Şimdi Ara

ULTIMATE TEAM KİLİTLENDİ!ve GERİ AÇTIRILDI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yok böyle birşey ,harbiden yok ,paranla rezil olmak buna denir.Dün ultimate team a giriyorum sonra oynayıp kapıyorum .Geldiğimde tekrar giriyorum ve şifre istiyor ultimate team.Kendi şifremi yazıyorum hatalı diyor ,3 hakkım kaldığında live chat te derdimi anlatıyorum.Tamam hallettik deneyin diyorlar deniyorum ,deniyorum ve account um bloke oluyor(3 hakkım kaldığında webden girebiliyordum şifre istemiyordu oyunda istiyordu).Sonra ne web den ne de oyundan giremiyorum ve live chatteki elemana durumu izah ettiğimde bana klübümde kaç oyuncu olduğunu,kaç rare olduğunu,kaç tane staff olduğunu soruyor.Halbuki bunu hesabımı kitletmeden önce sorsalar web üzerinden söyleyebilirdim.Lanet olsun ea...

Sakın arkadaşlar oyuna gelmeyin her zaman club teki bilgilerinizi not alın...

Edit:Arkadaşlar ,psychomax13 nickli arkadaşımın uyguladığı adımlar sayesinde kilidi geri açtırabildim çok şükür.
    Eğer böyle birşey yaşarsanız,http://forum.donanimhaber.com/m_67067361/tm.htm bu konudaki adımları uygulayarak sorunu çözebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCEPTION -- 26 Ekim 2012; 23:08:49 >

• bakalım inşallah çözmek için iletişime geçtik inception ile. diğer arkadaşlar da takipte olsun. eğer başarılı olursak buradan adım adım diğer arkadaşlara da yardımcı olacağız..
  • Arkadaşlar ,psychomax13 nickli arkadaşımın uyguladığı adımlar sayesinde kilidi geri açtırabildim çok şükür.
    Eğer böyle birşey yaşarsanız,http://forum.donanimhaber.com/m_67067361/tm.htm bu konudaki adımları uygulayarak sorunu çözebilirsiniz...

Ayrıca bana sonuna kadar yardımcı olan Veysel hocama (psychomax13) çok teşekkür ederim...
  • ARKADAŞLAR LUTFEN YARDIM FUT HESABIMI KITLEDIM SALAK GIBI 1 AYDIR EA'DANDA YARDIM BEKLIYORUM AMA GELMIYOR NE YAZIKKI BEKLEYIN HALLETCEZ DIYORLAR AMA OLMUYOR ... NE YAPMAM LAZIM ? HESABIMI TEKRAR AKTİF ETMEK ICIN...
  • Allah ıcın bır cewap yazın bende dun topıc actım senın dedıgın gıbı we su anda beklemekteyım ne kadar surecek bılgısı olan war mı ?
  • YARDIMCI OLSANIZ ARTIK ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.