Şimdi Ara

Ultimate Team Turnuvası [PC] (DEVAM EDİYOR.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Hocam 1 hafta kadar daha beklesek ? Ben pcyi servise verdim Cuma günü gibi gelecek.

Haftaya da yaparız o zaman.
    Arkadaşlar eğer 4 kişi yapıyorsak 2. ve 3.'ye ödül yok.30 k'nın hepsi birinciye.
    Home & Away eleme sistemi yapıyorum.Bu 4 kişi Origin üzerinden bana ulaşırsa sevinirim.
  • Beyler bende katilmak isterim ama gold kadromdaki herkesi sattim bronze ve silver var sizin takimlariniz gold mu ?
  • Evet gold takımlar hepsi.

Ben pc gelip, oyunu yükleyince originden ulaşırım hemen zaten eklisin bende.
  • PC'ciler içinde 4 kişi zar zor topladık.Bu kadar kişiyle hiçbir şey olmaz.Kendi aramızda döner dururuz hiç gerek yok.İnsanlar ilgisiz olunca biz savaşsak kaç yazar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

PC'ciler içinde 4 kişi zar zor topladık.Bu kadar kişiyle hiçbir şey olmaz.Kendi aramızda döner dururuz hiç gerek yok.İnsanlar ilgisiz olunca biz savaşsak kaç yazar ?

benim originde 8 kişi 'den fazla var fut oynayan ancak yarışmacı değil kimse sanırım ilgi gösterilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 15 Ocak 2012; 8:06:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

Orijinalden alıntı: equando

PC'ciler içinde 4 kişi zar zor topladık.Bu kadar kişiyle hiçbir şey olmaz.Kendi aramızda döner dururuz hiç gerek yok.İnsanlar ilgisiz olunca biz savaşsak kaç yazar ?

benim originde 8 kişi 'den fazla var fut oynayan ancak yarışmacı değil kimse sanırım ilgi gösterilmiyor.

Bende de var ama kadrolarına mı güvenmiyorlar,7500 coins'e mi kıyamıyorlar bilemiyorum.
  • kadromda 2-3 kişi eksik tamamladığım zaman bende katılacağım
  • bende katılmak isterdim 7500 coins önemli diilde kadrom çok zayıf ..
  • bizde de toty kadrolar if ronaldolar messiler yok zaten. 70k'ya oldukça iyi bpl kadrosu yazabilirim isteyen olursa.
  • Hafta sonuna katılırım ben 3-5 oyuncu daha alıp GOLD takımımı tamamlamam lazım

Origin ID : LepNzm
  • tekrar başlayacaksa turnuva katılabilirim, eğer kişi sayısı az olursa 7500 coin i 15000 yapıp ödülü aynı tutabiliriz belki.
  • Ben uğraşmıyorum artık insanların ilgisizliğini gördükçe hevesim kırılıyor.İsteyen olursa yapsın katılırım.
  • adam haklı ya ben dahil herkes ilgisiz kaldı. Equando hocam bu sefer yine deneyelim ? benim her şey düzeldi ben kesin varım. Hatta 1 gün para toplama süresi olsun 2-3 güne yapalım turnuvayı ?
  • Varsa katılıcak yazsın bu konunun altına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equando -- 3 Şubat 2012; 3:40:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.