Şimdi Ara

Ultimate Team Cup 8 (PS3) - Şampiyon Roxette- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
1
Favori
6.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede ideal ödül dağılımıı Çok fazla kaliteli isim var bu sefer, çok çok keyifli geçecek bana kalırsa turnuvuaaa
  • Benide yazarmisiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

quote:

yaz beni de ama

20k veriliyorsa herkes giris icin birincinin odulu biraz azaltilsin ve baska oduller de verilsin yazik olur yoksa katiliyormusunuz?

Dördüncüyede ödül verilirse , ilk sekize de vermek gerekir , bence de ideal , ilk 3 her zaman ödüllendirilmez mi zaten , altın - gümüş - bronze madalya gibi düşünün ancak dördüncü teneke alır

• quote:

Orijinalden alıntı: Fifaz

quote:

quote:

yaz beni de ama

20k veriliyorsa herkes giris icin birincinin odulu biraz azaltilsin ve baska oduller de verilsin yazik olur yoksa katiliyormusunuz?

Dördüncüyede ödül verilirse , ilk sekize de vermek gerekir , bence de ideal , ilk 3 her zaman ödüllendirilmez mi zaten , altın - gümüş - bronze madalya gibi düşünün ancak dördüncü teneke alır

bencede mantıklı olan o ama omsimanın isteği üzerine öle dedim =)

• Neyse işin şakası , ödül sistemi iyi , eski gücüm olsa dördüncünün ödülünüde ben verirdim ama trade de biraz zamana ihtiyacım var , bakalım o zamana toparlarım belki
  • Evet eski şampiyonlardan keremocano ' nunda katılımını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 16 Şubat 2012; 19:24:46 >
  • Abicim bu turnuva tam Champions FUTL olmuş :) bende Plezen gibi 5-5-0 oynayıp süpriz galibiyetler kovalayacağım :( kadromu şöyle düşündüm

Cech

Richards - DLuiz - Vidic - Kompany - Clichy

A. Song - Essien - Yaya Toure - Alex - Ribery

İman gücü - Contra - Uzun pas

Bala goller

Şaka bir yana yandık ya inşallah son 8'e kalırım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim benide yazarmısın Giant_MT
  • bakalim girdik turnuvaya tanidigim fifaz,alpdonmez.ve omer var oyun sitillerini az cok biliyorum guzel ve zolu bi turnuvaya benziyo ruudun iyi oynadigini duydum yanilmiyosam bakalim nolcak herkese bol sans.Fifaz kardesimle maclar hep cekismeli gidiyo bakalim bu sefer nolcak
  • turnuva kurallarini yeni okudum futbol doyduk mu?hayir tabiki doymadik cok iyi olmus kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: efebabila

bakalim girdik turnuvaya tanidigim fifaz,alpdonmez.ve omer var oyun sitillerini az cok biliyorum guzel ve zolu bi turnuvaya benziyo ruudun iyi oynadigini duydum yanilmiyosam bakalim nolcak herkese bol sans.Fifaz kardesimle maclar hep cekismeli gidiyo bakalim bu sefer nolcak

En çekindiğim adam sensin
  • quote:

quote:

bakalim girdik turnuvaya tanidigim fifaz,alpdonmez.ve omer var oyun sitillerini az cok biliyorum guzel ve zolu bi turnuvaya benziyo ruudun iyi oynadigini duydum yanilmiyosam bakalim nolcak herkese bol sans.Fifaz kardesimle maclar hep cekismeli gidiyo bakalim bu sefer nolcak

valla hatirlar misin gecen maci son anda cevirmistim ben bile anlamamistim acikcasineyse bol sans kardes

• simdi berke heralde acmamis forumu ekliyecegi 3 kisi var yaziyim buraya da rahatlik olabilir diye dusundum djomer(omsima),alpdonmez,giant_MT(giant5)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuanJuan

Abicim bu turnuva tam Champions FUTL olmuş :) bende Plezen gibi 5-5-0 oynayıp süpriz galibiyetler kovalayacağım :( kadromu şöyle düşündüm

Cech

Richards - DLuiz - Vidic - Kompany - Clichy

A. Song - Essien - Yaya Toure - Alex - Ribery

İman gücü - Contra - Uzun pas

Bala goller

Şaka bir yana yandık ya inşallah son 8'e kalırım..

kardes bu ne ya :) iman gucu falan iyi kadro olmus ama uzun pasi degistir ordan contrayla

• Valla kardeşim benide ekle ilkkez bir turnuvaya katılcam. PSN. QSerdarQ bekliyorum
  • quote:

Dostum son iki turnuvanın finalistini de unutma
  • quote:

quote:

quote:

valla hatirlar misin gecen maci son anda cevirmistim ben bile anlamamistim acikcasineyse bol sans kardes

Evet bana ters geliyosun

Sana da bol şanslar kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaz -- 16 Şubat 2012; 21:10:12 >

• Sevgili FUT Çılgınları

An itibari ile kayıtlarımız dolmuş bulunmaktadır. Bir günü bile tamamlamadan aldığım PM'lerle beraber 25'e yakın kişi başvurdu. Ancak ne yazık ki turnuvaya 16 arkadaşı alabiliyorum. Bu sebeple kendisini 16 kişilik listede göremeyen arkadaşlarımızı yedek listesine ekledim.

Bu gece katılımcıların PM'lerine satışa koyacağım kartları yazacağım. Satışa koyacağım kartları haftasonu süresince almayan katılımcı olur ise yedek listedekileri sırası ile asil listeye aktaracağım.

Kart satış işlemlerinin haftasonu tamamlanmasının ardından pazartesi sabahı çekilecek kuralar ile birlikte turnuvamıza pazartesi akşamı start vereceğiz.

Herkese başarılar diliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet bana ters geliyosun

Sana da bol şanslar kardeşim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.