Şimdi Ara

Ultrabook Tavsiyeyesi İstiyorum. Yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Ultrabook almayı düşünüyorum. Fiyatlar uçmuş. Sıfır veya çok temiz ikinci el de olabilir.

İstediğim özellikler
    - 12" - 14" arası ekran. Maksimum 1.5kg
    - i5 veya i7 8. nesil
    - 256gb ve üstü ssd
    - En az 8gb ram
    - Pili en az 6-7 saat gitsin
    - Ekran kartı dahili de olabilir.

Maksimum bütçe 5500TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prolambo -- 27 Kasım 2018; 13:6:29 >

• Ben de aynı özelliklerde bir laptop bakıyorum. Bunların yanında ince çerçeveli bir ekran istiyorum.

HP Ck004nt var, fiyatı gayet uygun 4,039 TL şuan n11 de ama aklımda Lenovo 720s modeli var. O pek bulunmuyor piyasada. Onun fiyatı da 6000 TL civarı. Lenovo da farklı olarak Thunderbolt 3 var. Bu beni çok cezbediyor. Ama fiyat farkına değer mi emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keçiboynuzu

Ben de aynı özelliklerde bir laptop bakıyorum. Bunların yanında ince çerçeveli bir ekran istiyorum.

HP Ck004nt var, fiyatı gayet uygun 4,039 TL şuan n11 de ama aklımda Lenovo 720s modeli var. O pek bulunmuyor piyasada. Onun fiyatı da 6000 TL civarı. Lenovo da farklı olarak Thunderbolt 3 var. Bu beni çok cezbediyor. Ama fiyat farkına değer mi emin değilim.
    tavsiye için teşekkürler. Yalnız bunun ekran büyükmüş. Ben en fazla 14" arıyorum.
  • İndirimleri takip edersen çok daha uygun fiyata alabilirsin. Ekran 14" IPS, işlemcisi i7 ve ekran kartı MX150. Gövde tamamen alüminyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hezarfen Çelebi

İndirimleri takip edersen çok daha uygun fiyata alabilirsin. Ekran 14" IPS, işlemcisi i7 ve ekran kartı MX150. Gövde tamamen alüminyum.

https://www.hepsiburada.com/msi-ps42-8rb-217xtr-intel-core-i7-8550u-8gb-256gb-ssd-mx150-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000DB0DL?magaza=İntegra%20Bilgisayar
    Güzel ama fiyat çok. İndirimle de 5000lere gelmez.

• MX 150 ekran kartı biraz işi bozuyor gibi. Kullanıp da memnun olan var mı yoksa önyargı mı var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.