Şimdi Ara

Ultrabookla büyük problem lütfen yardımcı olun arkadaşlar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mimarlık fakültesi öğrencisiyim, akrabam amerikaya giderken en az 2gb paylaşımsız ekran kartı ve i7 işlemcisi olan bir notebook siparişi verdim. dün bilgisayar elime geçti fakat ekran kartı intel hd4000 çıktı paylaşımlı bir ekran kartı ve bu bnm için büyük bir sorun olucak sanırım bilgisayarın diğer özellikleri ise şöyle

8GB DDR3 1600mhz rem
    intel i7 3537u 2.0 ghz işlemci turboo ile 3.1 ghz
    750gb hdd

Bilgisayarın türkiyede garantisi yok ve sanırım yeterli bir bilgisayar gelmiycek bana ne yapmalıyım sizce ??? lütfen yardım edin 800 dolar para verdim.

Model no:samsung np 510r5e- a02ub

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemen3 -- 29 Haziran 2013; 22:50:56 >

• Ne yapmak istiyorsunuz tam anlamadım kusura bakmayın, geri göndermek mi istiyorsnuz yoksa başka bir notebook mu alacaksın
  • amerikadan best buydan alınmış laptop geri gönderme şansım yok gümrük vergisi fln olcak yoksa. elimde kalmasınıda istemiyorum çizim yaparken 3 boyutlu fln kasmaması çok önemli çünkü; değişim yapma şansımda yok sizce bu bilgisayar 3 boyutlu çizimleri kaldırırmı işime yararmı yaramazsa elimden nasıl çıkartabilirim ve satabilirsem yerine hangi bilgisayarı önerirsiniz yardımcı olursanız değerli fikirlerinizle çok büyük bir dertten kurtarırsınız bni bu arada bilgisayar ultrabook ince bişi dvd rom yada bluray fln bile koymamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yemen3 -- 30 Haziran 2013; 1:06:24 >
  • merhaba,

forumda ikinci el bölümü var http://forum.donanimhaber.com/forumid_273/tt.htm buraya ilan açabilirsin...sahibinden.com ve sanalpazar.com da diğer seçenekler..
  • Bende inşaat mühendisliğinde okuyorum, eğer bahsettiğiniz Autocad, netcad falan ise rahat kaldırır ama iki sene sonra pek işinize yramaz.
    Ama şimdi için rahat olun çünkü bende bu programları intel hd 4000 ile oynatıyorum. Diğer ekran kartına gerek duymuyor
  • çok teşekkür ederim fakat keşke biraz daha önce söyleseydiniz birini buldum ve anlaştık satıcam yani :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.