Şimdi Ara

Ultrabook mu almalıyım Notebook mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
11.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

Orijinalden alıntı: gkweb

Asus Zenbook U500VZ çıkmasını bekliyorum (:

asus zenbook lar notobook sanırım o bilgisayarın ultrabook olması çok zor . bayagı agır sanırım. bazı sitelerdede notebook olarak yazılmış

asus zenbook yazıyorsa nasıl notebook olacak..asusun ultrabook lara verdiği isimdir zenbook...
  • Arkadaşlar ben de ASUS S56CM-XX132H ultrabook almayı düşünüyorum, 1 TB SATA HDD mevcut, SSD destekliyor mu acaba? Destekliyorsa kaç gb'lık bir SSD işimi görür? Bir diğer nokta halihazırda belirttiğim model hız ve performans olarak bir dezavantaj sağlar mı bana? Ve son olarak da bu modelin ekran çözünürlüğü 15,6 inç, BrightView LED ekran 1366*768, bu çözünürlülük ekran kalitesini olumsuz etkiler mi, full hd olanlara göre çok kötü durur mu? Bilginiz dahilinde fikirlerinizden yararlanmak isterim...
  • ASUS UX32VD-R4013H ULTRABOOK harici ekran kartı mevcut baya iyi tasarım konusunda sorun yaşamazsın
  • istediğiniz i7 yüksek ram gibi özellikli bir ultrabook maliyet çok yuksek olucaktır ve ısınmı denen problemi yaşamanız kaçınılası değil i7=soba'dır çünkü benım kendı notebookumda i73630qm var boşta çalışırken bile 44 altına inmiyor :) sonucta kucuk bir kapalı kap içinde butun sıstemler çalışmaya çalışıyor :) göz önünde bulundurun.eğer i5 yada i3 işlemcili bir sistem yeterli gelirse ultrabook a geçmekte fayda var.
  • Ultrabooklar tasarım olarak mükemmel ve çok ince,tam bir iş adamı makinesi adeta ve cok kullanışlı ama bazı arkadaşlar bu tür tasarımlarda oyun oynayıp tasarımı kötülüyorlar,o yüzde sizde onlara aldırış etmeyin.Bence maddiyat yetiyorsa ve kullanısınıza uyan ultrabook varsa onlara yönelin amacınız oyun vs ile notebook olabilir.
  • Soruda bir mantık hatası yok mu? Ultrabook'un tek amacı taşınabilir notebook deneyimi sunmaya çalışması zaten. Yani performanslı bir notebook deneyimini simüle etmeye çalışıyor ve benim gibi bilgisayarını yanında taşımak zorunda olan kişiler için çok iyi bir alternatif sunuyor. Bu da demek oluyor ki ağırlık ve pil ömrü dışında somut bir artı sunmuyor. Performans tek konuysa elbette notebook'lara yönelmeniz mantıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozelsters

Asus Zenbook, tek geçerim.

oyunlarda ultrabookların notebooklara göre çok farklılıkları varmı acba yoksa ultrabook bir oyun bilgisayarı değilmidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: v_efecan

quote:

oyunlarda ultrabookların notebooklara göre çok farklılıkları varmı acba yoksa ultrabook bir oyun bilgisayarı değilmidir

Okumuyorsunuz sanırım, bir üstteki yorumuma bakın. Ultrabook'lar notebook'lar için daha hafif ve küçük alternatiflerdir. Amaçları kolay taşınabilir ama performanslı bir notebook alternatifi sunmaktır. Hayır, oyun bilgisayarı değiller, oyun bilgisayarı denebilecek notebook bile az. Ancak performanslı ultrabook'larda oyun oynayabilirsiniz elbette orta düzeyde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvo

quote:

Orijinalden alıntı: v_efecan

quote:

Okumuyorsunuz sanırım, bir üstteki yorumuma bakın. Ultrabook'lar notebook'lar için daha hafif ve küçük alternatiflerdir. Amaçları kolay taşınabilir ama performanslı bir notebook alternatifi sunmaktır. Hayır, oyun bilgisayarı değiller, oyun bilgisayarı denebilecek notebook bile az. Ancak performanslı ultrabook'larda oyun oynayabilirsiniz elbette orta düzeyde.

anladım eyvallah

• selamlar ekran kalitesi görüntü netligi ve isinma süreleri gibi konularda 13,3 luk tavsiye verebilecek var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onra

selamlar ekran kalitesi görüntü netligi ve isinma süreleri gibi konularda 13,3 luk tavsiye verebilecek var mi?

Asus'un IPS panel modellerine bakın, ux32vd kullanıyorum, ekrana bakmaya doyamıyorum ancak kasada bir miktar ısınma var.
  • Arkadaşlar peki ice cool diyebileceğimiz bir ultrabook var mısır?
    İşlemcisi i5 ya da i3 olabilir. Harici ekran kartı istemiyorum onboard ekran kartı olmalı
    İstediğim şey 13,3 inçlik ısınmayacak ve günlük işleri yaparken kastırmayacak bir alet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.