Psn'de arkadaş sayısı kaçtı yeticekmi 32 kişiye acaba
quote:
Orijinalden alıntı: kmlyurdabak
Psn'de arkadaş sayısı kaçtı yeticekmi 32 kişiye acaba
Yetiyor kardeşim merak etme
berkegs kardeşimmm
öyle böyle değill, büyük bir yükün altına giriyorsunuz fakatt kesinlikle altından kalkacağınıza eminimm özellikle sendeki azimm ve bünyeye hayran kaldımm kratos'a taş çıkartırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbii
berkegs kardeşimmm
öyle böyle değill, büyük bir yükün altına giriyorsunuz fakatt kesinlikle altından kalkacağınıza eminimm özellikle sendeki azimm ve bünyeye hayran kaldımm kratos'a taş çıkartırsın
Farkındayım abi. Ben de korkmuyor değilim aslında ama Mehmet'in de yardımıyla yapmaya çalışacağız artık birşeyler
eheh ondan yardım alma kardeşim ne yardımı :D onu kullann onu çalıştır faydalan ondan
turnuvaya ben de katılmak isterim, playstationım ylod olduğu için katılamıyodum, şimdi geri döndüm, psn:berqnal
quote:
Orijinalden alıntı: berknal
turnuvaya ben de katılmak isterim, playstationım ylod olduğu için katılamıyodum, şimdi geri döndüm, psn:berqnal
ylod: yellow light of death
kardeşim hoşgeldin tekrardan
ama seni bu turnuvada yerler
@berkegs İnşallah turnuvanın ağırlığı altında ezilirsin de biz de kurtuluruz !
quote:
eheh ondan yardım alma kardeşim ne yardımı :D onu kullann onu çalıştır faydalan ondan
Senle aramızdaki ilişkiyi "it's complicated" olarak güncelledim.
quote:
Orijinalden alıntı: ruud_
quote:
ilk turnuvamla herkesi şoke edecek bir giriş yapıcam foruma..
arkamda yaklaşık 14 senelik bir fifa pes fifa kültürü birikimi var kolay değil bu işler..
kardeşim çok özledim çok ultimate team kokusu soluyorum işte şuan.. hoşbulduk
quote:
Orijinalden alıntı: ruud_
quote:
öyle tek başına güncelleyemezsin kardeşimm bak sana bir küserim eğitimin yarım kalırr
senin için ben fut'u terkederim la hatta dahası, iste pes'e başlayayımm
quote:
ahaa yeni farkettimm katılımcı sayısını
32 az olmuş bir sonra ki turnuva 48 yapalımm o bitene kadar zaten fifa 13 çıkmış olur
çok kaynaşacağızz çook şimdiden yiyeceğim gollerin adetini hayal etmeye kalktımda !! kalkamadım abi, toplamda 300-350 gol gibi bi hesap çıktı ortaya
48 cok be kardes o kadar kisi katilir mi cok iyi olur ve cok da uzun surer ama zor gibi katilim
Ben de varim arkadaslar rkv89 psnim. Bir de bisey sorucam ultimate takimimizla mi oynuyoruz yoksa normal mi?
quote:
Orijinalden alıntı: rkv08
Ben de varim arkadaslar rkv89 psnim. Bir de bisey sorucam ultimate takimimizla mi oynuyoruz yoksa normal mi?
Ultimate takımlarımızla oynuyoruz arkadaşım
PM'lerini bir kontrol et. Duruma göre senin de kaydını onaylayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: berkegs
quote:
Orijinalden alıntı: rkv08
Ultimate takımlarımızla oynuyoruz arkadaşım
PM'lerini bir kontrol et. Duruma göre senin de kaydını onaylayalım.
Attim cevap kardesim
Vay son 4 kişi kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
Vay son 4 kişi kalmış
2 kişiden de onay bekliyorum. Geriye sadece 2 kişi kaldı yani
beklemısken bu kadar bare su tow ı de atlatalım kar yapıcaz dıye takımı sattım:)
Merhabalar ben de her türlü şartı kabul ederek turnuvaya katılmak istiyorum. Forumda yeni olmam konusunda anlayış gösterirseniz sevinirim. Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: berkegs
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
Vay son 4 kişi kalmış
2 kişiden de onay bekliyorum. Geriye sadece 2 kişi kaldı yani
onay için ne yapmam gerekiyor?
Kardeşim seninkini onayladık bile. Bundan sonra tek şart turnuvaya giriş kartını satın alman olacak. Onları da katılımcılarımızı tamamladıktan sonra PM ile bildireceğim.