Şimdi Ara

Ultrabook Tavsiyesi : 15.6 inç ve 1080*1920 çözünürlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15.6 inç ve 1080*1920 çözünürlükte ultrabook arıyorum fakat çok az sayıda var. HP Spectre XT TouchSmart 15-4000et modelini gördüm. (link) Özellik olarak uygun ve kaliteli gibi fakat biraz pahalı. Başka önerisi olan var mı? Ekran kartı olmasa da olur. Bu iki özellik önemli, bir de SSDli tercih sebebidir. Öneri yoksa bu ürünü almayı düşünüyorum.

• Aslında SSD'den çok batarya süresi önemli, reviewlere göre bu hp serisinin batarya süresi iyi değilmiş
  • mythrandir kullanıcısına yanıt
    O kadar parayı bu cihaza yatırırsan 2 ay sonra asarsın kendini. Gerçekten çok ciddiyim. Öncelikle HP'ye bu kadar para yatırılmaz hocam. Isınma sorunu nerdeyse her cihazında var. Eminim ki bundada olacaktır. Risk alma derim. Ondan sonra 3. nesil işlemci ve hd 4000 ekran kartına bu kadar para verilmez. Artık 4. nesil işlemciler çıktı batarya konusunda çok daha iyiler. Bir diğer sebep de 15" bilgisayardan vazgeç hocam. Her ne kadar ultrabook olarak piyasada bir kaç tane var olsa da maalesef biraz daha ağır ve hantallar. Kesinlikle uzak dur derim bu cihazdan.

Batarya için 4. nesil işlemcilere bakacaksın. Ama 13.3 boyutundaki 3. nesil işlemciler de 4-5 saat kadar dayanıyor. 15" aldığın zaman batarya daha da az gidecek. Unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 19 Ağustos 2013; 21:56:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mythrandir

Arkadaşlar 15.6 inç ve 1080*1920 çözünürlükte ultrabook arıyorum fakat çok az sayıda var. HP Spectre XT TouchSmart 15-4000et modelini gördüm. (link) Özellik olarak uygun ve kaliteli gibi fakat biraz pahalı. Başka önerisi olan var mı? Ekran kartı olmasa da olur. Bu iki özellik önemli, bir de SSDli tercih sebebidir. Öneri yoksa bu ürünü almayı düşünüyorum.

Gerçi yaklaşık bir ay gibi bir süre geçmiş ama söylemeden geçmek istemedim, Intel ultrabook konusunda bazı sınırlamalara gitti örneğin ekran genişliği, ağırlık SSD zorunluluğu gibi o bahsettiğiniz model bu karardan önce üretilmiş ve artık üretimi olmayan bir model. 15.6 inç ebatında eğer yeniden bir karar değişikliği olmazsa ultrabook üretimi olmayacağını biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.