Ultima Online Dünya'sına Radore Telekom (www.rh.net.tr) bünyesinde adım atmak için, Nephtia!
-- 2 senedir var olan ve son 1 senedir Radore Telekom'un bünyesinde bulunan Nephtia Ultima Online sunucusu, yeni / eski tüm Ultima Online oyuncularına kucak açıyor! -- Tamamen ücretsiz olan Nephtia'da, Ultima Online Dünya'sının coşkusunu yaşamak için, gerçek anlamda profosyonel bir yönetim kadrosu bulunuyor. -- Akıcı ve düzenli, profosyonel bir web sitesine sahip. Hesap almak, üye olmak çok kolay! Tek ihtiyacınız olan, Ultima Online Samurai Empire veya üstü. --Daha sonra,www.nephtia.com dan hesap işlemlerine tıklıyor, hesap alıyoruz ve Dünya'ya giriş yapıyoruz. (detaylarwww.nephtia.com 'da ) -- Radore Telekom eşliğinde, sınırsızı yaşayın. Üstün sunucu makinesi özellikleri, fiberoptik ve sınırsız hat ve trafik! -- Adaletli yönetim, sabit prosedürler
Herkesi beklerim. Ben bir player olarak elimden gelen yardımı yapacağım. Gerçekten güzel bi uo shardı.
oyunu nereden indirecesss
Pwp Servarı yok galiba değilmi?
ultima onlilne iyimiydiki bu ondan iyi olsun
Ultima Online Tabiki İyiydi!!
Bu zaten Ultima Online server ı ne dionuz siz ya
quote:
Orjinalden alıntı: silyanagef
oyunu nereden indirecesss
ultima-strike sitesinde war sanırsan uo nun bir cok surumunun download ları
pwp serverı var mı??
ültima da grafikler iğrenç görüşüm hemen kızmayın!
Şuraya savunduğun sevdiğin oyunu da yazarsan yerden yere vurmaya hazırız...
Not: Sakın ama sakın knigh online deme yerin dibine batırırım grafikler ve oyun motoru açısından...
Pfff Bu Serverda Oynamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme