Şimdi Ara

Ultimate Team Hesabım Kilitlendi,Nasıl açabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hesabım kilitlendi güvenlik sorusundan ötürü ,nasıl aktif edebilirim acaba?

• ut ye en son girdiğim bilgisayardan tekrar giriceksin.
  • zaten aynı bilgisayar...
  • Son girdiğiniz bilgisayardan girerseniz sorun çözülür diye biliyordum aldığınız hatanın SS'ni koyar mısınız?
  • hata 5 kez yanlış şifre girme durumundan kaynaklı.ultimate kısmına giremiyorum.bunu çözmenin nasıl yolu olabilir? fifa aldık elimizde patladı resmen bu nasıl iş anlamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

hata 5 kez yanlış şifre girme durumundan kaynaklı.ultimate kısmına giremiyorum.bunu çözmenin nasıl yolu olabilir? fifa aldık elimizde patladı resmen bu nasıl iş anlamadım??

takım bilgilerini biliyormusun ? kulübünde kaç tane oyuncu var.. kadrondaki oyuncular neler vs vs.. kaç tane manager var.. kaç forma var.. kaç stad var.. bunları biliyorsan açtırabilirsin kilidi.
  • daha yeni bir takım kurmuşdum 1 günlük yani.Takımımın ismini biliyorum sadece
  • arkadaşlar problemi halen çözemedim.ultimate team oynayamıyorum lütfen yardım edin..
  • hiç yol gösterecek yokmu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

hiç yol gösterecek yokmu arkadaşlar?

Dostum var ama EA ile livechat yapcaksın adamlar sana şu soruları sorcak takımını ne zaman kurdun kaç oyuncu aldın en son aldığın oyuncunun adı ne oyuncuyu ne zaman aldın gibi saçma sorular malesef
  • benimde kilitlendi
  • 1.http://help.ea.com/en/ giriniz
    2.oyununuzu seçiniz
    3.sayfayı en aşşagı indiirp turuncu buton contact us diyin
    4.new conversation
    5.bekleyin
    6.beklemeye devam edin uzun sürüyor :D
    7.bi adam gelcek size yardıma

google translate yardımıyla konusun az ingilizce bildiginizi söyleyin daha sade konusur
    mailinize kod yollatıcak onu bana söyle dicek sizde onu söyleyin sonra o arkadaş açıcak kilidi
    baya cana yakınlar ben baya sohbet ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berhan? -- 1 Mart 2014; 3:32:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

1.http://help.ea.com/en/ giriniz
    2.oyununuzu seçiniz
    4.new conversation
    5.bekleyin

google translate yardımıyla konusun az ingilizce bildiginizi söyleyin daha sade konusur
    mailinize kod yollatıcak onu bana söyle dicek sizde onu söyleyin sonra o arkadaş açıcak kilidi

Teşekkürler o gün halletmiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

1.http://help.ea.com/en/ giriniz
    2.oyununuzu seçiniz
    4.new conversation
    5.bekleyin

dediklerini azönce yaptım. live chat'teki eleman bana illa telefonla aramanız gerek dedi. bu kadar basit bir işi halledemediler. 5 kere yanlış şifre girdim diye kitlenen hesabımı açamadılar. telefonla arayacak durumda da değilim +44 ingiltere sanırım ne kadar telefon faturası girer bilemem

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.