Şimdi Ara

Ultraslandan M.A.Erbile Cevap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anancı veletler yönetiyor heralde ultraslanı.
  • Abi ne laf sokmuşlar öyle aman tanrım Didim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhattap almıyorsan neden yorum yapma gereği duyorsun liseli ergen kız tribi gibi olmuş
  • mehmet ali erbil değil başka biri olsaydı bence normaldi. ama bu adamın ne olduğu belli. hiçkimsenin değerleri üzerinden dalga geçilmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

ultrAslan'ı yönetenlerin yaşı kaç?

Fenerbahçe tribünü gibi çocuklar yönetmiyor o konuda rahat ol.

Ama Alpaslan abi den sonrası yalan.
  • Taraftar grupları sporu kötüye götüren bir öğe ülkemizde. Bunları koruyan bunlara dahil olan da sporun normal akışına engel oluyor.

Ultraslan da çarşı da gfb de saçma sapan gruplar. Bazıları popülizm bazıları rant peşinde. Hiçbiri samimi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Keşke anayı bacıyı katmasalarmış.Ana kutsal bacı kutsal.Kızlarıyla karısını da karıştırmasınlar.Mümkünse teyze ve halayı da.Baldız da yarı namus sayılır.Oda olmaz.Kaynanaya sövsen olur mu lan acaba ?

anladığı dilden konuşacaksın
  • hiç haz etmiyorum şu ultraslandan...Konusurken de 25 milyon Galatasaray taraftarı adına konusuyorum dıyor ya daha da tav oluyorum. Sen kimsin ki benim yerime konusuyorsun?Azalarak bitseler keşke.
  • Bence hepimizin programı izlerken içinden geçenleri samimi şekilde yansıtmışlar. Niye bukadar modern olma çabasına giriyorsunuz ki ? Her maç çekilen 3lünün bile 2. Mısrası malumken şimdi niye bukadar terbiye timsali oldunuz ben herşeyin aksine ultraslanı desteklemeyen biriyken bu olayda yaklaşımlarını sevdim.. küfür güzeldir yerinde esilirse.

• Adamlar çocuk gibi yemin ediyorum.
  • Fenere de fenev diyenler icin ceske antu boyle aciklama yapsa

• OoOoOoOoOO Manyak Laf!!!
  • Tabi ki tepki gosterilmeli, bu kadar sorumsuzluk saygisizlik olamaz ama ana baci karistirmak ne la, ayip arkadas bu kadar utanmazlik da olmaz. Ayrica ne ara kurtulucaz bu kan emicilerden biz yahu, kendilerini tek taraftar gormelerini gec de hakikaten hic yakismiyorlar Galatasaray adina.
  • İşe yaramaz sürüsü.
  • Bu 2-3 kişinin tüm camiayı temsilen attığı mesajlar ne kadar salakça.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.