordum. Adım ''Juan FauntLeroy'' du tüm sw lerde bu adı kullanırım. Revolutionda değil ama bir ara Pagan Pwp de Efsane olmuştum
  • Ben oynadım Revolution'da belki denk gelmişseniz. Kain Caldwell , Xaelin , Frost De'Javu
    Güzel server'dı. Sistemlerde iyiydi. 1 yıl falan oldu olmadı sanırım bırakalı. Sistemler saçmalamaya başladığında 40-50 kişi falan bıraktık server'ı. Bende hesabı tanımadığım bi adama devrettim :) Maddi konuya bir kulp bulmak istemiyorum. Çok mantıksız değil. Sunucu masraflarını falan karşılamak için olabilir.Örneğin guild için ücret almak olabilir. (Account'un Ban'ının parayla açıldığını bilmiyordum şimdi okuyunca öğrendim o süper saçma bişey.) Neyse güzeldi oynadığımız zamanlar.Şuanki vaziyetini bilemem tabi. Ara ara görüştüğüm kişilere soruyorumda onlarda oynamıyormuş. :) Oynayacaklara şimdiden kolay gelsin.
  • selam dostum eski bi uo oyuncusuyum fakat 2-3 senedir oynamıyorum ve tekrar başlamak istiyorum
    revolution benim oynadığım zamanlardada olan kaliteli bi server di şu anki durumu nedir acaba ph durumu ne kolaylıkla bi char kasabilirmiyim
  • Herşey tadinda birakilmali bence eskiden herşey zewk ve renkti şimdi ise para ve heves oldu

bu lafim bence yeterlidir herkese kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyes7790

selam dostum eski bi uo oyuncusuyum fakat 2-3 senedir oynamıyorum ve tekrar başlamak istiyorum
    revolution benim oynadığım zamanlardada olan kaliteli bi server di şu anki durumu nedir acaba ph durumu ne kolaylıkla bi char kasabilirmiyim

Ph yok ama çok zor değil kasmak.200+ çeken tek server şuan
  • Ultimanın devrinin bittiğini malesef revolation serverında öğrendim.

Ben oynarkenki sorunu daha önce yukarda yazmıştım.Şuan res gelmiş sanırım herkes yeniden başlamış şuanki durumu bilmiyorum fakat ben oynarken mesela 50 kişi online olunca serverda 30-40 tanesi sadece bir guild(beraber gezer) 5 kişi makro 5 kişide düello alanında takılıyordu maksimum 100 kişi oluyordu 100 olunca seviniyorduk.Çok serverda oynadım şimdiye kadar ve revolation server olarak oldukça güzel fakat playerlar olabildiğince kıro ve terbiyesizdi forumda mastürbasyon muhabbeti bile yapan tipler vardı...Ben oynarken ilk zamanlarda oldukça fazla bayan player vardı roleplay yaptığında hemen karşılık verilirdi ama apaçi tipler yüzünden herkes terketti ve adminleri uyarmamıza rağmen bunlara kulak asmadı forumdaki terbiyesizce yazıları yazanları banlamayı bırak mesajlarını bile silmedi forum modları.Seviyeli tüm insanlar terketti ele ayağa düştü server.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.