Şimdi Ara

ULTRA SÖZELCİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son durumlar nasıl neler yapıyorsunuz,netler ne durumda?

• edebiyat dışında iyi hepsi bu arada lys tarih için özet vb kaynak varmı?
  • Coğrafya-2 en kötü 12 doğru 1 yanlış 1 boş. En iyi 14-0
    Tarih en kötü 36-8. En iyi 39 doğru 3 yanlış
    Coğrafya-1 en kötü 18-6. En iyi 20-4
    Edebiyat en kötü 24 net. En iyi 27-28 net.
    Felsefe grubu en kötü 27-5 En iyi 29 doğru 2 yanlış 1 boş
    Büyük ihtimal edebiyat yüzünden 2. mezunuma kalıcam.
  • QuickPlay kullanıcısına yanıt
    Dostum ben kullanmadım pek ama edam yayınlarına veya delta yayınlarına bakabilirsin onların vardı,hedef neresi?
  • Edebiyat dışında iyisin,2.mezuna kalmayı bence düşünme dostum alternatif yollar çizebilirsin edebiyat sınavı daha haftaya her gün 5 yazar-eser baksan dünyanın şeyini ezberlersin onun dışında full deneme aban soru çözümü dinle 30-35'e çekersin,cumhuriyete ağırlık ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tariholog

Edebiyat dışında iyisin,2.mezuna kalmayı bence düşünme dostum alternatif yollar çizebilirsin edebiyat sınavı daha haftaya her gün 5 yazar-eser baksan dünyanın şeyini ezberlersin onun dışında full deneme aban soru çözümü dinle 30-35'e çekersin,cumhuriyete ağırlık ver.

Dostum cumhuriyet öncesini sağlamlaştırmayı düşünüyordum 8 günde ama yanlış mı düşünüyorum. Cumhuriyet hakkında hiç bir bilgim yok. Yaklaşık 35-40 arasına çekmem gerekiyor.
  • Cumhuriyet öncesinde fikir sahibi olduğunu düşünüyorum,cumhuriyet için en çok çıkan yazar-eser'lere kritik noktalara bir el at onun dışında denemede gördüğün yazar-eser ve önemli yerleri analiz et yanlış çıktığında doğrunlarına bak 35 net uzak değil bence.
  • Tsde ilk 100 e girme şansım var ama ben tmciyim. Tarih veya felsefe için kesin çıkar dediğiniz bir şey var mı ben pek anlamıyorum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tariholog,

Senin adın Ümit mi?
  • Kemalist15 kullanıcısına yanıt
    Hayır dostum,hayırdır?
  • tariholog kullanıcısına yanıt
    Bir sebebi yok. Yazı yazma tarzını bir arkadaşa benzettim de. O da sözelciydi, sonra dershaneden ayrıldı. Tarih bölümü istiyordu; ODTÜ'de.
  • Kemalist15 kullanıcısına yanıt
    He anladım dostum iyi benzerlikler varmış
  • TM'yim ama sozelden tercih yapicam galiba mat çok kötü.
    Ortalama netlerim bunlar.
    Tarih: 35-41 Net
    Coğrafya: 12-14 Net
    Felsefe Grubu: 21-24 Net
    Edebiyat: 44-48 Net
    CoğrafyaTM: 20-21 Net
    YGS 4 90k Boğaziçi Tarih gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axis45 -- 14 Haziran 2016; 1:15:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanza'dan bakabilirsin yaklaşık olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: tariholog

Cumhuriyet öncesinde fikir sahibi olduğunu düşünüyorum,cumhuriyet için en çok çıkan yazar-eser'lere kritik noktalara bir el at onun dışında denemede gördüğün yazar-eser ve önemli yerleri analiz et yanlış çıktığında doğrunlarına bak 35 net uzak değil bence.

Dostum calisma teknigi konusunda tavsiyen var mi ? Kuru kuru ezberliyerek mi calisiliyor edebiyat, yoksa yaz gec tarzi mi ? Yardimci olabilir misin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.