Şimdi Ara

ULTRABOOK tavsiye - Asus ux310uq vs lenovo yoga 710 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ux310 mat ve biraz karanlık ekranı var. Ayrıca ekran 110 dereceye kadar geriye yatırılabiliyor. Bunlar dışında tüm donanım birimlerinde ya 710 ile aynıdır ya da daha iyidir. Yine de incelemeden almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ztet

Hocam aldım asusu, dün elime geçti.merak ettiğin bir şey varsa cevaplayabilirim.ilk izlenim olarak şöyle söyleyebilirim: beğendim,hızlı estetik.ancak ekran beni hayal kırıklığına uğrattı.full hd ama sanki değil gibi.ips olmaması gerçekten kötü.ekran parlaklığı da az.bu yüzden bakmadan kesinlikle alma derim.yoganın yanında ekranı gerçekten çok alt kalıyor.onun dışında şu an için gayet iyi

Selam,
    ekranın görüntü alanının dikey ve yatay boyutları nedir mm olarak?
    benim icin bir tercih sebebi olacakta..
  • Asus u Hb den aldım
    Ekran açıları takıntınız yoksa sorun yok gayet güzel. Parlaklık çok yüksek değil
    Fan sesi sessiz ortamlarda rahatsız edici.
    Bakmadan almayın derim.
    İade edebilirsem edeceğim. Sahibinden e 3.500 den ilana koydum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lenovo YOGA 710 14-ISK modelini kullanıyorum. Özellikle klavye kullanım rahatlığı ve ses kalitesinden memnunum. Ayrıca ekranın ince çerçeve olması da tasarım açısından belirleyici.

Eskiden çokça bahsedilen fan sorunu hakkında bilgim yok çünkü bu sorunu çözen BIOS güncellemesiyle kullanmaya başladım ilk. Şu an sessizliğinden memnunum. Fanı yalnızca yük altında çalışırken sessiz bir ortamda duyuyorsunuz. Bu beni rahatsız eden bir detay değil.

Son olarak konu başlığındaki ASUS modelini bilmiyorum fakat bir süre benzer bir model olan UX303UB kullanmış birisi olarak kıyaslama yaparsam YOGA derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.